Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά θα έχει καλά κομμάτια χαρακτηριστικά μέσα! Corsair τροφοδοτικό,μνήμες....ψύξη...ωραία κουτιά,να δούμε και τιμές!

Να έχει και δωράκια software κτλπ.....

Δημοσ.

Για κάτι 40αριδες gamers που θέλουν να παίξουν χωρίς να κάθονται να μαστορευουν και να ψάχνονται . Και εννοώ παιχνίδια mmo και strategy που δεν έχουν οι κονσόλες

Δημοσ.

Υπαρχουν ακομα branded prebuilts? Ή να το θεσω καλυτερα: Υπαρχουν ακομα ανθρωποι αρκετα ηλιθιοι και ασχετοι για να τα αγορασουν;

Αν δεν γουσταρεις να το φτιαξεις fine. Παρε μια λιστα απο το νετ και δωστην σε ενα καταστημα ή παρε τουλαχιστον ενα custom του καταστηματος. Τα branded ειναι σκετος καρκινος, τζαμπα λεφτα αθλια ποιοτητα και καμια ελπιδα να τα αναβαθμισεις επειδη βαζουν τροφοδοτικα που ειναι στο οριο να αρπαξουν φωτια και κουτια/motherboard που σου βγαζουν το λαδι για να αλλαξεις το παραμικρο. 

Δεν είναι όλα τα branded turbo - x.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντα, μα πάντα ο Έλληνας, θα κρίνει τον κόσμο όλο με την πάρτη του...

Θα εκπλαγείτε πόσος κόσμος αγοράζει έτοιμα συστήματα, γιατί δε θέλει να ασχοληθεί, γιατί δεν ξέρει, γιατί θέλει support, γιατί...

Εσείς όμως, επειδή ξέρετε να το στήσετε, επειδή θα μπείτε στο Insomnia πάρετε μια λίστα από το eshop και να το φτιάξετε, νομίζετε ότι όλος ο κόσμος θα κάνει το ίδιο.

Αν ήταν έτσι, εταιρίες όπως η HP, η Dell, η Lenovo, κλπ, θα είχαν εξαφανιστεί, δε θα ήταν μεγαθήρια.

HP, Lenovo, Acer, Dell & Asus, πουλάνε περισσότερα από 30.000.000 έτοιμα συστήματα το χρόνο. Κάθε χρόνο.

Κι αναφέρομαι σε λιανική, όχι απευθείας πωλήσεις σε εταιρίες που τις περισσότερες φορές πάνε σα χονδρική.

Είπαμε όμως... επειδή μια χούφτα άτομα που μπαίνουν σε Insomnia, Hwbox &TheLab, ξέρουν να τα φτιάξουν μόνοι τους, έτσι πρέπει να κάνουν όλοι.

• Like 4
Δημοσ.

μονο και μονο επειδη εχει την καλυτερ υποστηριξη απο αποψη εγγυησης ειναι ενας λογος παραπανω να το παρεις.κι επειδη ειναι προσυναρμολογημενο μερικοι λογοι ακομα

Από κάτι τέτοιους ζεί και το Πλαίσιο που έχει καπέλο στις τιμές 30% επάνω και καλά (Γελάω) εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη,γελάω Χ10..Θύματα!!! 10 Μνημόνια χρειάζεσται!!!

Δημοσ.

Υπαρχουν ακομα branded prebuilts? Ή να το θεσω καλυτερα: Υπαρχουν ακομα ανθρωποι αρκετα ηλιθιοι και ασχετοι για να τα αγορασουν;

Αν δεν γουσταρεις να το φτιαξεις fine. Παρε μια λιστα απο το νετ και δωστην σε ενα καταστημα ή παρε τουλαχιστον ενα custom του καταστηματος. Τα branded ειναι σκετος καρκινος, τζαμπα λεφτα αθλια ποιοτητα και καμια ελπιδα να τα αναβαθμισεις επειδη βαζουν τροφοδοτικα που ειναι στο οριο να αρπαξουν φωτια και κουτια/motherboard που σου βγαζουν το λαδι για να αλλαξεις το παραμικρο. 

δεν ειναι οτι εχω κατι μαζι σου απλα θα σου προτεινα(παντα φιλικα) να μην εισαι τοσο "Ελληνας".Βαζεις ταμπελες στον καθε ενα και εγιναν ολοι ηλιθιοι που αγοραζουν ετοιμα builds. Αναρωτηθηκες πριν τα γραψεις ολα αυτα αν ο αλλος που θα αγορασει το ετοιμο εχει τις δικιες σου γνωσεις η αν θελει να διαθεσει χρονο για να ψαξει ενα ενα τα εξαρτηματα?Οχι.Η Asus,Dell,Acer κλπ. πουλανε ετοιμα gaming builds γιαυτο τον σκοπο.Ειναι υπερεκτιμιμενα σε σχεση με ενα custom built αλλα πρεπει να πληρωθει και το design και η εργασια που εγινε για να το παρει ο αλλος ετοιμο στο κουτι του.(δεν αντιλλεγω για την υπερκοστολογιση ωστοσο)

Οποιος εχει χρημα και δεν εχει ιδεα απο pc τα αγοραζει,απλη λογικη,δεν χρειαζετε να ειναι ηλιθιος.

Με την ιδια λογικη να σταματισουμε να περνουμε (ετοιμες)κονσολες και να τρεχουμε raspberry με emulators.

Τελος,δεν ειναι ολα σαν τα Turbo-x,ελπιζω να εχεις πιασει στα χερια σου ετοιμα gaming builts(βλεπε τα γνωστα Alienware,ROG,Predator) για να εκφερεις τετοια γνωμη για τα μηχανηματα.

• Like 3
Δημοσ.

δεν ειναι οτι εχω κατι μαζι σου απλα θα σου προτεινα(παντα φιλικα) να μην εισαι τοσο "Ελληνας".Βαζεις ταμπελες στον καθε ενα και εγιναν ολοι ηλιθιοι που αγοραζουν ετοιμα builds. Αναρωτηθηκες πριν τα γραψεις ολα αυτα αν ο αλλος που θα αγορασει το ετοιμο εχει τις δικιες σου γνωσεις η αν θελει να διαθεσει χρονο για να ψαξει ενα ενα τα εξαρτηματα?Οχι.Η Asus,Dell,Acer κλπ. πουλανε ετοιμα gaming builds γιαυτο τον σκοπο.Ειναι υπερεκτιμιμενα σε σχεση με ενα custom built αλλα πρεπει να πληρωθει και το design και η εργασια που εγινε για να το παρει ο αλλος ετοιμο στο κουτι του.(δεν αντιλλεγω για την υπερκοστολογιση ωστοσο)

Οποιος εχει χρημα και δεν εχει ιδεα απο pc τα αγοραζει,απλη λογικη,δεν χρειαζετε να ειναι ηλιθιος.

Με την ιδια λογικη να σταματισουμε να περνουμε (ετοιμες)κονσολες και να τρεχουμε raspberry με emulators.

Τελος,δεν ειναι ολα σαν τα Turbo-x,ελπιζω να εχεις πιασει στα χερια σου ετοιμα gaming builts(βλεπε τα γνωστα Alienware,ROG,Predator) για να εκφερεις τετοια γνωμη για τα μηχανηματα.

Μου αρεσει που ειπα ξεκαθαρα πως μιλαω για τα BRANDED και οχι τα ετοιμα γενικοτερα. Δεν υπαρχει κατι κακο στο να παρεις ενα ετοιμο custom συστημα απο καποιο καταστημα ή να πληρωσεις καποιον να στο φτιαξει. Αμα παρεις branded ετοιμο gaming κιολας μαλιστα τοτε ναι, εισαι ασχετος. Και αν δεν ξερεις ρε φιλε ρωτα καποιον γνωστο σου/googlαρε ή εστω ρωτα καποιον υπαλληλο να σου πει αν αξιζει. Παρε εσυ alienware, 2000E για 6800k 64gb ram και μια 750ti, τρελο gaming θα κανεις. Δεν με πειραζει που ειναι overpiced, με πειραζει που φτιαχνουν ο,τι να 'ναι μηχανηματα μονο για να τραβηξουν την προσοχη κανενος ηλιθιου.

Τωρα εσυ απο ολα αυτα εστιασες στο "ετοιμο" και πιστευεις πως εμενα με χαλαει οτι ο χρηστης δεν το εψαξε, οχι οτι πληρωνεις τα κερατα σου για ενα κακοφτιαγμενο συστημα με ο,τι να ΄ναι κομματια.

Δημοσ.

μα για τα branded μιλαμε φιλε, σου αναφερω και εταιριες/μαρκες στο σχολιο μου.Ξεκαθαρα πληρωνεις περισσοτερο design στα alienware, μιας και επιασες αυτα,εχουν πολλες κατηγοριες επιδοσεων ομως, που μπορεις να διαλεξεις τι θα εχει το μηχανημα.Μπορει ο αλλος να μην θελει να παιξει κατι απαιτητικο αλλα να γουσταρει να παρει ενα alienware για την μαρκα(επειδη εχει λεφτα και δεν τον νοιαζει,επειδη θελει να εχει γουστοζικο κουτι,δεν θελει να ψαχτει και θελει μια αμεση λυση και δεν ειναι τοσο ψειρας με τα γραφικα).Αν ειναι και hardcore gamer σκαει περισσοτερα για τους παραπανω λογους αλλα και για το gaming.Εαν κανει την δουλεια του σωστα για τα θελω του πελατη δεν τον νοιαζει τον αλλον ποια m/b χρησιμοποιησαν η τι τροφοδοτικο εβαλαν και να τους εξηγησεις πιθανον να μην καταλαβουν(μιλαμε παντα για καποιον που δεν ξερει τιποτα απο hardware).Ποιος εισαι εσυ που θα τον πεις ηλιθιο και ασχετο?Αυτο του γυαλισε αυτο πηρε επειδη ειχε τα λεφτα.

Στο "παρε εσυ alienware 2000€ κλπ κλπ"θα σου απαντησω με το εξης.Εχω εχω ενα θυριο desktop που εφτιαξα εγω(ειναι το 7ο μου),αλλα εχω και το x51 R1(συμπτωματικα φοραει την 750ti :P ).Θα μου πεις γιατι το πηρες?Γιατι ρε φιλε γουσταρα το design του, ειχε κομπλε χαρακτηριστικα για νορμαλ gaming και μπορω να το βαζω σε ενα σακιδιο και να το πηγαινω οπου θελω(επισης η ποιοτητα κατασκευης ειναι αξιοπρεπης).Ειμαι και γω ασχετος ε?(δεν ειμαι fanaticboy απλα το λεω λογο εμπειριας γιατι δεν ειναι ετσι χαλια οπως τα περιεγραψες)

Δεν ειναι ολα μαυρα,εκτος και αν θελεις να τα βλεπεις ετσι.

Προτιμοτερο ειναι να πεις οτι ειμαι καθετος επειδη μισω αυτους που τα γοραζουν :P

Τελος,μην κοιτας την γκαμα που εχουνε στο σκρουτζ και γενικα οτι εχει καταντησει καραμελα.Δεν απευθυνονται στους παντες τα branded ετοιμα συστηματα για gaming.

• Like 1
Δημοσ.

Και ο αλλος μπορει να σε πει ηλιθιο που εφαγες μια μερα απ τη ζωη σου για να παρεις τα εξαρτηματα και να στησεις ενα μηχανημα απ την αρχη για να γλυτωσεις 50-100€. Πως σου φανηκε?? 

Δημοσ.

Μου αρεσει που ειπα ξεκαθαρα πως μιλαω για τα BRANDED και οχι τα ετοιμα γενικοτερα. Δεν υπαρχει κατι κακο στο να παρεις ενα ετοιμο custom συστημα απο καποιο καταστημα ή να πληρωσεις καποιον να στο φτιαξει. Αμα παρεις branded ετοιμο gaming κιολας μαλιστα τοτε ναι, εισαι ασχετος. Και αν δεν ξερεις ρε φιλε ρωτα καποιον γνωστο σου/googlαρε ή εστω ρωτα καποιον υπαλληλο να σου πει αν αξιζει. Παρε εσυ alienware, 2000E για 6800k 64gb ram και μια 750ti, τρελο gaming θα κανεις. Δεν με πειραζει που ειναι overpiced, με πειραζει που φτιαχνουν ο,τι να 'ναι μηχανηματα μονο για να τραβηξουν την προσοχη κανενος ηλιθιου.

Τωρα εσυ απο ολα αυτα εστιασες στο "ετοιμο" και πιστευεις πως εμενα με χαλαει οτι ο χρηστης δεν το εψαξε, οχι οτι πληρωνεις τα κερατα σου για ενα κακοφτιαγμενο συστημα με ο,τι να ΄ναι κομματια.

Τον κόβω δεν έχεις πιάσει AllienWare στα χέρια σου ...

και δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ έτοιμου και branded...

Ότι δε φτάνει η αλεπού ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...