zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 εγώ φίλε στεγνο και καθαρό το έχω στο γραφείο του, αλλά άμα πηγαίνω το βαζω μπρός έστω για λίγο και του δίνω και μία εντολη sound 5,99,999 , έτσι για να ακούσω μία 8μπιτίλα . Y.Γ το γ@μωτο είναι πως μία φορα είδα ένα amstrad 6128 πεταμένο, θα το μάζευα και δέν με ένοιαζε να με λέγανε και ρακοσυλλέκτη, αλλά μέχρι να βρώ να παρκάρω το πήρε άλλος, ελπίζω τουλάχιστον να βρήκε καλό σπίτι. Μακάρι να το πήρε κάποιος που ήξερε τι είναι! 2
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μεγα λαθος... Εκει αναβεις αλαρμ κατευθειαν, τραβας χειροφρενο και τρεχεις!Αμα δεν πληκτρολογησεις ενα cat να δεις αρχεια σε δισκετα με ghost n' goblins... 1
cpc464 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ήταν φοβερό μηχάνημα στην εποχή του,οχι,μόνο ghost n' goblins αλλά και rick dangerous, croc brothers,robocop,double dragon, cabal, και άλλα πολλα, άσε που είχε και λειτουργικό cpm που έμοιαζε με dos. 1
bisbaa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 quirk , target renegade , ikarus , solomons key , elite , rastan , road runner και αλλα που δε θυμαμαι..... αρε 464 μας εβγαλες τα ματια με την πρασινη οθονη σου αλλα χαλαλι
Melissa_virus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 στην κουζίνα σε ένα ντουλάπι πλάγια προς τον διάδρομο έχω αυτό εδώ: δεν είναι δική μου αυτή η φώτο απλά αυτή βρήκα στο internet πρόχειρη. βέβαια το έχω πολύ παραμελημένο. προτιμώ την amiga 500 που παίρνει και κανονικές δισκέτες και έχω και ένα κάρο παιχνίδια. αγαπημένα παιχνίδια που κάποτε μου τρώγανε όλα τα λεφτά στις καμπίνες. τώρα πρόσφατα μου χάρισαν και ένα λαπτοπ εποχής. 19 χρονών με windows 95 και να δουλεύει ακόμαααααα! έχω και ένα άλλο λαπτοπ ποιο αρχαίο αλλά αυτό δεν δουλεύει. αυτά είναι retro 2
rfc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πριν μια βδομαδα ανκυκλωσα καμια 10ρια ασπρα κουτια εγω. Του 2000 σιγουρα.......... Αυτο μονο ρετρο δε μπορω να το χαρακτηρισω. Εχω ακομα τετοια με xp που δουλευουν σε εταιρειες
ametakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 στην κουζίνα σε ένα ντουλάπι πλάγια προς τον διάδρομο έχω αυτό εδώ: δεν είναι δική μου αυτή η φώτο απλά αυτή βρήκα στο internet πρόχειρη. βέβαια το έχω πολύ παραμελημένο. προτιμώ την amiga 500 που παίρνει και κανονικές δισκέτες και έχω και ένα κάρο παιχνίδια. αγαπημένα παιχνίδια που κάποτε μου τρώγανε όλα τα λεφτά στις καμπίνες. τώρα πρόσφατα μου χάρισαν και ένα λαπτοπ εποχής. 19 χρονών με windows 95 και να δουλεύει ακόμαααααα! έχω και ένα άλλο λαπτοπ ποιο αρχαίο αλλά αυτό δεν δουλεύει. αυτά είναι retro Τι Amstrad και αηδίες; Commodore, Sinclair και τα μυαλά στα κάγκελα, ρεεεεεεεεε!!! 2
web_assasin Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 δεν το λες και ρετρο παντως.. ιδιορυθμο design,αλλα μεχρι εκει.
