Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειχα κατι θεματακια με τον υπολογιστη αυτες τις μερες και αποφασισα να κανω φορματ. Εκανα το φορματ με bootable USB ολα καλα και οταν παω να ανοιξω τον υπολογιστη μετα το restart μου λεει "no drivers detected" . Εχω βαλει να κανει boot μονο απο τον SSD που εχω τα windows. Tι μπορει να φταιει?

Ο SSD ειχε 89% Health, λετε να  "τελειωσε"?

Δημοσ.

No drivers σου λεει η΄ no drives? Αλλαξε για αρχη το καλωδιο sata και μετα κοιτα στο bios για ahci η΄ ide compatible . Τι συστημα εχεις? Μητρικη ,δισκο, ποσους δισκους κτλ..

Δημοσ.

Drives με συγχωρεις. H αληθεια ειναι οτι πηγα να το ανοιξω αλλη μια φορα μετα απο ενα restart και ανοιξε χωρις να κανω τιποτα απολυτως.

Το συστημα ειναι της υπογροφης μου!

Δημοσ.

Τοτε ισως οντως να τα παιζει ο ssd σου και μιας και απ' οτι βλεπω ειναι 40gb, αρα καλυτερα παρε εναν 120αρη τωρα που ειναι και οκ οι τιμες τους γιατι αυτος με φουλ updates κτλ, ουτε τα windows δεν θα χωραει πλεον...

• Like 1
Δημοσ.

Το ξερω οτι ειναι για να βγει απο τον υπολογιστη και μαλλον ηρθε η ωρα του. Να κανω μια ερωτηση, αν παρω καποιον sandisk (που δεν θεωρουνται και οι τοπ) μιας και τον θελω μονο για το λογισμικο θα χασω σε κατι? Αξιζει να δωσω το κατι παραπανω και να παω σε καποιον καλυτερο?

Δημοσ.

αν θες τραβα αλλο ενα install χωρις τον green πανω την ωρα του setup

βγαλε και μπαταριουλα πριν 

Ναι και το χα στο μυαλο μου και το ξεχασα...Δικιο.... Αν μπορεις κανε παλι ενα φορματ αλλα απενεργοποιησε τον μηχανικο δισκο για να μην γραψει αρχεια εκκινησης σε αυτον. Και μετα ξανα ενεργοποιεις τον hdd...   Και υπαρχει περιπτωση αν εχει προβλημα ο μηχανικος και εχει γραμμενα boot αρχεια, να σου δημιουργει αυτο το θεμα αρα μετα κανε κι ενα τσεκ και σε αυτον...

Δημοσ.

Τον ανοιξα/εκλεισα πολλες φορες απο χθες τον υπολογιστη δεν ειχε κανενα θεμα. Ολα δουλευουν.

Καλοι ειναι και οι sandisk αλλα ναι αξιζει να δωσεις το κατι πρα πανω γιατι ετσι κι αλλιως μιλαμε για 5-10 ευρω παρα πανω....

To παραπανω ελαγα για κανα samsung που παει γυρω στο 80-85 αρι.

Eχω εναν Sandisk SSD Plus 120GB πανω στο macbook μου,μπορει να παρω εκεινον και να βαλω αλλο πανω στο macbook.

Δημοσ.

Νομιζω πως οχι.

Αφου δουλευει το αφηνεις ως εχει. Οκ αν σε βολευει να βγαλεις τον ssd απο εκει για να γλιτωσεις τα φραγκα, κανε το.. Και στο mac τι θα βαλεις ομως?

Δημοσ.

Οτι και να γινει αμα πω να αλλαξω σκληρο θα παρω ενα καινουργιο. Γι αυτο και ρωτησα πριν σε τι θα επηρεασει ενα μετριος σκληρος μονο για το λογισμικο. Διοτι με τον συγκεκριμενο SSD που εχω στο macbook δεν ειμαι και ιδιαιτερα ευχαριστημενος γι αυτο ειπα να τον βαλω σε αυτο το συστημα και να παρω κατι καλυτερο για εκει!

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα ο ssd είναι επίσης 40άρις λέμε τώρα 40άρις και έχει υγεία 36% χαχαχαχα. τον έχω από το 2009. πρέπει να τον αλλάξω και εγώ σε κάποια φάση γιατί οκ τα έχει φάει τα ψωμιά του και με το παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...