Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες και μάγκισες από τότε που έφτιαξα το pc μου 3-4 χρονάκια πριν διέθεσα γύρω στα 800 ευρώ έχω βάλει AMD επεξεργαστή Sapphire 7790 κάρτα γραφικών μητρική Gigabyte και τροφοδοτικό ένα της Corsair 560 κάτι τέτοιο...το pc μου από πάντα κλείνει μόνο του βασικά κάνει restart χωρίς καμία ειδοποίηση 5-10 λεπτά αφότου το ανοίξω και φίλοι που ασχολούνται λίγο περισσότερο με τα pc λένε πως φταίει το τροφοδοτικό...πως μπορώ να διαπιστώσω τι φταίει? διότι δεν μπορώ να διαθέσω πολλά χρήματαγια να αλλάξω 2-3 πράγματα μέσα ώστε να επισκευαστεί τι μπορώ να κάνω? τρέχει κομπλέ στα όλα του αλλα κλείνει τι φταίει? τι μπορω να κάνω? 
HELP ME PLS 

Δημοσ.

Επίσης, αποσύνδεσε  όλες τις συσκευές που έχεις. Άσε μόνο ποντίκι και πληκτρολόγιο και δες πως συμπεριφέρεται

Δημοσ.

Οπως λεει και ο Sheo ,πρωτα θα ελεγξεις τις θερμοκρασιες cpu-gpu και μετα βλεπεις για  το τροφοδοτικο...

Σβηνει μετα απο 5-10 λεπτα οταν κανεις κατι οπως παιχνιδια η΄ καποια βαρια εφαρμογη η΄και τιποτα να μην κανεις?

Δημοσ.

Κλεινει παντα μετα απο 10 λεπτα εδω και 3-4 χρονια?

Κλεινει μια φορα και μετα λειτουργει κανονικα? 

Εδω και 4 χρονια τι ακριβως περιμενεις?

Ελεγχεις για αρχη οτι η ψυκτρα σου παταει καλα, καθως και θερμοκρασιες ενω τρεχει με Hwmonitor. 

Αν ειναι οκ δοκιμαζεις με αλλο τροφοδοτικο απο φιλο σου. Επισης δοκιμαζεις το τροφοδοτικο σου σε αλλο pc φιλου αν υπαρχει δυνατοτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...