Dr_73 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αμα δεν πληκτρολογησεις ενα cat να δεις αρχεια σε δισκετα με ghost n' goblins... Μου θυμίζεις το τεράστιο παράπονο και αίσθημα αδικίας που είχα νοιώσει , όταν το προχώρησα το παιχνίδι το ... 1986 ... Η έκδοση για cpc , ήταν η μόνη που είχε τις μισές πίστες. Στον c64 , ακόμη και σο spectrum , είχε και τις τελευταίες πίστες με την κοπελιά. Εμάς στην 3η πίστα ... τέλος ! 1
ametakis Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μου θυμίζεις το τεράστιο παράπονο και αίσθημα αδικίας που είχα νοιώσει , όταν το προχώρησα το παιχνίδι το ... 1986 ... Η έκδοση για cpc , ήταν η μόνη που είχε τις μισές πίστες. Στον c64 , ακόμη και σο spectrum , είχε και τις τελευταίες πίστες με την κοπελιά. Εμάς στην 3η πίστα ... τέλος ! Εμμμμ, ποιος σου είπε να πάρεις Amstrad???
Dr_73 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Εμμμμ, ποιος σου είπε να πάρεις Amstrad??? Βαριόμουν να περιμένω ώρες για φόρτωμα. Οι φίλοι μου την πρώτη φορά που είχαν έρθει σπίτι μου μετά που πήρα τον amstrad , είδαν όλα τα παιχνίδια που είχα !!! Εγώ στα δικά τους, με c64 και 48+ , σε 10 φορές, δεν είχα δει ούτε τα μισά !!!!! Το drive των 3" πέταγε ! 1
unforgiven Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 και γώ στο χωριό μου έχω αυτό(άν δεν το έχουν κλέψει ακόμα), amstrad cpc 464 με ολόκληρα 64kb μνημη, monitor τροφοδοτικο πακέτο, και λειτουργικό locomotive basic 1.0, τα έσπαγε μιλάμε, z80 cpu στα 4 mhz!!!!. To λειτουργικό λεγόταν AMSDOS. Locomotive ήταν η έκδοση της Basic που είχαν.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 εγώ φίλε στεγνο και καθαρό το έχω στο γραφείο του, αλλά άμα πηγαίνω το βαζω μπρός έστω για λίγο και του δίνω και μία εντολη sound 5,99,999 , έτσι για να ακούσω μία 8μπιτίλα . Y.Γ το γ@μωτο είναι πως μία φορα είδα ένα amstrad 6128 πεταμένο, θα το μάζευα και δέν με ένοιαζε να με λέγανε και ρακοσυλλέκτη, αλλά μέχρι να βρώ να παρκάρω το πήρε άλλος, ελπίζω τουλάχιστον να βρήκε καλό σπίτι. ΧΑΧΑΧΑΧΑ, να το αγαπάνε και να μην το κακοποιούν;
Dr_73 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Όποιος δεν έχει ζήσει τέτοιες εποχές, δεν μπορεί να μας καταλάβει. Μας θεωρεί γραφικούς . Επεξ/σία 27 Απριλίου 2017 από Dr_73 3
cpc464 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 To λειτουργικό λεγόταν AMSDOS. Locomotive ήταν η έκδοση της Basic που είχαν. Μιλάω για το λειτουργικό CP/M (έκδοση 2.2) όχι το AMSDOS, το cpm ήταν εναλλακτική λύση(και δημοφιλής λόγω games), η locomotive basic ηταν στην rom του μηχανήματος, 1.0 για τον cpc464 που είχα και εγώ, και 1.1 για τα μοντέλα 664 και 6128. ΧΑΧΑΧΑΧΑ, να το αγαπάνε και να μην το κακοποιούν; Ναί φίλε μου, να μήν το κακοποιούν, είναι ιστορικό κομμάτι και δίδαξε πολλούς, τώρα άν σε εσένα φαντάζει παράδοξο δικαίωμά σου,για εμένα είναι ότι για έναν μηχανόβιο ένα παλιό indian μηχανάκι,δέν θα ήθελα να δώ έναν άσχετο να το σπάει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα