hamaliel03 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα φιλες και φιλοι θελω την βοηθεια σας. Εβαλα CUSTOM ROM (Lineage 14.1) στο κινητο μου (Samsung Galaxy S5) και δεν εχει μεσα τα google apps. Αμα τα κατεβασω ομως και τα φλασαρω στο κινητο μου βαζει μεσα το Google Pixel Launcher, το Google Keyboard και το Google Now Launcher τα οποια δεν θελω. Κατεβασα σαν apk το playstore μονο του αλλα δεν δουλευε οποτε το εσβησα.. Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση ωστε να εχω τα Gapps αλλα να μην εχω τα 2 launcher και το πληκτρολογιο; Εαν εχει καμια ιδεα κανενας ας μου απαντησει. Ευχαριστω πολυ!!
jardan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αν κατεβάσεις από εδώ καμιά micro έκδοση ίσως? Δες τι προσφέρει η κάθε μία και δοκίμασε. http://opengapps.org/
saruman123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Στο play store υπάρχει εφαρμογή που κατεβάζεις τα σωστά Λέγετε Open GApps
hamaliel03 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ναι μπηκα στο opengapps.com και το εφτιαξα, ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα