Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πουλησα πριν 3 μερες μια μητρικη σχεδον ολοκαινουρια που ανοικτηκε μονο για να δω οτι λειτουργει ,ο τυπος με περνει μετα απο 3 μερες και μου λεει οτι δεν του αναγνωριζει την 9800gt ,η μητρικη ειναι skylake z170 ουτε στο ενα lane ουτε στο αλλο , το θεμα μου ειναι οτι ειχα τεσταρει 750ti χωρις θεματα και μαλιστα επι 2 ωρες .το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μην εκανε καποια @@ και εκαψε τα lanes ,μου επαναλαμβανει συνεχει οτι το psu ειναι καινουριο κλπ κλπ των 100 ευρω .Οπως και να χει επειδη εχω εγγυηση απο αμαζον θα το παρω πισω αν δεν το λυσει το θεμα ,αλλα σκεφτομαι τι θα συνεβαινε εαν δεν ειχα τετοια εγγυηση.και στο κατω κατω της γραφης οσο και εαν μου λεει οτι ασχολειται καιρο κλπ κλπ τα θεωρω ανουσια ως επιχειρημα ,στη τελικη ισως να ναι καλυτερα να αποφευγεις ατομα που λενε οτι ξερουν....

Δημοσ.

πουλησα πριν 3 μερες μια μητρικη σχεδον ολοκαινουρια που ανοικτηκε μονο για να δω οτι λειτουργει ,ο τυπος με περνει μετα απο 3 μερες και μου λεει οτι δεν του αναγνωριζει την 9800gt ,η μητρικη ειναι skylake z170 ουτε στο ενα lane ουτε στο αλλο , το θεμα μου ειναι οτι ειχα τεσταρει 750ti χωρις θεματα και μαλιστα επι 2 ωρες .το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μην εκανε καποια @@ και εκαψε τα lanes ,μου επαναλαμβανει συνεχει οτι το psu ειναι καινουριο κλπ κλπ των 100 ευρω .Οπως και να χει επειδη εχω εγγυηση απο αμαζον θα το παρω πισω αν δεν το λυσει το θεμα ,αλλα σκεφτομαι τι θα συνεβαινε εαν δεν ειχα τετοια εγγυηση.και στο κατω κατω της γραφης οσο και εαν μου λεει οτι ασχολειται καιρο κλπ κλπ τα θεωρω ανουσια ως επιχειρημα ,στη τελικη ισως να ναι καλυτερα να αποφευγεις ατομα που λενε οτι ξερουν....

Τι να την κάνει την 9800?

Ίσως να μην έχει υποστήριξη καν απο το bios.

Δημοσ.

Τι να την κάνει την 9800?

Ίσως να μην έχει υποστήριξη καν απο το bios.

αυτο του ειπα και εγω ,πολυ αρχαια καρτα γραφικων για ατομο που εδωσα 100 σε psu ,κατι δεν μου καθετε καλα ....αλλα ας ειναι καλα το amazon

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλη κάρτα; Πως είναι σίγουρος ότι δεν φταίει η κάρτα του;

δεν εχει αλλη καρτα ευκαιρη λεει ,του ειπα αν μετανιωσε δεν εχω θεμα να την παρω πισω αλλα εμμενει οτι θα δει τις επομενες μερες αν το διορθωσει ,μου μυριζει προβλημα λογω παλαιοτητας gpu ... αλλα αντε εξηγα σε ενα που λεει εστησε πολλα pc χωρις θεματα....

Δημοσ.

Δοκιμαζεις αλλη καρτα.

Αν παιζει με αλλη καρτα τοτε ειναι ασυμβατοτητα και αν εχεις διαθεση τη παιρνεις πισω,μιας και δε φταις εσυ που παει να βαλει καρτα 10ετιας πανω.

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχει αλλη καρτα ευκαιρη λεει ,του ειπα αν μετανιωσε δεν εχω θεμα να την παρω πισω αλλα εμμενει οτι θα δει τις επομενες μερες αν το διορθωσει ,μου μυριζει προβλημα λογω παλαιοτητας gpu ... αλλα αντε εξηγα σε ενα που λεει εστησε πολλα pc χωρις θεματα....

Απλά να καταλάβει ότι μπορεί να φταίει η κάρτα και όχι η μητρική.

Δημοσ.

Off-topic

Άρα εγώ που έχω x99 + nv9500gt πάλι καλά να λέω!

εγω το χω απορια ,εχεις λεφτα για x99 και μια καρτα καινουρια δεν ? οχι τπτ αλλο αλλα αν δεν εισαι τρολλ εξηγα πως γινεται να σκας για socket ακριβο και να τσιγκουνευσαι καρτα γραφικων. και στο θεμα μου δεν του πα οτι ειναι μονος του και οτι θελει ας κανει αλλα παλι τις αμφιβολιες μου για το τι στο καλο εκανε τις εχω γιατι με τνη 750ti μια χαρα μπουταρε το συστημα και δουλευε

Δημοσ.

Θα πάρω κάρτα, όταν υπάρξει χρόνος για παιχνίδια.

Στο θέμα σου, ίσως να έπεσε σε ασυμβατότητα ή απλά να έκανε κουτσουκελα στην μητρική.

Δημοσ.

Μπορείτε να ψάξετε επίσης (ή εσύ ή αυτός) αν έχει αναφερθεί ασυμβατότητα της μητρικής με τη συγκεκριμένη κάρτα. Λογικά θα το έχουν αναφέρει κι άλλοι.

Δημοσ.

Mήπως είναι καλύτερα αποφεύγεις να πουλάς εσύ διάφορα που αγοράζεις σε άλλους ;

Δημοσ.

Mήπως είναι καλύτερα αποφεύγεις να πουλάς εσύ διάφορα που αγοράζεις σε άλλους ;

αν οτι αγοραζα το αφηνα θα ειχα μια αποθηκη μ αρεσει η τεχνολογια ,ειναι χομπυ οπως για καποιον ειναι το ψαρεμα το προβλημα και γιατι το σχολιαζεις αυτο δεν το αντιλαμβανομαι,η μηπως νομιζεις ειμαι κανας εμπορακος...

Δημοσ.

Εγω προσωπικά αδερφέ αν ήξερα οτι πραγματικά δουλέυει και μετά απο τέστ με παρόμοιας παλαιότητας κάρτα γραφικών δεν θα την έπαιρνα πίσω,και φιλικά μην στηρίζεσαι στην εγγύηση πάντα γιατί δεν καλύπτονται όλες οι ζημιές με εγγύηση, π.χ. αν η κάρτα μετά απο έλεγχο βρεθεί καμμένη η βραχυκυκλωμένη απο τροφοδοτικό επειδή είναι υπαιτιότητα σου δεν στην αλλάζει η εταιρεία σου λέει η εγγύηση δίνεται σε γενικές γραμμές για αστοχία υλικού και οχι για λάθος χρήση ή ατύχημα,αλλιώς αν ήταν έτσι ενα μήνα πριν μας λήξει η εγγύηση θα βουτάγαμε σε  μια λεκάνη νερό η θα το βαράγαμε με ενα σφυρι αυτό που θέλαμε και θα το πηγαιναμε για αλλαγή.

Επίσης τον ρώτησες αν το τροφοδοτικό το αγόρασε καινούργιο; γιατί μπορεί να το αγόρασε ΣΑΝ καινούργιο με ενα μήνα χρήσης,και στο λέω γιατί εχω εμπειρία απο παρόμοια αγοραπωλησία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...