panosno1com Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γενικη απορια Αν θες να σταματησεις σε φαναρι , μπορεις να επιβραδυνεις ως το σταματημα χωρις να βαλεις το Ν στο κιβωτιο ? μετα απλα αφηνεις φρενο πατας γκαζι φευγεις? Επισης αν καθως οδηγεις αφησεις το γκαζι εντελως, κοβει που λεμε? Επιβραδυνει ? Δεν εννοω προφανως να πηγαινει ατέρμονη κινηση αλλα ειναι αισθητο οτι κοβει το αμαξι οπως στο χειροκινητο? Τελος ισχυει αυτο που λενε οι παλιοτεροι οτι σε ενδεχομενη «βλαβη» η επισκευη του αυτοματου κοστιζει πιο πολυ ?
Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γενικη απορια Αν θες να σταματησεις σε φαναρι , μπορεις να επιβραδυνεις ως το σταματημα χωρις να βαλεις το Ν στο κιβωτιο ? μετα απλα αφηνεις φρενο πατας γκαζι φευγεις? Επισης αν καθως οδηγεις αφησεις το γκαζι εντελως, κοβει που λεμε? Επιβραδυνει ? Δεν εννοω προφανως να πηγαινει ατέρμονη κινηση αλλα ειναι αισθητο οτι κοβει το αμαξι οπως στο χειροκινητο? Τελος ισχυει αυτο που λενε οι παλιοτεροι οτι σε ενδεχομενη «βλαβη» η επισκευη του αυτοματου κοστιζει πιο πολυ ? Ναι, ναι, και ναι. 1
mp123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 το n το βαζεις μονο σταματημενος σε φαναρι αν ειναι για πολυ ωρα.στα καινουργια μονο φρενο καθολου νεκρα.δεν αλλαζεις ταχυτητες ποτε εν κινηση.μονο σταματημενος.με το που αφησεις το φρενο το αυτοκινητο κινητε με λιγα χλμ χωρις να πατησεις γκαζι. ναι κοβει . αν τσιμπισεις λιγο το φρενο επισεις κατεβαζει ταχητητα με την μια. ναι αλλα το αυτοματο το παιρνεις καινουργιο και κοιτας να παρεις αυτοματο με οσο γινετε με ποιο μεγαλη εγγυηση.μινιμουμ 5 χρονια.
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αρκετες ειναι αξιοπιστε ...Νομιζω εχει σημασια και ειναι πιο φτηνα λογω μικροτερης πιθανοτητας να τρακαρεις .Ακομα και στην Αττικη με τον ΤΚ εχει σημασια . Παρε μια προσφορα απο http://insurancemarket.gr/ Και εγώ εκεί τα έχω Γιάννη. Έχει ότι γουστάρει το πορτοφόλι σου.Από την πιο φτηνή μέχρι την καλίτερη. Επίσης αν θέλεις τα κάνεις όλα μέσω ίντερνετ και γλιτώνεις την ταλαιπωρία. Και 2 φορές που τη χρειάστηκα δεν με ταλαιπώρησε. Και για να είμαστε και on. Το αυτόματο όμως ρε παιδιά σε ταξείδι δεν είναι πιάσιμο να κινείς μόνο το ένα πόδι και το ένα χέρι;;;; Άντε να πας Λαμία και να κατέβεις από το αυτοκίνητο.Θα πάθεις κράμπα στο αριστερό πόδι αν πας να περπατήσεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γενικη απορια Αν θες να σταματησεις σε φαναρι , μπορεις να επιβραδυνεις ως το σταματημα χωρις να βαλεις το Ν στο κιβωτιο ? μετα απλα αφηνεις φρενο πατας γκαζι φευγεις? Επισης αν καθως οδηγεις αφησεις το γκαζι εντελως, κοβει που λεμε? Επιβραδυνει ? Δεν εννοω προφανως να πηγαινει ατέρμονη κινηση αλλα ειναι αισθητο οτι κοβει το αμαξι οπως στο χειροκινητο? Τελος ισχυει αυτο που λενε οι παλιοτεροι οτι σε ενδεχομενη «βλαβη» η επισκευη του αυτοματου κοστιζει πιο πολυ ? Για τα αυτματα αν εννεοςι μονο D και R (πααρκαρισμα . ) Ποτε Ν .Για να σταματησεις απλα επιβραδυνεις .Μετα φηνεις το φρενο αι ξεκιναει μονο το ακομα και σε μκρη ανηφορα παει εμπρος. Στα ημιαυτοματα καλο ειναι να μπαινει Ν σε αρκετη σταση γιατι εχουν ταχυτητες που αλλαζουν μονες τους. Και εγώ εκεί τα έχω Γιάννη. Έχει ότι γουστάρει το πορτοφόλι σου.Από την πιο φτηνή μέχρι την καλίτερη. Επίσης αν θέλεις τα κάνεις όλα μέσω ίντερνετ και γλιτώνεις την ταλαιπωρία. Και 2 φορές που τη χρειάστηκα δεν με ταλαιπώρησε. Και για να είμαστε και on. Το αυτόματο όμως ρε παιδιά σε ταξείδι δεν είναι πιάσιμο να κινείς μόνο το ένα πόδι και το ένα χέρι;;;; Άντε να πας Λαμία και να κατέβεις από το αυτοκίνητο.Θα πάθεις κράμπα στο αριστερό πόδι αν πας να περπατήσεις. Κι εγω εκει εχω μεσω anytime 3 αυτοκινητα και ενα σε Εθνικη. Για το ποδι ή βαζεις αν εχει για λιγο cruise control ή αφηνεις το γκαζι για λιγο και κουνας το ποδι . 1
Racerr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 αν εχεις και auto hold το βαζεις σε ανηφοκατηφορες και εισαι πενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα