lak10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια εχω τον Hp OfficeJet Pro 8600 και πληρωνω για τα μελανια 90 ευρω υπαρχει καποια πιο φθηνη λυση χωρις να κινδυνευει να χαλασει ο εκτυπωτης? τα @work τι λενε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 90ευρώ έχει όλο το πακέτο με τα 4 μελανιά XL γενικά ο 8600 είναι "κελεπούρι" γιατί τυπώνει φθηνά και καταργήθηκε. Πρόσεχε με μαιμουδες μην πάθεις καμιά ζημιά και μετά αναγκαστείς να πάρεις άλλο μηχάνημα και πλέον να ξέρεις ότι δεν βρίσκεις τέτοιο μηχάνημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linaki_ath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) γιατί δεν παίρνεις συμβατά (όχι τα σαβούρια τα @work φυσικά ότι έχω πάρει απο εκεί είναι απαράδεκτο) εγώ μόνο με συμβατά άλλων εταιρειών δουλεύω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2017 από linaki_ath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 <p>γιατί δεν παίρνεις συμβατά (όχι τα σαβούρια τα @work φυσικά ότι έχω πάρει απο εκεί είναι απαράδεκτο)</p> <p>εγώ μόνο με συμβατά άλλων εταιρειών δουλεύω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα</p> Έχεις κάποια πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης, μέχρι τις 15/2 τρέχει αυτό, να ξέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να κανείς πάρα πολλές εκτυπώσεις για να παραπονιέσαι για το κόστος των μελανιών, γιατί μπορεί ως απόλυτες τιμές να είναι ακριβά, αλλά βγάζουν παρά πολλές σελίδες. Α)Οπότε, ρίξε μία ματιά στο eBay για συμβατά επαναγεμιζομενα άδεια δοχεία μελάνης και γέμιζε τα μόνος σου Β)Εάν βαριεσαι την παραπάνω διαδικασία πάρε κάποιον καινούργιο Epson L/Canon που είναι με σύστημα ink tank. Μόνο με αυτούς θα έχεις φθηνότερη εκτύπωση, αλλά θα χάσεις σε ταχύτητα κ ευκολίες duplex printing/adf. Προφανώς τα παραπάνω αξίζουν μόνο εάν κανείς πάνω από ~300σελιδες εκτυπώσεις σταθερά/μήνα η εκτυπώνεις φωτογραφίες κοκ. Υ.γ Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα @works- εκτος ότι βγάζανε το ~2/3 των εκτυπώσεων των εργοστασιακών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης, μέχρι τις 15/2 τρέχει αυτό, να ξέρεις. φιλε με εσωσες πηρα 2 950xl τα αλλα χρωματα ειναι στη μεση ακομα. τυπωνω 300 σελιδες τον χρονο περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 μη σου ληξουν φιλε εμενα ειναι στη μεση και πιο πανω και εχω εκτυπωσει 1600 σε εναμησι χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και να λήξουν δεν θα έχει θέμα. Δεν μου έχει πάθει ποτέ κάτι hp μελάνι της σειράς 950-951. Εγγύηση δεν θα έχει. Πάντως το 950 το έπαιρνα 26 και τώρα πήγε 34.9 αν δεν έχει προσφορά. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2017 από achilles_g_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 φιλε με εσωσες πηρα 2 950xl τα αλλα χρωματα ειναι στη μεση ακομα. τυπωνω 300 σελιδες τον χρονο περιπου Οπότε με ένα μελάνι βγάζεις ~7ετια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vspyr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Πριν 1 μήνα πήρα τα 951XL από το http://www.tonerline.gr/ Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Κοίτα και στο skroutz αν έχει κοντά σου κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Οπότε με ένα μελάνι βγάζεις ~7ετια. 1-1.5 χρονο βγαζω τυπωνω κατα 90% εγγραφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως ρε γμτ το 950xl το έπαιρνα 25 ευρώ και το πήγανε 34.90 (αν δεν έχει προσφορά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 1-1.5 χρονο βγαζω τυπωνω κατα 90% εγγραφα Βάλε την εκτύπωση "γρηγορη/πρόχειρη". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 τελικα τα εσκασα και για κιτρινο κυανο και ματζεντα πηρα χ2 και εχω 2 σετ μελανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα