Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή (μόνο πύργο) με περίπου στα 1200 ευρώ.

Η χρήση που το θέλω είναι κυρίως "ελαφρύ" gaming, γραφιστικά προγράμματα, after effect και video editing. 

Έχω "φτιάξει" κομμάτι-κομμάτι έναν πύργο στο e-shop.gr και θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στα κομμάτια που έχω επιλέξει.

post-432594-0-33025400-1486750711_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν και οι διαφορές είναι μικρές μεταξύ i5 και i7 της Intel sto cpu, αφού μπορείς να δώσεις αρκετά χρήματα μήπως να κοίταζες σε i7. Από ram έχεις κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, μακράν από τις καλύτερες και με μεγάλη απόδοση η εταιρεία corsair. Η κάρτα γραφικών νομίζω σε καλύπτει απόλυτα σε αυτά που θέλεις.

Δημοσ.

Ενδιαφερεσαι αποκλειστικα απο το e-shop ή και απο αλλα μαγαζια?

Έχω κάνει πολλές αγορές από το e-shop.gr και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από εξυπηρέτηση, εγγύηση κλπ. Θα το προτιμούσα αλλά χωρίς να αποκλείω άλλα καταστήματα!

Αν και οι διαφορές είναι μικρές μεταξύ i5 και i7 της Intel sto cpu, αφού μπορείς να δώσεις αρκετά χρήματα μήπως να κοίταζες σε i7. Από ram έχεις κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, μακράν από τις καλύτερες και με μεγάλη απόδοση η εταιρεία corsair. Η κάρτα γραφικών νομίζω σε καλύπτει απόλυτα σε αυτά που θέλεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Για να πάω στον i7 7700k ή κάποιον παρόμοιο είναι περίπου 100 ευρώ διαφορά. Πιστεύεις αξίζει 100 ευρώ παραπάνω σε σχέση με τον 7600k ;

Δημοσ.

Έχω κάνει πολλές αγορές από το e-shop.gr και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από εξυπηρέτηση, εγγύηση κλπ. Θα το προτιμούσα αλλά χωρίς να αποκλείω άλλα καταστήματα!

Ευχαριστώ για την απάντηση! Για να πάω στον i7 7700k ή κάποιον παρόμοιο είναι περίπου 100 ευρώ διαφορά. Πιστεύεις αξίζει 100 ευρώ παραπάνω σε σχέση με τον 7600k ;

Πιστεύω ότι αξίζει ναι. 

Δημοσ.

Το e-shop σε τιμες εχει ξεφυγει το τελευταιο καιρο για αυτο σε ρωτησα. Οσο αφορα το i7 καλυτερα απο τον i5 για την περιπτωση σου και μπορεις να εξοικονομησεις λεφτα απο το να παρεις την GTX1060 3GB. Αργοτερα που θα βρω χρονο θα σου κανω μια συνθεση

Δημοσ.

Γιατί το λες; Για την θέση του θέματος έκανα λάθος και άνοιξα και εδώ θέμα. Μετά το κατάλαβα και άνοιξα στο σωστό μέρος. Απλά δεν βρήκα πως να διαγράψω αυτό :P 

Δημοσ.

Με λίγα λόγια προτίνεις να "πέσω" λίγο σε GPU και PSU και να "ανέβω" σε κουτί και CPU;

ΥΓ έχει ανέβει λίγο το ποσό και νομίζω ότι ο επεξεργαστής δεν περιλαμβάνει ψύκτρα.

Δημοσ.

Εγω προτεινω να περιμενεις καναν μηνα αν μπορεις γιατι λογικα θα υπαρξουν και καλυτερες ευκαιριες-τιμες αλλα και νεες τεχνολογιες πολλα υποσχομενες..( AM4  Ryzen κτλ)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προτεινω να περιμενεις καναν μηνα αν μπορεις γιατι λογικα θα υπαρξουν και καλυτερες ευκαιριες-τιμες αλλα και νεες τεχνολογιες πολλα υποσχομενες..( AM4  Ryzen κτλ)

Και εγώ περίπου στον μήνα κοιτάω να κάνω την παραγγελία μου. Απλά το κοιτάω από τώρα για να κανονίσω τα χρήματα και να δω πάνω κάτω τι χρειάζομαι. 

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι ΒΟΧ και οχι Tray κανονικα πρεπει να περιλαμβανει, για τις δουλειες που θελεις εσυ το Νο1 ειναι η CPU

Η EVGA εχει κορυφαια τροφοδοτικα δεν σε ριχνω στην ποιοτητα (για καλυτερο στο εβαλα).

Εαν θες μπορουμε να ριξουμε την τιμη κι'αλλο με διαφορετικη μητρικη για παραδειγμα ή μνημες (αν και προτιμαω να αγοραζω μεταχειρισμενες με lifetime εγγυηση)

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι ΒΟΧ και οχι Tray κανονικα πρεπει να περιλαμβανει, για τις δουλειες που θελεις εσυ το Νο1 ειναι η CPU

Η EVGA εχει κορυφαια τροφοδοτικα δεν σε ριχνω στην ποιοτητα (για καλυτερο στο εβαλα).

Εαν θες μπορουμε να ριξουμε την τιμη κι'αλλο με διαφορετικη μητρικη για παραδειγμα ή μνημες (αν και προτιμαω να αγοραζω μεταχειρισμενες με lifetime εγγυηση)

"Πέσω" και "ανέβω" μιλάω για λεφτά! Γιαυτό το ανέβασα εδώ, για να βρω κάτι καλύτερο αν είναι δυνατό.

Όσο για τον επεξεργαστή συμφωνώ να πάω στον 7700k με περίπου 100ευρώ διαφορά αφού είναι πολύ δυνατότερος και είναι το Α και το Ω στο σύστημα. Και το τροφοδοτικό κομπλέ. 

Σύμφωνα με το e-shop (χωρίς να κόβω το κεφάλι μου :P )

• Ψύκτρα: Δεν περιλαμβάνεται.
  • Συσκευασία: Box

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...