Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tην καλησπερα μου σε ολους.

Η κολλητη μου φιλη εχει ενα θεμα με το smartphone του τιτλου.

Με λεει οτι δυσκολα φορτωνει facebook και Messenger ,αργει πολυ να κανει συγχρονισμο και γενικα σερνεται ..

θελω να ρωτησω ,επειδη με smartphone δεν εχω επαφες ΚΑΘΟΛΟΥ ,αν μπορουμε να κατεβασουμε και να τρεξουμε οτι τρεχουμε σε υπολογιστες με windows...

Πχ : Adw cleaner , Hitman Pro ,super antispyware κλπ κλπ.

Μην με παρετε με τις πετρες αλλα δεν εχω ιδεα ουτε απο win phone ουτε απο android (δεν ετυχε ποτε να ασχοληθω)...

Αν μπορουμε λοιπον να τρεξουμε αυτα για τα οποια ρωταω οκ..Αλλιως τι κανουμε ;

Ευχαριστω και περιμενω απαντησεις  !!!!

Δημοσ.

Όχι δεν μπορείς να τρέξεις τέτοια πράγματα...να δει μήπως το έχει πολύ φορτωμένο και έχει πολύ λίγη ελεύθερη μνήμη. Να κλείσει και ανοιχτές εφαρμογές αν τρέχουν πολλές στο background (κρατώντας πατημένο το back button νομίζω γίνεται).

Τελευταία επιλογή είναι να κάνει μια επαναφορά αφού κρατήσει τα αρχεία που χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν μπορείς να τρέξεις τέτοια πράγματα...να δει μήπως το έχει πολύ φορτωμένο και έχει πολύ λίγη ελεύθερη μνήμη. Να κλείσει και ανοιχτές εφαρμογές αν τρέχουν πολλές στο background (κρατώντας πατημένο το back button νομίζω γίνεται).

Τελευταία επιλογή είναι να κάνει μια επαναφορά αφού κρατήσει τα αρχεία που χρειάζεται.

Οκ Ζιο φιλε μου ...Την ενημερωνω και ενημερωνω κι εδω καπακι  !!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ !!

• Like 1
Δημοσ.

Οκ Ζιο φιλε μου ...Την ενημερωνω και ενημερωνω κι εδω καπακι  !!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ !!

Τίποτα :)

Μακάρι να στρώσει κάπως αλλά να έχει υπόψη της ότι έχει παλιώσει και λίγο το κινητό, είναι λογικό να αργεί και λίγο!

(Ειδικά αν έχει πάει σε windows 10 είναι αρκετά πιο βαριά από τα 8.1 που είχε το κινητό όταν το αγόρασε).

• Like 1
Δημοσ.

Το facebook Και το Messenger Αργουν να ανοίξουν. Για το πρώτο μπορεις να βαλεις την παλια εφαρμογή της Microsoft για facebook η οποία είναι γρήγορη αλλα χωρις όλα τα features της καινούργιας επίσημης. Οδηγίες εδώ:

https://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/5oi4dt/heres_microsoft_facebook_app_alpha/

Νομίζω πρεπει να απεγκαταστήσει πρώτα την υπάρχουσα εφαρμογή facebook

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ ολους ,ηδη της εχω μεταφερει τις απαντησεις σας και αρχισε τις δοκιμες  !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...