Προς το περιεχόμενο

Retro Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

images?q=tbn:ANd9GcRFFSXL3gpa1mLYgFwi3aL

Το έιχα ξεχάσει στο πατάρι και το είδα ψάχνοντας για σωλήνες υδροψυξης , HP (horrible products :D ) να φτιάξω κάποια στιγμή ένα ρέτρο pc η να το φυλάξω για τους μελλοντικούς αρχαιολόγους?.

Δημοσ.

Βάψε το κουτί με κανα φωτεινό χρώμα, radioactive yellow/green, και βάλε λεντοταινίες/καθοδικούς σωλήνες :P

Να κάνω Modd με steampunk θεμα δηλαδη. καλοοοοοοο, και να του βάλω και μία Η110 με G4560 και 8gb ram. και να λέω, κοιτα πως τραβάει ο athlon 3500 :P .

• Like 2
Δημοσ.

εντάξει δέν είναι και amstrad 1512 αλλά ακόμα και με windows xp σέρνεται.

ολο το δημοσιο ας πουμε και το 99% των εταιριων :P

Μπά, το it της τράπεζας πειραιώς που είχα μία συνεργασία πριν 2 χρόνια είχε και pentium4 D630 :P .

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγω δεν εχω ευκαιρο κανα παλιο τροφοδοτικο γιατι θα φτιαξω εναν pentium 3  αλλα θα το κανω με τηςπουταναςboot, δηλαδη windows 98, 2000, milenium, xp, windows 7 (αμα βγω στα 512mb ram ) puppy slacko, lubuntu... Θα γινει του partition το καγκελο!

Και μετα θα του τρεξω ενα blender ryzen να γουσταρω με 1000! Και μολις τελειωσει, θα παρω ΑΜ4+ και RYZEN+ που θα εχουν κατασταλλαξει και οι τιμες!!! :P :P :P

• Like 2
Δημοσ.

images?q=tbn:ANd9GcRpYrwA7WLfAXPz8eTFQ0L

και γώ στο χωριό μου έχω αυτό(άν δεν το έχουν κλέψει ακόμα), amstrad cpc 464 με ολόκληρα 64kb μνημη, monitor τροφοδοτικο πακέτο, και λειτουργικό locomotive basic 1.0, τα έσπαγε μιλάμε, z80 cpu στα 4 mhz!!!!.

• Like 3
Δημοσ.

Κακως στο παταρι και κακως στο χωριο... Αν ενδιαφερεστε εχω και παταρι και ειμαι και σε χωριο αρα  θα σας αδειασω και τον χωρο!

Ρε παιδια ειναι ιστορια ολα αυτα, αμαρτια ειναι...Τωρα θα ου πεις ομως αμα δεν εχεις χωρο ενταξει... Παντως πραγματικα επρεπε να ειναι στημενα αυτα τα εργαλειακια!

• Like 2
Δημοσ.

Κακως στο παταρι και κακως στο χωριο... Αν ενδιαφερεστε εχω και παταρι και ειμαι και σε χωριο αρα  θα σας αδειασω και τον χωρο!

Ρε παιδια ειναι ιστορια ολα αυτα, αμαρτια ειναι...Τωρα θα ου πεις ομως αμα δεν εχεις χωρο ενταξει... Παντως πραγματικα επρεπε να ειναι στημενα αυτα τα εργαλειακια!

Αλλά όχι στην πρίζα, με την Δεή που μς δέρνει...

Δημοσ.

Αλλά όχι στην πρίζα, με την Δεή που μς δέρνει...

Αυτο εννοειται! Στημενα ομορφα στον χωρο τους και οταν μια στο τοσο το κοιταζες και σε κοιταζε κι αυτο, το ζωντανευες για λιγο και ζωντανευες κι εσυ μ΄ αυτο... :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

εγώ φίλε στεγνο και καθαρό το έχω στο γραφείο του, αλλά άμα πηγαίνω το βαζω μπρός έστω για λίγο και του δίνω και μία εντολη sound 5,99,999 , έτσι για να ακούσω μία 8μπιτίλα :D .

Y.Γ το γ@μωτο είναι πως μία φορα είδα ένα amstrad  6128 πεταμένο, θα το μάζευα και δέν με ένοιαζε να με λέγανε και ρακοσυλλέκτη, αλλά μέχρι να βρώ να παρκάρω το πήρε άλλος, ελπίζω τουλάχιστον να βρήκε καλό σπίτι.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...