Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφε εχω δουλεψει και τα 2. Δεν ξερω τι συγκρισεις λες εσυ απο βιντεακια, εγω σου μιλαω απο πρωτο χερι. Στη τελικη τα πρωτα συγκριτικα ηταν με τις πρωτες εκδοσεις λογισμικου στο 4. Σημερα δεν ισχυει τιποτα απο οσα λες και ειναι αισθητα γρηγοροτερο το 4. Αλλωστε οι συγκρισεις ποιο ανοιγει 1 δεκατο γρηγοροτερα μια εφαρμογη δεν ειναι αρκετο... το θεμα ειναι αν εχεις "σπασιματακια" που στο 3 ειχα συχνοτερα απο οτι στο 4.

Και οσον αφορα αυτο που λες οτι η gpu εχει σημασια και οχι η cpu... απο ποτε ισχυει αυτο? Εκτος εαν αναφερεσαι αποκλειστικα για gaming. Θες να παρεις το 3 να γλυτωσεις κανα ευρω; Παρτο, σουπερ τιμη εχει. Αλλα μη λεμε οτι θελουμε. Και η μπαταρια ναι εχει καλυτερη αυτονομια αλλα οχι οτι δεν εχει μεγαλη αυτονομια και το 4. (ειχα 8 ωρες sot στο 3 και 7 ωρες και 20 λεπτα sot στο 4)

Απο εκει και περα θα πω οτι απο το 3 στο 4 δεν θα πας για επεξεργαστη. Δεν εχουν τοσο τραγικες διαφορες. Απο το 3 στο 4 θα πας για οθονη, αλανθαστο δαχτυλικο (στο 3 με εκνευριζε αρκετες φορες οταν δεν το πιανε), καθαροτερο ηχειο, καλυτερη καμερα και ανωτερη ποιοτητα κατασκευης. Απο την αλλη αν θες να κανεις λιγη οικονομια ή σε νοιαζει οσο το δυνατον μεγαλυτερη αυτονομια ή custom roms πας στο 3. Απλα πραγματα. ;)

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αδερφε εχω δουλεψει και τα 2. Δεν ξερω τι συγκρισεις λες εσυ απο βιντεακια, εγω σου μιλαω απο πρωτο χερι. Στη τελικη τα πρωτα συγκριτικα ηταν με τις πρωτες εκδοσεις λογισμικου στο 4. Σημερα δεν ισχυει τιποτα απο οσα λες και ειναι αισθητα γρηγοροτερο το 4. Αλλωστε οι συγκρισεις ποιο ανοιγει 1 δεκατο γρηγοροτερα μια εφαρμογη δεν ειναι αρκετο... το θεμα ειναι αν εχεις "σπασιματακια" που στο 3 ειχα συχνοτερα απο οτι στο 4.

Και οσον αφορα αυτο που λες οτι η gpu εχει σημασια και οχι η cpu... απο ποτε ισχυει αυτο? Εκτος εαν αναφερεσαι αποκλειστικα για gaming. Θες να παρεις το 3 να γλυτωσεις κανα ευρω; Παρτο, σουπερ τιμη εχει. Αλλα μη λεμε οτι θελουμε. Και η μπαταρια ναι εχει καλυτερη αυτονομια αλλα οχι οτι δεν εχει μεγαλη αυτονομια και το 4. (ειχα 8 ωρες sot στο 3 και 7 ωρες και 20 λεπτα sot στο 4)

Απο εκει και περα θα πω οτι απο το 3 στο 4 δεν θα πας για επεξεργαστη. Δεν εχουν τοσο τραγικες διαφορες. Απο το 3 στο 4 θα πας για οθονη, αλανθαστο δαχτυλικο (στο 3 με εκνευριζε αρκετες φορες οταν δεν το πιανε), καθαροτερο ηχειο, καλυτερη καμερα και ανωτερη ποιοτητα κατασκευης. Απο την αλλη αν θες να κανεις λιγη οικονομια ή σε νοιαζει οσο το δυνατον μεγαλυτερη αυτονομια ή custom roms πας στο 3. Απλα πραγματα. ;)

Καλά παίζει να είσαι ο πρώτος που είχε σπασίματακια στο 3 πραγματικά!

Μακράν χειρότερη εμπειρία χρήσης είχα στο Redmi Pro από ότι στο note 3 pro! Όσο για την GPU εννοείται είναι πιο χρήσιμη αυτή οφείλεται για τα animations (σπασίματακια) και για το άνοιγμα των περισωτερων εφαρμογών!

Όσο για την κάμερα είδαμε κ του Redmi Pro (θεωρητικά κλτρα κ.απο τα 2) για κλάματα οπότε και με τα 2 προαναφερόμενα κάνεις την δουλειά σου! Ποιότητα κατασκευής είναι κατά 95% ίδιο (επειδή σου πέταξε λίγο μέταλο πάνω κάτω κ έφυγαν τα πλαστικά καπάκια ουαου έτσι κ αλλιώς σ θήκη θα το έχεις..)

Και αυτό πού δν κατάλαβες το τεστ είναι σαν "πραγματική χρήση" (real world usage) τα benchmarks είναι αυτα που δείχνουν πιο είναι κ καλά πιο γρήγορα! Αυτά δείχνουν πιο πραγματικά είναι πιο γρήγορο με τι ταχύτητα ανοίγουν οι εφαρμογές και το multitasking!

Και δν πάει να έχει οτι λογισμικό θέλει το Χ20 είναι αδύναμος σαν πακέτο CPU/GPU combo

Δημοσ.

Ιδια ποιοτητα κατασκευης; Τι λες; Μαλλον δεν το χεις πιασει ποτε στα χερια σου. Επισης δεν σε βλεπω να λες τιποτα για οθονη, fingerprint, ηχειο. Αδερφε ειχα και τα 2, επετρεψε μου να ξερω κατι περισσοτερο. Και οσον αφορα τη καμερα του pro μαλλον δεν ηξερες τι αγορασες. Το dual lens του pro κανει μονο artificial bokeh. Οποτε εχουν ιδια ποιοτητα με το note 3. Αντιθετα το 4 εχει οντως καλυτερη καμερα.

Ρε αδερφε αυτο με τη ταχυτητα, πραγματικα, μη με ταλαιπωρησεις να τραβηξω βιντεο και να ανοιγω εφαρμογες. Τα συγκριτικα που βρισκεις youtube ειναι ολα παλια με unoptimized λειτουργικο. Δεν ανταποκρινονται στην σημερινη πραγματικοτητα. Και ναι ειμαι ο "πρωτος" που στο λεει γιατι ισως εχουμε διαφορετικη αποψη στο τι θεωρουνται σπασιματακια. Σιγα μην ειναι θεμα animation οταν εχει κολλυματακια καθως ανταλλαζεις μηνυματα στο messenger. Cpu ειναι εκει που τρεχουν παραλληλα αλλες εφαρμογες και κολλαει  ;) Αλιμονο μην θελουν αυτα τα animation adreno 530 για να μην εχουν σπασιματα. ;)

Δεν υποτιμω το 3. Το ειχα και τα σπαει. Αλλα μην θαβουμε το γαιδαρο του γειτονα :P

• Like 1
Δημοσ.

ρε σεις αυτό ποιο είναι το Prime? τοχουνε κανει μπουρδελο με τα ονόματα.

για το Xiaomi Redmi 4 Pro συζητάμε δω

Δημοσ.

lol

Network bands:

• 4G FDD-LTE
  • B3, B5

(καλά κάτι ξέχασαν βέβαια , αποκλείεται να είναι μόνο αυτές)

ναι αυτές ειναι δεν ειναι λάθος η συσκευή ειναι σχεδιασμένη για την αγορά της Ινδίας μόνο με 1800 μπάντα εδώ οποίοι το πάρουν θα βλέπουν 4g με τα κυάλια

Δημοσ.

Αγόρασα και ένα xiaomi redmi note 4 x20 hélio mtk silver

Εκτός ότι έχω πρόγραμμα για τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο και δεν έχω ελληνικο μενού

Το κινητό τα σπάει και φτηνό και μπόμπα από Μπαταρία δεν το συζητάμε

Τα συγκρίνω με κινητά που είχα

IPhone 3G

Samsung note 2

Lg G2

Samsung note 4

Τι κινητό είναι ανώτερα από που είχα σε επιδόσεις αλλά και μπαταρία

Καλά Χρύσα όλα τα κινητά όμως από μπαταρία άστο

Είμαι εκτός σπιτιού πολλές ώρες και αυτό μου φτάνει

Πάντα τα κινητά μου root και πάντα θέμα ώστε να ειναι ξεχωριστο και πάντα mods

Όλα λαγκαραν λίγο με αυτά που έβαζα που αναγράψω πάνω +++Facebook. Facebook messenger. Viver. What's app. Skype

Το xiaomi tá βγάζει πέρα με όλα

Θέλω να ρωτήσω για την ελληνική γλώσσα στο κινητό αν γνωρίζει κάτι

Πέρασα την original global miui δεν θέλω να πάω σε custom rom ξέρει κανείς πότε θα έχουμε ελληνικά

Δημοσ.

Καποια στιγμη θα βγει update με ελληνικα. Αλλιως ειτε βαζεις την ευρωπαικη ειτε του xiaomi-miu.gr (ριξε μια ματια εκει και θα σου λυθουν ολες οι αποριες).

Επισης αυτο που ειπωθηκε για 4g ισχυει μονο για wind και επαρχια. Αλλιως εχεις κανονικοτατα. 

Δημοσ.

Αγόρασα και ένα xiaomi redmi note 4 x20 hélio mtk silver

Εκτός ότι έχω πρόγραμμα για τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο και δεν έχω ελληνικο μενού

Το κινητό τα σπάει και φτηνό και μπόμπα από Μπαταρία δεν το συζητάμε

Τα συγκρίνω με κινητά που είχα

IPhone 3G

Samsung note 2

Lg G2

Samsung note 4

Τι κινητό είναι ανώτερα από που είχα σε επιδόσεις αλλά και μπαταρία

Καλά Χρύσα όλα τα κινητά όμως από μπαταρία άστο

Είμαι εκτός σπιτιού πολλές ώρες και αυτό μου φτάνει

Πάντα τα κινητά μου root και πάντα θέμα ώστε να ειναι ξεχωριστο και πάντα mods

Όλα λαγκαραν λίγο με αυτά που έβαζα που αναγράψω πάνω +++Facebook. Facebook messenger. Viver. What's app. Skype

Το xiaomi tá βγάζει πέρα με όλα

Θέλω να ρωτήσω για την ελληνική γλώσσα στο κινητό αν γνωρίζει κάτι

Πέρασα την original global miui δεν θέλω να πάω σε custom rom ξέρει κανείς πότε θα έχουμε ελληνικά

άντε το μηλόφωνο δεν είχε καλή μπαταρία άλλα τα νότελια και τζι 2 ήταν στην εποχή τους συσκευές-ορισμοί με καλή μπαταρία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...