JohnTehGreek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Σαν το αυτόματο δεν έχει, ειδικά στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις κάποιος είναι τουλάχιστον μαζοχιστής για να οδηγεί το παραδοσιακό με τις ταχύτητες. Τώρα αν ζούσα σε χωριό όπου θα ήμουν εγώ, οι κατσίκες, 2-3 άλλα αμάξια και τα δέντρα τότε θα προτιμούσα ταχύτητες για την πλάκα μου. Στο κέντρο όμως νεκρά - πρώτη - νεκρά - πρώτη δεν παλεύεται. 2
vairass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μακάρι να βγει νόμος να έχουμε όλοι αυτόματα... Αλλά επειδή δεν έχω εμπειρία αυτά σταματάνε εύκολα; Εκτός και αν στις σχολές μαθαίνουν όλοι με αυτόματο τότε κάτι γίνεται. Το πόδι μου από τον συμπλεκτη καθημερινά είναι τούμπανο τρομερός πόνος.. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρα σταματάνε... Υπαρχουν σχολες μονο με αυτόματα αλλα το διπλωμα το αναφερει Οδηγουσα 3 μηνες με σπασμενο αριστερο ποδι .Μονο ζημια μπορει να κανει το αριστερο ποδι.
mp123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 αυτοματο χωρις δευτερη σκεψη.ξεκουραστο στην πολη, δεν σβηνει ποτε,ειδικα στις διακοπες οταν ανεβενεις κανενα βουνο εκει ειναι το καλυτερο.δεν κουραζεσαι καθολου.οσον αφορα σε ποσο το μαθαινεις.σε ενα χιλιομετρο το εχεις μαθει.ετσι ελεγα και εγω ποτε αυτοματο.τωρα που πηραμε αυτοματο μονο αυτοματο θα αγοραζω.ποτε ξανα χειροκινητο.τι εχανα τοσα χρονια με τα χειροκινητα. 4
vairass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 αυτοματο χωρις δευτερη σκεψη.ξεκουραστο στην πολη, δεν σβηνει ποτε,ειδικα στις διακοπες οταν ανεβενεις κανενα βουνο εκει ειναι το καλυτερο.δεν κουραζεσαι καθολου.οσον αφορα σε ποσο το μαθαινεις.σε ενα χιλιομετρο το εχεις μαθει.ετσι ελεγα και εγω ποτε αυτοματο.τωρα που πηραμε αυτοματο μονο αυτοματο θα αγοραζω.ποτε ξανα χειροκινητο.τι εχανα τοσα χρονια με τα χειροκινητα. Άμα βγάλουν και Βαν αυτόματα.... Αντε να χαλαρώσω το πόδι μου στη δουλειά. 1
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδια εγω κλεινω τωρα 3 χρονια που εχω το διπλωμα. Οδηγω αλλοτε περιστασιακα κι αλλοτε καθημερινα. Δεν αντιμετωπισα ποτε σοβαρο θεμα με το συμπλεκτη . Προφανως τα σβησιματακια μου τα χω φαει στη μαπα ειδικα στις αρχες. Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Γιατι να παιδευομαστε με συμπλεκτες και αλλαγες ταχυτητων εν ετει 2017; Μου φαινεται πολυ επικινδυνο να αναγκαζεται ο οδηγος να οδηγει με το ενα χερι οταν αλλαζει ταχυητα ή γενικα να εχει το νου του στην αλλαγη ταχυτητας/στροφες/ηχος κινητητα αντι να ειναι 100% συγκεντρωμενος στο δρομο μπροστα του. Στην Ελλαδα νομιζω πως το αυτοματο αμαξι ειναι και λιγο ταμπου.Για τις γυναικες/φλωρους κλπ . Δεν εχω οδηγησει ποτε αυτοματο αλλα μου φαινεται οτι θα προσφερει πολυ πιο ανετη οδηγηση. Μπορει να κραζουμε ασταματητα τα αμερικανακια αλλα σε αυτο το κομματι ειμαι με το μερος τους.Ειδικα σε πολεις οπωες η αθηνα που το σταματα-ξεκινα γινεται κουραστικο το αυτοματο κιβωτιο φανταζει παραδεισος. Υπαρχει κανενας που να συμμεριζεται τις αποψεις μου ; Καλά αυτό ασυναίσθητα γίνεται. Γενικά όμως είναι ωραία τα αυτόματα. Αν έπαιρνα καινούργιο αμάξι τώρα πολύ πιθανό να κοιτούσα κάτι σε αυτόματο. Αλλά γνώμη μου είναι να ξέρεις κάποιος να οδηγεί και τα δύο, όχι μόνο αυτόματο. 1
mp123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 ποιος λεει πως δεν εχουν βγαλει βαν αυτοματα.στο εξωτερικο που παω πολλες φορες μας παιρνει απο το αεροδρομιο βανακι αυτοματο.αλλο που δεν τα εισαγουν στην ελλαδα. 1
webparts Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλο το αυτοματο,αλλα οταν σε εχει σωσει το κατεβασμα ταχυτητας απειρες φορες απο το να σκοτωθεις ειναι δυσκολο να αφησεις το χειροκινητο και να πας σε αυτοματο.
vairass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 ποιος λεει πως δεν εχουν βγαλει βαν αυτοματα.στο εξωτερικο που παω πολλες φορες μας παιρνει απο το αεροδρομιο βανακι αυτοματο.αλλο που δεν τα εισαγουν στην ελλαδα. Ναι βρε ξέρω... Εννοώ να γίνει ευρέως γνωστό και στην Ελλάδα για να το πάρουν οι εταιρίες...hertz κλπ... Πλέον όπως ξέρουν όλοι νοικιάζουν οπότε και εγώ θα πάρω ότι δίνουν.... Μακάρι να φέρουν αυτόματα!!
mp123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 στο φρενα για μενα ειναι καλυτερα τα αυτοματα γιατι οταν ειναι αναγκη να σταματησεις επιτοπου δεν πατας φρενο μαζι με συμπλεκτη για να μην σου σβησει.πατας μονο φρενο.επισεις στο κατεβασμα το ιδιο.αρκει να πατησεις λιγο το φρενο η να αφησεις το γκαζι κατεβαζει μονο του.οδηγας με τα δυο χερια δεν εχεις το ενα χερι παντα στις ταχυτητες.ασχετο αλλα θα το πω .ασε που πινεις τον καφε σου κανεις το τσιγαρο σου πολυ ποιο ανετα. 2
Racerr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 στο φρενα για μενα ειναι καλυτερα τα αυτοματα γιατι οταν ειναι αναγκη να σταματησεις επιτοπου δεν πατας φρενο μαζι με συμπλεκτη για να μην σου σβησει.πατας μονο φρενο.επισεις στο κατεβασμα το ιδιο.αρκει να πατησεις λιγο το φρενο η να αφησεις το γκαζι κατεβαζει μονο του.οδηγας με τα δυο χερια δεν εχεις το ενα χερι παντα στις ταχυτητες.ασχετο αλλα θα το πω .ασε που πινεις τον καφε σου κανεις το τσιγαρο σου πολυ ποιο ανετα. βγαζεις και τα ταπερακια αμα λαχει και βαλεις το cruise control 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 βγαζεις και τα ταπερακια αμα λαχει και βαλεις το cruise control Αν και ειχαν τα τελευταια μου αμαξια ποτε δεν το συμπαθησα ...Ισως σε ταξιδι για λιγα δευτερόλεπτα να ξεπιαστεί το ποδι από το γκαζι .
mp123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 βγαζεις και τα ταπερακια αμα λαχει και βαλεις το cruise control ωραιο το αστειο.ταπερακι δεν βγαζω .δεν ειμαστε κανιβαλλοι.
Phoenix7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Κατι άσχετο αξιόπιστη οικονομική ασφαλιστική ποια προτείνετε; ειμαι απο επαρχία αν παιζει ρολο
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αρκετες ειναι αξιοπιστε ...Νομιζω εχει σημασια και ειναι πιο φτηνα λογω μικροτερης πιθανοτητας να τρακαρεις .Ακομα και στην Αττικη με τον ΤΚ εχει σημασια . Παρε μια προσφορα απο http://insurancemarket.gr/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα