saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Αγόρασα και ένα xiaomi redmi note 4 x20 hélio mtk silver Εκτός ότι έχω πρόγραμμα για τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο και δεν έχω ελληνικο μενού Το κινητό τα σπάει και φτηνό και μπόμπα από Μπαταρία δεν το συζητάμε Τα συγκρίνω με κινητά που είχα IPhone 3G Samsung note 2 Lg G2 Samsung note 4 Τι κινητό είναι ανώτερα από που είχα σε επιδόσεις αλλά και μπαταρία Καλά Χρύσα όλα τα κινητά όμως από μπαταρία άστο Είμαι εκτός σπιτιού πολλές ώρες και αυτό μου φτάνει Πάντα τα κινητά μου root και πάντα θέμα ώστε να ειναι ξεχωριστο και πάντα mods Όλα λαγκαραν λίγο με αυτά που έβαζα που αναγράψω πάνω +++Facebook. Facebook messenger. Viver. What's app. Skype Το xiaomi tá βγάζει πέρα με όλα Θέλω να ρωτήσω για την ελληνική γλώσσα στο κινητό αν γνωρίζει κάτι Πέρασα την original global miui δεν θέλω να πάω σε custom rom ξέρει κανείς πότε θα έχουμε ελληνικά Μπες στο Google και βρες και πέρασε αυτή εδώ
MethCooker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτα που φερνει η Infoquest εχουν την επισημη glοbal OTA που παιρνει updates? Γιατι το eshop ειχε φερει το Note 3 με μια αλλη που δεν παιρνει καμια αναβαθμιση.. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2017 από MethCooker
andreapaog328 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ^^ το eshop νομίζω δεν είναι μεσα στα επίσημα καταστήματα. ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. ρε παιδιά μια ερώτηση. για το Note 4. βλέπω στο xiaomi-greece το μοντέλο "Grey" είναι μαυρο μπροστά και πίσω. ο κωτσόβολος το δείχνει μαύρο μπρος πίσω. το you επίσης. το public μαυρο μπροστά γκρί πίσω. το ίδιο και ενα welcome που εχουνε. να φανταστω τακανε σκατα το public με τις εικόνες που εβαλε στο site?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ρε παιδιά μια ερώτηση. για το Note 4. βλέπω στο xiaomi-greece το μοντέλο "Grey" είναι μαυρο μπροστά και πίσω. ο κωτσόβολος το δείχνει μαύρο μπρος πίσω. το you επίσης. το public μαυρο μπροστά γκρί πίσω. το ίδιο και ενα welcome που εχουνε. να φανταστω τακανε σκατα το public με τις εικόνες που εβαλε στο site? Την ίδια απορία έχω και εγώ. Έχει αγοράσει κανείς από αυτά τα μαγαζιά να μας πει αν πήρε γκρι ή μαύρο;
EvilEyes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ας απαντήσει κάποιος αν μπορεί, ψάχνω μαγαζί να το πάρω αλλά μόνο σε μαύρο.
andreapaog328 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 άρα ποιος ειναι σωστός. γενικά έχω δεί οτι μαυρο όλο είναι το μοντέλο με snapdragon. και γω το μαυρο ψαχνω να παρω αλλα και το γκρι που το βλέπω δεν ειν ασχημο.
Chrysostomos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 εγώ προσωπικά έχω το γκρι. Βέβαια δεν υπήρχε το μαύρο τότε. Νομίζω πως το έχει ο Κώτσος το μαύρο.
andreapaog328 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 το έχεις πάρει απο σκρουτζ/κίνα ή απο να επίσημα καταστήματα που δίνει η infoquest?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως, στην επίσημη σελίδα xiaomi-greece.gr αναφέρει μόνο grey, όχι black, και στη φωτογραφία έχει ένα ολόμαυρο κινητό μπρος πίσω. Μήπως όλοι οι επίσημοι πωλητές έχουν αυτό, ανεξαρτήτως της φωτογραφίας που έχουν ανεβάσει;
Chrysostomos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 το έχεις πάρει απο σκρουτζ/κίνα ή απο να επίσημα καταστήματα που δίνει η infoquest? Από Κίνα
vchristod84 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 άρα ποιος ειναι σωστός. γενικά έχω δεί οτι μαυρο όλο είναι το μοντέλο με snapdragon. και γω το μαυρο ψαχνω να παρω αλλα και το γκρι που το βλέπω δεν ειν ασχημο. Φίλους μου πήρε από Κίνα το ολομαυρο με τον mediatek
andreapaog328 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 παρέλαβα σήμερα απο public. το γκρι που εχουνε στο site ειναι κανονικά το μαυρο (η σκουρο γκρι πειτε το οπως θελετε) που έχει στο xiaomi-greece.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα