Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λέει 70€ και εσείς τον πάτε στα 100..

Δν είναι 450 α οκ ανέβα στα 480! Είναι 70! Για πάει στα 100 είναι 40% αύξηση του budget! Ο φίλος για να λέει 70 με τόσα μπορεί! Άντε ας πάει 10 πάνω Μαξ!

Calm down.

• Like 1
Δημοσ.

Με 70€ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα βάλεις σε έναν κουμπαρά να μαζέψεις άλλα τόσα και να πάρεις ένα τηλέφωνο αξιοπρεπές. Γιατί αν πάρεις κάποιο με 70 από Ελλάδα σίγουρα θα χρειαστεί να δώσεις πολλά λεφτά σε ψυχοφαρμακα για να αντέξουν τα νεύρα σου από την σαβούρα που θα έχεις αγοράσει.

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια. Δεν ειπε τη χρηση που θα κανει. Αν για παραδειγμα εχει μονο ενα viber, κανει κλησεις/sms, λιγο σερφαρισμα και κανα παιχνιδακι μια χαρα του κανει και το alcatel. Δεν ξερετε ποιο κινητο ειχε πριν.

Αλλα απο οτι βλεπω 10 γαιδαροι μαλωνουμε σε ξενο αχυρωνα :P :D Ας μας πει και αυτος τι ειχε πριν απο αυτο και τι θελει να κανει.

Δημοσ.

Καλύτεα απο Κίνα μεριά για να παρεις κατι που να μπορείς να το χαρείς....

Εγώ θα σου πρότεινα αυτό!

Το έχω πάρει σε φίλη και είναι υπερευχαριστημένη!Βέβαια δεν κανει τρελή χρήση

απλα βασικά πράγματα αλλά μην ξεχνάς όι έχει 2 ραμ!!!

Δημοσ.

Lumia 550 αν πας Σκρουτζ να αγορασεις.Καταλαβαίνω οτι τα 70 σημαίνουν αν γίνεται και πιο κάτω. Αλλά προτείνω σε αυτά τα λεφτά αυτό γιατί θα πεταξεις τα λεφτά σου.Στη τελική κάνε οικονομία μη πιεις 2 3 καφέδες εξω και το πήρες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κ ο TS κλασικά μας γράφει στα τέτοια του κ το άνοιξε έτσι το θέμα για να περάσει η ώρα μας και να μαλώνουμε μεταξύ μας!

ΕΠΟΜΕΝΟΣ!

Δημοσ.

Ναι κ ο TS κλασικά μας γράφει στα τέτοια του κ το άνοιξε έτσι το θέμα για να περάσει η ώρα μας και να μαλώνουμε μεταξύ μας!

ΕΠΟΜΕΝΟΣ!

εχει μπει κανονικά στις 15.02 απλά είδε τις προτάσεις και δεν πόσταρε δεν ειναι κακό
Δημοσ.

Έχω το Microsoft Lumia 532πάνω από 1,5 χρόνο, το είχα πάρει 89€, είμαι ευχαριστημένος για τα λεφτά του. Μόνο αν καταλήξεις σε αυτό και δεν φοράει τα windows 10 μην μπεις στον κόπο να τα βάλεις, θα σου κάνει νούμερα όταν τα πρωτοβάλεις για αρκετό καιρό. Δες το: http://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-8GB.html είναι καλό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...