dpolal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 αν οτι αγοραζα το αφηνα θα ειχα μια αποθηκη μ αρεσει η τεχνολογια ,ειναι χομπυ οπως για καποιον ειναι το ψαρεμα το προβλημα και γιατι το σχολιαζεις αυτο δεν το αντιλαμβανομαι,η μηπως νομιζεις ειμαι κανας εμπορακος... Από την στιγμή που ανοίγεις thread μπορώ να σχολιάσω και να πώ την γνώμη μου. Και ούτε σε πρόσβαλα, ούτε σε αποκάλεσα εμποράκο. Σχολιάζεις από την αρχή αρνητικά τον αγοραστή και τις γνώσεις του χωρίς καν αυτός να σου έχει ζητήσει να επιστρέψει το μπόρντ. Πρόβλημα δεν έχεις προς το παρόν και το μπόρντ έχει εγγύηση άρα είσαι καλλυμένος όπως λες. Καλώς ή κακώς οι αγγελίες μεταχειρισμένων το έχουν αυτό το θέμα.
forgotten Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Από την στιγμή που ανοίγεις thread μπορώ να σχολιάσω και να πώ την γνώμη μου. Και ούτε σε πρόσβαλα, ούτε σε αποκάλεσα εμποράκο. Σχολιάζεις από την αρχή αρνητικά τον αγοραστή και τις γνώσεις του χωρίς καν αυτός να σου έχει ζητήσει να επιστρέψει το μπόρντ. Πρόβλημα δεν έχεις προς το παρόν και το μπόρντ έχει εγγύηση άρα είσαι καλλυμένος όπως λες. Καλώς ή κακώς οι αγγελίες μεταχειρισμένων το έχουν αυτό το θέμα. Μα αγαπητε μου ο ιδιος ειπε οτι αν δεν βγαλει ακρη θα το επιστρεψει ,και επετρεψε μου να πω οτι ο τυπος ολη την ωρα προσπαθει να με πεισει για τις γνωσεις του και οτι δεν προκαλεσε προβλημα ,αυτο απο μονο του ειναι υποπτο ιδιαιτερα οταν εγω δοκιμασα την μητρικη,και δεν την πουλησα εδω στο φορουμ την πουλησα εκτος ,το θεμα μου ειναι οτι θεωρω πολυ περιεργη την κατασταση ,και ιδιαιτερα οταν ο αλλος εμμενει οτι δεν δημιουργησε κανενα προβλημα,στο τελος μπορουσα καλιστα να του πω ανελαβε να μιλησεις με gigabyte να το λυσεις μια και εχεις και την αποδειξη και οχι να κατσω να ασχοληθω εγω οταν εχω μαλιστα screenshot με την 750ti να τρεχει....
Saggitaro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μα αγαπητε μου ο ιδιος ειπε οτι αν δεν βγαλει ακρη θα το επιστρεψει ,και επετρεψε μου να πω οτι ο τυπος ολη την ωρα προσπαθει να με πεισει για τις γνωσεις του και οτι δεν προκαλεσε προβλημα ,αυτο απο μονο του ειναι υποπτο ιδιαιτερα οταν εγω δοκιμασα την μητρικη,και δεν την πουλησα εδω στο φορουμ την πουλησα εκτος ,το θεμα μου ειναι οτι θεωρω πολυ περιεργη την κατασταση ,και ιδιαιτερα οταν ο αλλος εμμενει οτι δεν δημιουργησε κανενα προβλημα,στο τελος μπορουσα καλιστα να του πω ανελαβε να μιλησεις με gigabyte να το λυσεις μια και εχεις και την αποδειξη και οχι να κατσω να ασχοληθω εγω οταν εχω μαλιστα screenshot με την 750ti να τρεχει.... Αρα εισαι σίγουρος οτι δεν προκάλεσε εκείνος ζημιά;και αν προκάλεσε θα καλυφθεί απο την εγγύηση η όπως προείπα σε ενδεχόμενο έλεγχο της μητρικής να μην την καλύψει η εταιρεία;
forgotten Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Αρα εισαι σίγουρος οτι δεν προκάλεσε εκείνος ζημιά;και αν προκάλεσε θα καλυφθεί απο την εγγύηση η όπως προείπα σε ενδεχόμενο έλεγχο της μητρικής να μην την καλύψει η εταιρεία; δεν ξερω αλλα απο οτι ξερω το αμαζον εχει αριστη εξυπηρετηση οποτε ελπιζω πρωτα στο αμαζον και μετα στην gigabyte,παιζει φυσικα και το ενδεχομενο η gpu να μην υποστηριζετε απο το bios της μητρικης οποτε και ο τυπος απλα ενω εδωσε 100 ευρω για psu δεν διεθετε 40e για μια πιο συγχρονη καρτα γραφικων και τωρα γυρευει να δει τι φταιει...
Saggitaro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 δεν ξερω αλλα απο οτι ξερω το αμαζον εχει αριστη εξυπηρετηση οποτε ελπιζω πρωτα στο αμαζον και μετα στην gigabyte,παιζει φυσικα και το ενδεχομενο η gpu να μην υποστηριζετε απο το bios της μητρικης οποτε και ο τυπος απλα ενω εδωσε 100 ευρω για psu δεν διεθετε 40e για μια πιο συγχρονη καρτα γραφικων και τωρα γυρευει να δει τι φταιει... Αυτό δεν είναι δικό σου πρόβλημα και απο τη στιγμή που λές οτι ήσουν σωστός δε θα έπρεπε να σε απασχολεί,σωστοί είμαστε όταν τελούμε την αγοραπωλησία όπως πρέπει κι οχι οταν γινόμαστε θαλαμηπόλοι των εκάστοτε αγοραστών,αν δεν έχεις φόβο η άγχος για κάτι και ξέρεις οτι αυτό που πούλησες ήταν καινούργιο και 100% λειτουργικό μην δεχτείς τίποτε πίσω. Μητρικές και επεξεργαστές δεν αγοράζει όποιος κι όποιος κι εκτός αυτού τα εγχειρίδια λένε κιόλας επάνω πως αυτά τα προιόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται απο εξειδικευμένους τεχνικούς με γνώση οπότε αφού λέει οτι ξέρει είναι αδικαιολόγητος και είναι δικό του πρόβλημα.
forgotten Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό δεν είναι δικό σου πρόβλημα και απο τη στιγμή που λές οτι ήσουν σωστός δε θα έπρεπε να σε απασχολεί,σωστοί είμαστε όταν τελούμε την αγοραπωλησία όπως πρέπει κι οχι οταν γινόμαστε θαλαμηπόλοι των εκάστοτε αγοραστών,αν δεν έχεις φόβο η άγχος για κάτι και ξέρεις οτι αυτό που πούλησες ήταν καινούργιο και 100% λειτουργικό μην δεχτείς τίποτε πίσω. Μητρικές και επεξεργαστές δεν αγοράζει όποιος κι όποιος κι εκτός αυτού τα εγχειρίδια λένε κιόλας επάνω πως αυτά τα προιόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται απο εξειδικευμένους τεχνικούς με γνώση οπότε αφού λέει οτι ξέρει είναι αδικαιολόγητος και είναι δικό του πρόβλημα. με πηρε πριν λιγο οτι δουλεψε τελικα με νεωτερη καρτα γραφικων αλλα θα το ψαξει για την παλια του... του ειπα οτι εφοσον δουλευει με νεωτερη δεν μπορω να δεκτω οτι ειναι ελλατωματικη και καλλιστα ας μιλησει με την gigabyte να του μονταρουν το bios.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 με πηρε πριν λιγο οτι δουλεψε τελικα με νεωτερη καρτα γραφικων αλλα θα το ψαξει για την παλια του... του ειπα οτι εφοσον δουλευει με νεωτερη δεν μπορω να δεκτω οτι ειναι ελλατωματικη και καλλιστα ας μιλησει με την gigabyte να του μονταρουν το bios.... Πες του να μπει bios και να γυρίσει την επιλογή από UEFI σε Legacy bios or something, ΑΝ υπάρχει. Αν δεν υπάρχει λογικά δεν θα καταφέρει να παίξει με την 9800... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα