lordnigra Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα,θέλω τη βοήθειά σας.Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στον υπολογιστή και πήγα από nvidia κάρτα γραφικών σε amd,ακολούθησα τις οδηγίες εγκατάστασης βήμα προς βήμα (drivers etc etc) και πριν από 2 ημέρες η οθόνη συνδεδεμένη με display port μου σβήνει για λίγο (εικόνα και ήχος) και επανέρχεται μετά από 1 με 2 δευτερόλεπτα σε ταινίες full hd,σε video games με τέρμα ανάλυση ακόμα και σε video από youtube.Το φαινόμενο γίνεται ακόμα συχνότερα σε fullscreen settings.Παρακάτω σας γράφω τo hardware : Motherboard: asus sabertooth 990fx r2.0 am3+ Processor: amd fx 8350\ GPU: xfx rx480 gtr Ram: crucial ballistix tactical 2x4gb ddr3-1600 udimm PSU: corsair hx750i platinum Monitor: asus designo mx27aq
cpc464 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 βγάλε drivers, τρεξε driver sweeper και ξαναβάλε τους driver, καμιά φορά μένουν κατάλοιπα απο παλιούς driver.
lordnigra Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 δεν διορθώθηκε δυστυχώς,μήπως παίζει ρόλο ο δίαυλος της μητρικής που είναι PCI Express 2.0 x16 και της κάρτας PCI Express 3.0 ? Διαβάζω διάφορα και γενικά οι απόψεις διίστανται,διάβασα για downgrade της κάρτας με το msi afterburner ,για επιλογή 16bit 44100hz ποιότητα cd στον ήχο,τα δοκίμασα και μόνο στα games δούλεψε,τι να πω ν αλλάξω μητρική ??
Alexlooker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 μια χαρα ειναι η συμβατότητα pci-e, εγω ειμαι με motherboard ddr2 and r9 270x ελπιζω να την αγορασεις καινουργια αλλιως....
HotShot84 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Για δοκιμασε με σταθερη συχνοτητα ανανεωσης πχ 75hz επισης δοκιμασε να βαλεις την διαχειριση ενεργειας της καρτας στο μεγιστες επιδοσεις αν δεν δεις προκοπη βγαλε drivers και βρες την εκδοση 16.7.2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα