deligkos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μερικές χιλιάδες απλοί χρήστες θα μπορέσουν να δουν από κοντά τους νέους τίτλους videogame που θα παρουσιασθούν στη φετινή E3. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου, ενώ η αγορά εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 13 Φεβρουαρίου. Θα πουληθούν συνολικά 15.000 εισιτήρια, με τιμή 150 δολάρια για μία περιορισμένη αρχική «παρτίδα». Όταν αυτή εξαντληθεί, τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν στα 250 δολάρια. Παρόλο που παραδοσιακά η Ε3 απευθυνόταν κυρίως στα media και τους ανθρώπους της βιομηχανίας του gaming, άλλες ανάλογες εκθέσεις ήταν πάντοτε ανοικτές στο κοινό. Για παράδειγμα, οι πύλες της Gamescom ήταν ανέκαθεν ανοικτές για τους απλούς φαν των videogame. Πέρυσι η Entertainment Software Association, διοργανώτρια της Ε3, είχε διοργανώσει δοκιμαστικά ένα δημόσιο event έξω από τα συνεδριακό κέντρο στο Load Angeles. Η απήχηση που είχε έδειξε πως οι φαν θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την έκθεση. Site: Verge
nzeppos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ε βέβαια, γιατί μόνο όσοι είναι στα media ξέρουν να γράφουν σωστές κριτικές και να προωθούν τα νέα προϊόντα όπως πρέπει. Οι άλλοι ζουν ακόμα στις σπηλιές. 3
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Θα πουληθούν συνολικά 15.000 εισιτήρια, με τιμή 150 δολάρια για μία περιορισμένη αρχική «παρτίδα». Όταν αυτή εξαντληθεί, τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν στα 250 δολάρια. 250δολλαρια για ενα εισιτηρια δεν τα λες και λιγο παντως. Νομιζω οτι ειναι υπερκοστολογημενα τα εισιτηρια εκτως αν ηταν παρουσιαση νεας κονσολας ξερω γω.
pcos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 δεν ειναι για τους πληβειους αυτη η εκθεση
enakaiena1821 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 250δολλαρια για ενα εισιτηρια δεν τα λες και λιγο παντως. Νομιζω οτι ειναι υπερκοστολογημενα τα εισιτηρια εκτως αν ηταν παρουσιαση νεας κονσολας ξερω γω. 150$ για τους 1000 πρώτους και 250 για τους υπόλοιπους... λογικό μου ακούγεται με τα σκηνικά που στήνουν τα freebies και τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν κτλ Επίσης αν βάζανε πχ 50$ εισιτήριο ή πιο λίγο θα ερχόταν και απο το νεπάλ και απο την Αφρική και απο τις 4 άκρες του κόσμου να πούμε θα γινόταν πατείς με πατώ σε 1
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 150$ για τους 1000 πρώτους και 250 για τους υπόλοιπους... λογικό μου ακούγεται με τα σκηνικά που στήνουν τα freebies και τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν κτλ Επίσης αν βάζανε πχ 50$ εισιτήριο ή πιο λίγο θα ερχόταν και απο το νεπάλ και απο την Αφρική και απο τις 4 άκρες του κόσμου να πούμε θα γινόταν πατείς με πατώ σε Ε βέβαια εμείς οι πλούσιοι Έλληνες,δε συγκαταλεγομαστε μαζί με τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες.. Έχουμε λεφτά κ θα χαλιομασταν τώρα με αυτούς
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 εγώ πάντως ούτε μισό σεντς δεν έδινα ούτε απ'έξω να περάσω
[email protected] Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 150$ για τους 1000 πρώτους και 250 για τους υπόλοιπους... λογικό μου ακούγεται με τα σκηνικά που στήνουν τα freebies και τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν κτλ Επίσης αν βάζανε πχ 50$ εισιτήριο ή πιο λίγο θα ερχόταν και απο το νεπάλ και απο την Αφρική και απο τις 4 άκρες του κόσμου να πούμε θα γινόταν πατείς με πατώ σε το ''πατεις με πατώσε '' είναι το σχολ της ημέρας...
~mxls~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι απλά 3+ εκατομμύρια. Στην υγειά των φανς. 1
calculator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Το εισιτήριο είναι σε πολύ λογική τιμή, όποιος λέει το αντίθετο είναι έξω από την αγορά. Πάνε δέστε μπάσκετ στην Αμερική να δείτε.
rikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Θυμαμαι την ανυπομονησια μου, σε μικροτερες ηλικιες, για να μαθω νεα απο την Ε3. Μονο για λογους νοσταλγιας, θα πηγαινα μια φορα, να μου φυγει το απωθημενο
paragontikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 αυτο που σκεφτεστε σε τιμες ελλαδας για ολα.. 1
HALF EVIL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Αν ανακοινωθεί κάτι για το HL 3 , πάρτε με αμέσως τηλέφωνο.
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Αν ανακοινωθεί κάτι για το HL 3 , πάρτε με αμέσως τηλέφωνο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα