MSSB Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, τι γίνεται; Θα μπω στο θέμα. Ξέρει κανείς γιατί όταν χρησιμοποιώ το Handbrake (σε οποιοδήποτε preset, είτε από τα default είτε δικές μου ρυθμίσεις) με τον επεξεργαστή μου υπερχρονισμένο, τρώω BSOD (σπάνια) ή απλά μετά από ακανόνιστο χρόνο παίρνω μήνυμα "Το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί.. μπλα μπλα μπλα.." (πολύ συχνά);;;; Το OC μου είναι σταθερό, γιατί πέρα από το voltage δεν έχω πειράξει κάτι (4,80 Ghz με 1.35vcore). Δεν έχω κανένα πρόβλημα με άλλα προγράμματα ή παιχνίδια.. το έχω περάσει από Memtest και από Prime χωρίς κανένα error ή πρόβλημα. Είμαι max 73-74 βαθμούς μετά από 6 ώρες σε prime. Επίσης με μετρήσεις κατά την ώρα της μετατροπής, δεν περνάω τους 60-62 βαθμούς. Άμα μπω BIOS και κάνω reset default, όλα πάνε ρολόι. PC specs: 6700k - Z170X Gaming 7 - Nepton 240m - Seasonic 750W 80+ Titanium
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Κάνε και ένα stability test με τ ο linx. Ίσως το oc σου να μην είναι τελικά και τόσο stable. Ένα (πιθανόν) ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το setup σου είναι εδώ. Δεν προλαβαίνω να το διαβάσω τώρα, οπότε ρίξτου μια ματιά.
panoc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Το handbrake ζοριζει όσο δε πάει τον επεξεργαστή και τη μνήμη. Για σου πετάει τέτοιο μήνυμα αντίθετα με ότι πιστεύεις δεν είσαι 100% σταθερός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα