Xzidique Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Υπαρχουν ακομα branded prebuilts? Ή να το θεσω καλυτερα: Υπαρχουν ακομα ανθρωποι αρκετα ηλιθιοι και ασχετοι για να τα αγορασουν; Αν δεν γουσταρεις να το φτιαξεις fine. Παρε μια λιστα απο το νετ και δωστην σε ενα καταστημα ή παρε τουλαχιστον ενα custom του καταστηματος. Τα branded ειναι σκετος καρκινος, τζαμπα λεφτα αθλια ποιοτητα και καμια ελπιδα να τα αναβαθμισεις επειδη βαζουν τροφοδοτικα που ειναι στο οριο να αρπαξουν φωτια και κουτια/motherboard που σου βγαζουν το λαδι για να αλλαξεις το παραμικρο. Φίλε επειδή εσύ είσαι PCακιας και σου αρέσει να ασχολείσαι με custom builds κλπ δεν σημαίνει πως όλος ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει το αντικείμενο. Προερχόμενος από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ενημερώνω όπου σπάνια βρίσκεις κάποιον να αγοράζει components και να τα συναρμολογεί. Συμβαίνει λόγω έλλειψης τεχνογνωσίας, ενημέρωσης η ακόμα αν το θες έλλειψης ενδιαφέροντος. (Το ίδιο ισχύει και στην χώρα μας) Τώρα σε αυτό που λες όπου τα Branded είναι σκέτος καρκίνος κάνεις μεγάλο λάθος γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις. Όταν αγοράζεις έναν σταθερό η φορητό με 400-500 ευρώ είναι αντίστοιχο με το να φτιάξεις έναν custom με τόσα χρήματα. Δεν γίνεται να βάζεις ένα Alienware, Pugget, Xotic, Dell, HP, Boxx και ακόμα Macintosh στο ίδιο τσουβάλι με ένα infoquest, Lenovo, Innovator ή TurboΧ των 500. Μια χαρά γαμηστερά μηχανήματα είναι τα branded όταν δεν αγοράζεις το τσίπικο. Έχεις support, όλα είναι αψεγάδιαστα στους οδηγούς που παρέχονται από τις κατασκευάστριες εταιρίες τους, είναι γρήγορα, δυνατά, καγκούρικα η σοβαρά στην εμφάνηση και αν μη τι άλλο κάνουν για επαγγελματική χρήση, επισκευάζονται και αναβαθμίζονται όπως τα custom (στα περισσότερα κομμάτια τους). Δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις εσύ με καρκινιάρικο Branded αλλά το HP XW8600 που είχα μου κράτησε μέχρι που το βαρέθηκα στα δεκα χρόνια (με αναβαθμίσεις σε GPUs, Storage, Ram)(μετά απλά το πούλησα) και το DELL Precision T7910 που έχω τώρα είναι σκύλος. Σε πληροφορώ έχω και ένα custom built φτιαγμένο από μένα βασισμένο στην Asus X99 με 12 core Xeon και με χτίκιασε μέχρι να καταφέρω να μην έχει DPC Latency λόγω προβληματικών οδηγών (ethernet Adapter, GPU και NVME controller) για να δουλέψω σε DAW. Το Dell μόλις το έβαλα στην πρίζα δούλεψε και το μόνο που χρειάστηκε ήταν optimisation των Windows και όχι troubleshooting. Και όσον αφορά την ποιότητα είναι το ίδιο καλά και καλύτερα στο υλικό και την εμφάνιση ειδικά στην κατηγορία Z, Precision, Thinkstation, Pro. Με συγχωρείς για τον τόνο μου αλλά να είσαι πιο συγκρατημένος και λιγότερο επιθετικός στα σχόλια σου. 2
HotShot84 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ο Ελληνας στο τελος δεν θα αγοραζει branded αμαξι αλλα θα αγοραζει μια τετραδα ζαντολαστιχα, σασι, κινητηρα κτλπ
Zaytsev Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ...και με χτίκιασε μέχρι να καταφέρω να μην έχει DPC Latency λόγω προβληματικών οδηγών (ethernet Adapter, GPU και NVME controller) για να δουλέψω σε DAW... Τι είπες τώρα...; Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους περισσότερους. Αυτοί που κρίνουν τα branded, surfάρουν, παίζουν κανά παιχνίδι κι άντε να κάνουν και O/C. Σε αυτά, όντως δεν αξίζει να πληρώσουν branded και για αυτό δε μπορούν να καταλάβουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα