Προς το περιεχόμενο

Paraggelies apo Overclockers.co.uk

sloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xairete insomniacs...

8a h8ela na 3erw ean kapoios apo esas exei kanei pote paraggelia apo to gnwsto isws se olous sas, site: http://www.overclockers.co.uk

Apoti eida ekei mesa oi times einai xamhloteres apo tis ellhnikes kai mia mazikh paraggelia symferei apo ekei...

8a h8ela na akousw tyxon entypwseis apo kapoious pou exoun provei se tetoia pra3h...

filika,

sloth

Δημοσ.

Κοίτα με τους φόρους + μεταφορικά θα σου έρθει σχεδόν τα ίδια αρκεί αυτά που θα πάρεις να είναι χαμηλού βάρους...αν δεις ότι δε μπορεί να σου βγάλει τελική τιμή τότε αυτά που πήρες είναι βαριά και θα κοστίσει ακόμα περισσότερο...και θα ψάξεις για μεταφορική...

Κυρίως προτίμησέ το αν δε βρίσκεις το προϊόν στην Ελλάδα!

Δημοσ.

Και γω αυτής της άποψης είμαι. Σπανίως να σου έρθει κάτι φτηνότερο απο το να το πάρεις απο δω. Εγώ είχα μια 8rda+ επειδή ακόμα δεν είχε έρθει Ελλάδα και δεν είχα κάποιο παράπονο πάντως.

Δημοσ.

Δεν πληρώνεις φόρους αρκεί να παραγγείλεις από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης.

Για τα μεταφορικά μπορείς να το ελέγξεις. Πρόσθεσε τα αντικείμενα στο basket , κάνε check out , επέλεξε χώρα και δες τι μεταφορικά σου λέει.

Πάντως γενικά δεν συμφέρει εκτός αν μιλάμε για ακριβά και ελαφριά πράγματα ή για κάτι που να μην υπάρχει στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Εγώ ψάχνομαι να φέρω απο αμερική κάτι πράγματα που δε μπορώ να βρω ούτε στην Ευρώπη, αλλά ακόμα ψάχνω να βρω τρόπο για να αποφύγω τα έξοδα εκτελωνισμού. Όποιος έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει

Δημοσ.

Μόνο δύο τρόποι υπάρχουν, και αυτοί όχι χωρίς ρίσκο. Μικρή αναγραφόμενη αξία στο εξωτερικό του κουτιού και η άλλη να γράφει απ' έξω 'GIFT'.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει 1GB μνήμη (Twinmos DDR)...Σε 2 μέρες είχε φτάσει Ελλάδα με τα ΕΛΤΑ. Τα μεταφορικά πρόσθεσαν +€10 αλλά άξιζε. Πάντως μην φοβάσαι, το κατάστημα είναι άψογο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...