newnick Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι γραφείο και δε μπορώ να σου γράψω τώρα. Αλλά είχα παρόμοιο θέμα και το έλυσα. Αν δε βρεις λύση, θα σου πω μετά. Πάσα προσφορά δεκτή!
Zaytsev Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν, επειδή αναφέρθηκες σε VM εμένα μου έκανε το εξής κουλό... Όταν το άνοιγα, είχα internet στο VΜ, αλλά το έχανα στον υπολογιστή και για να επανέλθει, ήθελε μόνο System Restore. Με τα πολλά κατέληξα: (vm) Network Connection NAT (pc) IPv4 Protocol Properties > Advanced > Βγάζεις το Automatic Metric και στο Interface Metric βάζεις 1 Μετά, στο Default Gateways, κάνεις Edit αυτού που είναι το router σου και βγάζεις το Automatic Metric και στο Interface Metric βάζεις 1. ΟΚ > ΟΚ > ΟΚ > ΟΚ. Δοκίμασε και μου λες.
newnick Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν τελευταίο σενάριο Κάρφωσα μόνο ένα laptop πάνω στον router. Παίρνει κανονικά ip 10.0.0.25 πάλι ο router 10.0.0.138 Και πάλι δεν βλέπει την σελίδα του router.... Οπότε νευρίασα έκανα hardware reset τον router και τώρα δουλεύει κανονικά 192.168.1.Χ Μάλλον πρέπει να είχε φάει κόλλημα το router.... Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα