Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους γράφετε με αποτέλεσμα να μου έχουν επιλυθεί απορίες (ή να έχω πάρει αποφάσεις) για θέματα που κατά καιρούς έχω insomni-άρει (μέσω του google διότι δεν είχα εγγραφεί).
Επειδή δεν κατάφερα να βγάλω άκρη, θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας στο εξής: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία τηλεόραση,
50ίντσες (LG/Samsung/Sony) γύρω στα 700€. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η απόδοση ως οθόνη (και όχι τα χαρακτη-
ριστικά όπως συνδεσιμότητα, dual tuner κλπ)

1. Ποια από τις LG UH770v, Sony KD49XD7005, Samsung KU6400?
  2. η LG UH770v βραβεύτηκε από την EISA λόγω του εξαιρετικού smart ή λόγω του καλού panel της (1 δισεκατομμύριο χρώματα);
  3. Η LG μου τράβηξε το μάτι εκεί που περπατούσα ανάμεσα σε τηλεοράσεις (εκεί που τις έχουν όλες μαζί) αλλά μήπως απλά είχε καλύτερα επιλεγμένο demo από τις άλλες; (ήταν το demo με τη Σαντορίνη. Φωτεινό και με ωραίο χρώμα ενώ οι άλλες είχαν demo με σκούρα πλάνα που δεν τραβούσαν το μάτι).
  4. Είναι σωστό το συμπέρασμά μου ότι στα φωτεινά πλάνα υπερέχει η LG (λόγω περισσότερων χρωμάτων) και στα σκοτεινά πλάνα υπερέχει η Samsung (λόγω καλύτερης αντίθεσης) ή καμία σχέση;

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Η LG βραβεύτηκε καθαρά ως smart TV.

Καλύτερα βάλε να παίξουν το ίδιο βιντεακι, και να κρίνεις.

Προσωπικά προτιμώ τη Samsung όπως αποδίδει την εικόνα, στις οθόνες.

Η φωτεινότητα και η αντίθεση ρυθμίζονται, οπότε ίσως στα συγκεκριμένα βιντεο,τις ρυθμισαν έτσι ώστε να αποδίδουν καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...