Προς το περιεχόμενο

Απορια για αρχαριο με την οδηγηση

spirosR7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπαρχουν πιθηκοι που πανε με 80 και αριστερα σε αυτοκινητοδρομο αυτους τι να τους κανεις,τους πας προφυλακτηρα.εκει να δεις που παει το .......... στην καλτσα του μπροστα οχι αυτου που ειναι πισω.

να πουμε και την αντιθετη πλευρα των οδηγων.ενταξη αταν βλεπεις το ν κανεις υπομονη δεν τον αγχωνεις οταν βλεπεις τον αλλο με 80 και αριστερα τι κανεις.περιμενεις η θα τον περασεις απο δεξια να βρεις τον μπελα σου.να βλεπεις κιολας οτι μενει απαθης οταν του αναβοσβηνεις τα φωτα.εκει θελει προφυλακτηρα .τοτε θα ξυπνησει να παει δεξια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υπαρχουν πιθηκοι που πανε με 80 και αριστερα σε αυτοκινητοδρομο αυτους τι να τους κανεις,τους πας προφυλακτηρα.εκει να δεις που παει το .......... στην καλτσα του μπροστα οχι αυτου που ειναι πισω.

να πουμε και την αντιθετη πλευρα των οδηγων.ενταξη αταν βλεπεις το ν κανεις υπομονη δεν τον αγχωνεις οταν βλεπεις τον αλλο με 80 και αριστερα τι κανεις.περιμενεις η θα τον περασεις απο δεξια να βρεις τον μπελα σου.να βλεπεις κιολας οτι μενει απαθης οταν του αναβοσβηνεις τα φωτα.εκει θελει προφυλακτηρα .τοτε θα ξυπνησει να παει δεξια.

Και αμα ειναι yolo και πατησει φρενο και πεσεις πανω του, τον πληρωνεις?

• Like 2

Και αμα ειναι yolo και πατησει φρενο και πεσεις πανω του, τον πληρωνεις?

Yep αυτό θα έγραφα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις τέτοιες μαγκιές καλύτερα να λείπουν γιατί αν ο άλλος είναι μαλάκας και πατήσει το φρένο την γ@μησες.

δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.οσο yolo να ειναι ο αλλος οταν βλεπει τον προφυλακτηρα θα κανει δεξια..τοσες φορες το ειχα κανει τοσες φορες. 

Μην είστε τόσο σίγουροι..

Μου έτυχε στον περιφερειακό ένας που ήθελε να κρατήσει την αριστερή με 100 χιλιόμετρα με όριο τα 110, ήθελα να τον περάσω φώτα κορνες κλπ από μακριά, φτάνω κοντά τραβάει φρένο, κάνει δεξιά κ μου λέει θα πάρω την τροχαία τρέχεις.

Έχει τρελούς πολλούς οπότε προσοχή.

Υποθετω οτι αναφερεσαι στο περιφερειακο θεσσαλονικης.

Το οριο ομως στον περιφεριακο της ειναι τα 90χλμ και οχι τα 110. Μάλιστα στην δυτικη δυτικη πλευρα του το οριο ειναι πιο κατω απο τα 90χλμ λογω των εργων. Το οριο γινεται στα 110 οταν μπεις στην Μουδανιων η οποια δεν ειναι περιφερειακή αλλα Ε.Ο.

Μου εχουν τυχει ατομα, ισως και εσυ (χαχαχα), να πηγαινω με 110-120 και να μου ερχονται φορτσατοι τυποι και να μουν κανουν σινιαλα και να κολλανε απο πισω για να παω δεξια. Σε εχω δει ρε, δεν χρειαζονται ολα αυτα που κανεις αλλα Οχι, βρε φιλε δεν κανω δεξια, γιατι ηδη εχω ξεπερασει το οριο κατα 20-30χλμ και κυριως γιατι εχει κινηση και για να κανω δεξια θα πρεπει να χωθω με σφηνα στη δεξια λωριδα η οποια παει με 70-80χλμ/ω δηλαδή να μειωσω την ταχυτητα μου κατα 20-30-40χλμ, να πλακωθω στα φρενα και με κινδυνο για ατυχημα να χωθω με σφηνα ισως και πισω απο καμμια νταλικα επειδη εσυ εισαι γρηγορος και σε οποιοδηποτε δρομο και με οποιεσδηποτε συνθηκες θελεις να διακοσαριζεις. Θα περιμενεις φιλε, οταν θα βρω ελευθερο χωρο να παω δεξια με ασφαλεια και να μπορω να κρατητησω την ταχυτητα του ναι τοτε θα κανω ακρη, ηδη η ταχυτητα μου ειναι πανω απο το οριο. Αν θες να πας πιο γρηγορα πανε στη εγνατια οδο να τρεξεις οσο θελεις. Ακομη και τα 110-120χλμ στην περιφερειακη ειναι υπερβολικα καποιες στιγμες λογω του μεγαλου φορτου κινησης και επιπλεον δεν κρατουνται αποστασεις ασφαλειας. Τα 5-10 μετρα αποσταση που τηρείται συνηθως μεταξυ των αυτοκινητων για ταχυτητες πανω απο 100 ειναι πολυ λιγο, για αυτο και οταν εχουμε καποιο τρακαρισμα πολλες φορες αυτο αναφερεται σε καραμπολα.

• Like 2

Υποθετω οτι αναφερεσαι στο περιφερειακο θεσσαλονικης.

Το οριο ομως στον περιφεριακο της ειναι τα 90χλμ και οχι τα 110. Μάλιστα στην δυτικη δυτικη πλευρα του το οριο ειναι πιο κατω απο τα 90χλμ λογω των εργων. Το οριο γινεται στα 110 οταν μπεις στην Μουδανιων η οποια δεν ειναι περιφερειακή αλλα Ε.Ο.

Μου εχουν τυχει ατομα, ισως και εσυ (χαχαχα), να πηγαινω με 110-120 και να μου ερχονται φορτσατοι τυποι και να μουν κανουν σινιαλα και να κολλανε απο πισω για να παω δεξια. Σε εχω δει ρε, δεν χρειαζονται ολα αυτα που κανεις αλλα Οχι, βρε φιλε δεν κανω δεξια, γιατι ηδη εχω ξεπερασει το οριο κατα 20-30χλμ και κυριως γιατι εχει κινηση και για να κανω δεξια θα πρεπει να χωθω με σφηνα στη δεξια λωριδα η οποια παει με 70-80χλμ/ω δηλαδή να μειωσω την ταχυτητα μου κατα 20-30-40χλμ, να πλακωθω στα φρενα και με κινδυνο για ατυχημα να χωθω με σφηνα ισως και πισω απο καμμια νταλικα επειδη εσυ εισαι γρηγορος και σε οποιοδηποτε δρομο και με οποιεσδηποτε συνθηκες θελεις να διακοσαριζεις. Θα περιμενεις φιλε, οταν θα βρω ελευθερο χωρο να παω δεξια με ασφαλεια και να μπορω να κρατητησω την ταχυτητα του ναι τοτε θα κανω ακρη, ηδη η ταχυτητα μου ειναι πανω απο το οριο. Αν θες να πας πιο γρηγορα πανε στη εγνατια οδο να τρεξεις οσο θελεις. Ακομη και τα 110-120χλμ στην περιφερειακη ειναι υπερβολικα καποιες στιγμες λογω του μεγαλου φορτου κινησης και επιπλεον δεν κρατουνται αποστασεις ασφαλειας. Τα 5-10 μετρα αποσταση που τηρείται συνηθως μεταξυ των αυτοκινητων για ταχυτητες πανω απο 100 ειναι πολυ λιγο, για αυτο και οταν εχουμε καποιο τρακαρισμα πολλες φορες αυτο αναφερεται σε καραμπολα.

Ναι περιμένω δεν αντιλέγω... Αλλά 110 είναι από ανατολικά προς δυτικά... Σε κάποια σημεία γράφει 90 οκ..

90 και τέρμα αριστερά θες πολύ ξύλο όμως.

Ειδικά αν κατεβαίνω από καρδια και δω κανέναν με 90 τέρμα αριστερά με πιάνουν τα νεύρα μου.

Ααα καλα εκει στην καρδια ειναι που γινεται οτι ναναι. Ειδικα στο κομματι με τη μεγαλη κατηφορα με 5η μεσα χωρις γκαζι και το αυτοκινητο πιανει τα 120-130 χαλαρα και ετσι γενικα το κομμάτι αυτο βγαινει στα χαλαρα χωρις ζόρι και με ασφάλεια... τωρα οπως λες και εσυ, πολυ εκνευριστικο και επισης ακρως επικινδυνο να τους καβαλήσει απο πισω κανεις, ασε που οι περισοτεροι αναβουν και τα φρενα τους καθως κατεβαινουν ολη την κατηφορα με το ποδι στο φρενο, δεν εμαθαν να χρησιμοποιουν τις ταχυτητες για φρενο και μετα οταν μπουν στο ισιαδι δεν πιανουν γιατι τα αναψαν.

Παντως αυτο κομματι του δρομου εινσι το αγαπημενο, μου ειδικα οταν δεν εχει κινηση, με 5η μεσα και το αυτοκινητο να ρολαρει ειναι σα να κανεις rollercoaster.

• Like 1

Ααα καλα εκει στην καρδια ειναι που γινεται οτι ναναι. Ειδικα στο κομματι με τη μεγαλη κατηφορα με 5η μεσα χωρις γκαζι και το αυτοκινητο πιανει τα 120-130 χαλαρα και ετσι γενικα το κομμάτι αυτο βγαινει στα χαλαρα χωρις ζόρι και με ασφάλεια... τωρα οπως λες και εσυ, πολυ εκνευριστικο και επισης ακρως επικινδυνο να τους καβαλήσει απο πισω κανεις, ασε που οι περισοτεροι αναβουν και τα φρενα τους καθως κατεβαινουν ολη την κατηφορα με το ποδι στο φρενο, δεν εμαθαν να χρησιμοποιουν τις ταχυτητες για φρενο και μετα οταν μπουν στο ισιαδι δεν πιανουν γιατι τα αναψαν.

Παντως αυτο κομματι του δρομου εινσι το αγαπημενο, μου ειδικα οταν δεν εχει κινηση, με 5η μεσα και το αυτοκινητο να ρολαρει ειναι σα να κανεις rollercoaster.

ε ναι αυτο σου λεω...γινεται μπερδεμα εκει...μεχρι και την στροφη δεξια να για πας δυτικα...

μετα το πανοραμα ο δρομος ειναι χαλια ....μονο στη μεση πρεπει να καθεσαι αλλιως δεν ξερω ειναι δυσκολα..

το έχουμε καταλάβει ότι το tailgating είναι άκρως επικίνδυνο για όλους τους εποχούμενους στο δρόμο

μέχρι που για το λόγο αυτό και αποτελεί βαριά τροχονομική παράβαση σε ξένες χώρες;

μαγκιά δεν είναι

έλεος

• Like 1

το έχουμε καταλάβει ότι το tailgating είναι άκρως επικίνδυνο για όλους τους εποχούμενους στο δρόμο

μέχρι που για το λόγο αυτό και αποτελεί βαριά τροχονομική παράβαση σε ξένες χώρες;

μαγκιά δεν είναι

έλεος

φυσικα και δεν ειναι αλλα μερικοι λεμε το κανουν  για πλακα...

τσιγαρο αναμενο ,κινητο και γκομενα διπλα και εγω πισω ;;

φυσικα και δεν ειναι αλλα μερικοι λεμε το κανουν  για πλακα...

τσιγαρο αναμενο ,κινητο και γκομενα διπλα και εγω πισω ;;

τότε πού να δεις ποιός θα τον φάει έτσι και το tailgating συνοδευτεί με ένα καλό btake checking (ε ρε αγγλική ορολογία...)

οεο

• Like 1

Εγω οταν βλεπω αυτοκιντο με Ν μπροστα μου ειιμαι ετοιμος για τα παντα σεβομενος τον νεο/α οδηγο .

Επεσε το Ν της κορης μου και δεν επερνε το αμαξι αν δεν το ξανακολαγα.

• Like 1

τότε πού να δεις ποιός θα τον φάει έτσι και το tailgating συνοδευτεί με ένα καλό btake checking (ε ρε αγγλική ορολογία...)

οεο

Μόλις βλέπω τέτοιους.. Φεύγω δεξιά λωρίδα μακριά.. :)

Ρε παιδια εγω κλεινω τωρα 3 χρονια που εχω το διπλωμα. Οδηγω αλλοτε περιστασιακα κι αλλοτε καθημερινα. Δεν αντιμετωπισα ποτε σοβαρο θεμα με το συμπλεκτη . Προφανως τα σβησιματακια μου τα χω φαει στη μαπα ειδικα στις αρχες.

Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Γιατι να παιδευομαστε με συμπλεκτες και αλλαγες ταχυτητων εν ετει 2017;

Μου φαινεται πολυ επικινδυνο να αναγκαζεται ο οδηγος να οδηγει με το ενα χερι οταν αλλαζει ταχυητα ή γενικα να εχει το νου του στην αλλαγη ταχυτητας/στροφες/ηχος κινητητα αντι να ειναι 100% συγκεντρωμενος στο δρομο μπροστα του.

Στην Ελλαδα νομιζω πως το αυτοματο αμαξι ειναι και λιγο ταμπου.Για τις γυναικες/φλωρους κλπ . Δεν εχω οδηγησει ποτε αυτοματο αλλα μου φαινεται οτι θα προσφερει πολυ πιο ανετη οδηγηση.

Μπορει να κραζουμε ασταματητα τα αμερικανακια αλλα σε αυτο το κομματι ειμαι με το μερος τους.Ειδικα σε πολεις οπωες η αθηνα που το σταματα-ξεκινα γινεται κουραστικο το αυτοματο κιβωτιο φανταζει παραδεισος.

Υπαρχει κανενας που να συμμεριζεται τις αποψεις μου ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...