SuPerMaNrE Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Προέκυψε άλλο πρόβλημα παιδιά . Μόλις δυβδεθηκα σε wifi άρχισαν να κατεβαίνουν οι εικόνες που είχα αποθηκεύσει με συγχρονισμό στο mi cloud. Ή ποιότητά τους είναι ΑΘΛΙΑ όμως! Δε φαίνεται τίποτα και είναι πάρα πολύ θολές. Γιατί έτσι;;
SuPerMaNrE Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Χμμμμ από πισι που μπήκα είναι όλες οκ. Φαίνεται ότι έχει κάποιο θέμα από το download
falibatis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ που δεν έχω φτιάξει καθόλου mi account πειράζει??
SuPerMaNrE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μα δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για να μην το κάνεις. Σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις αυτόματα σε cloud ΌΛΑ τα δεδομένα σου και έχεις πρόσβαση σε αυτά μέσω υπολογιστή σε περίπτωση που το θες ή σε περίπτωση βλάβης. Ακόμη, σε περίπτωση format ή αγοράς νέας συσκευής τα έχεις όλα αυτόματα ξανά στη συσκευή σου. Τέλος, έχεις και το find my phone σε περίπτωση που χαθεί το κινητό.
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ που δεν έχω φτιάξει καθόλου mi account πειράζει??Μπα εγώ δεν το έχω πλέων Χρησιμοποιω το gmail και το Google Drive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα