Προς το περιεχόμενο

GearBest - ADATA XPG 8GB 2133MHz DDR3 - 42,11 € , 4GB 23,80 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν 2-3 λόγοι για να μην αγοράσει κάποιος.

Κινέζικο κατάστημα.

Τελωνείο?

DDR3, όταν όλοι πάνε σε DDR4.

ADATA XPG 8GB Desktop Memory Bank-54.09 Online Shopping| GearBest.com

Παρόλα αυτά είναι νομίζω καλή τιμούλα για τέτοιας ταχύτητας και χωρητικότητας μνήμες, δεδομένης της ανόδου των τιμών.

Flash sale για 1,5 μέρα ακόμα. Ανανεώθηκε ο χρόνος της προσφοράς και επίσης βάλανε και 4GB (που τους είχε τελειώσει) στα 23.80€. Η τιμή της 8GB είναι στα 42,11€(από 41,65€) λόγω μάλλον πτώσης του ευρώ.

20160723141335_12965.JPG

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 6
Δημοσ.

Aπό ότι καταλαβαίνω απο την περιγραφή αλλά και απο τις φωτό, πρόκειται μάλλον για 1 dimm των 8Gb. Οπότε αναγκαστικά πάς σε 2 χ 8Gb προκειμένου να αξιοποιήσεις το Dual channel, άρα 83€ για τα 16Gb. 

P.s. Βέβαια και πάλι βγαίνει αρκετά φθηνότερα όταν εδώ το σετάκι αντίστοιχης ταχύτητας ξεκινά απο τα 120€ (+ όποια μεταφορικά).

http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=16+Gb+ddr3+2133

Δημοσ.

Από πότε είναι απαραίτητο να αξιοποιήσει κάποιος το dual channel; Τέλος πάντων, κατ εμέ δεν αποτελεί καν προσφορά, πρόκειται για DDR3 και στο σκρουτζ υπάρχουν 8άρες σε ίδια τιμή και πιο αξιόπιστο κατασκευαστή.

• Like 3
Δημοσ.

Από πότε είναι απαραίτητο να αξιοποιήσει κάποιος το dual channel; Τέλος πάντων, κατ εμέ δεν αποτελεί καν προσφορά, πρόκειται για DDR3 και στο σκρουτζ υπάρχουν 8άρες σε ίδια τιμή και πιο αξιόπιστο κατασκευαστή.

Τώρα αυτό είναι ερώτηση; Επίσης που βρήκες 8άρες 2133 στα ίδια χρήματα εδώ?

Δημοσ.

Φυσικά και είναι, για κάθε είδους χρήση πέρα από bench και extreme καταστάσεις το dual channel δεν προσφέρει και πολλά.

Δημοσ.

Φυσικά και είναι, για κάθε είδους χρήση πέρα από bench και extreme καταστάσεις το dual channel δεν προσφέρει και πολλά.

Το ξέρω αυτό αλλά δεν θα πήγαινε κάποιος σε 2133 μνήμες αν δεν τον ενδιέφερε η μέγιστη ταχύτητα / επιδόσεις του συστήματός του. Αρα? Δεν απευθύνεται στον απλό χρήση λοιπόν το παρόν θέμα.

Δημοσ.

Αν κάποιος ενδιαφερόταν για αξιόπιστη RAM για μεγάλα νούμερα, σίγουρα δε θα πήγαινε σε αυτές τις ADATA ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Επειδή δεν θα καταλήξουμε απο ότι βλέπω πουθενά, προσωπικά θεωρώ για τα 2133 ddr3 η τιμή είναι καλή.

Αν τις έπαιρνα θα έπαιρνα 2 dimm απο δαύτες. 

Το γεγονός ότι η αγορά είναι απο Κίνα με την μεγάλη αναμονή παραλαβής και τον κίνδυνο τελωνείου μειώνει αρκετά το κέρδος απο την διαφορά τιμής. 

• Like 2
Δημοσ.

Oh, really?

Μνήμες RAM (Τύπος: DDR3 - Χωρητικότητα: 16GB) | Skroutz.gr από 95€ στα 1600

Δεν σε πάω καν στα 2133. Η φτηνότερη 1866 έχει 119€

Crucial Ballistix Tactical 16GB DDR3-1866MHz (BLT2CP8G3D1869DT1TX0CEU)

Μήπως 8άρες μεμονωμένα θα έβγαιναν φτηνότερα; Για να δούμε.

Μνήμες RAM (Τύπος: DDR3 - Χωρητικότητα: 8GB) | Skroutz.gr από 38€ στα 1333

Για να δούμε για πιο γρήγορες.

Η φτηνότερη στα 2133 έχει 58,5€.

Corsair Value Select 8GB DDR3-2133MHz (CMSO8GX4M1A2133C15)

Δεν βρήκα 1866/2000 πιο φτηνές.

Σεβαστό το σχόλιό σου περί DDR3, το γράφω και στην αρχή, αλλά με ψέματα δεν πρόκειται να ενισχύσεις τα επιχειρήματά σου. Το αντίθετο.

• Like 8
Δημοσ.

Μα για ποιο λόγο να θέλει κάποιος DDR3 2133MHz της ADATA από gearbest; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω... Τέσπα, δε συνεχίζω άλλο.

Δημοσ.

Μα για ποιο λόγο να θέλει κάποιος DDR3 2133MHz της ADATA από gearbest; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω... Τέσπα, δε συνεχίζω άλλο.

Καλά τώρα κοροϊδευόμαστε. Και εγώ θα μπορούσα να μπαίνω σε κάθε thread με προσφορές του Χ μαγαζιού με το οποίο μπορεί να έχω προηγούμενα και να λέω "Μα ποιος να θέλει να αγοράσει από εκεί?", ή αν υποστηρίζω την π.χ. Nvidia να μπαίνω σε κάθε thread με προσφορά σε κάρτα AMD και να λέω "Μα ποιος θέλει να μπλέξει με AMD?".

Αυτό που κάνεις δεν έχει νόημα. Εκτός και αν υπάρχει άλλος λόγος.

• Like 12
Δημοσ.

Πραγματικά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχουν αυτά που γράφεις Λάμπη!! Αμα είναι φθηνές σχετικά με άλλες κ δεν θες κάτι τοπ τότε γιατί να μην τις πάρεις?? Χωρίς να έχω σκοπό να σε προσβάλλω, ελπίζω να καταλαβαίνεις.

• Like 3
Δημοσ.

Αν κάποιος θέλει να στήσει κανένα φτηνό FM2+, χρήσιμες είναι οι DDR3. Αν έχει ήδη μητρική και μπορεί να βρει κανέναν καλό και φτηνό Sandy/Ivy/Haswell, πάλι χρήσιμες είναι οι μνήμες αυτές. Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν ότι και λόγω των νέων Pentium με HT και λόγω των Ryzen, πολλοί παλαιότεροι i3/i5 αλλά και 6-8 core FX θα αρχίσουν να πουλιούνται σε τιμές εξαιρετικές για δεύτερο/τρίτο σύστημα. Εκεί πάλι με DDR3 θα παίξεις.

Όλοι οι άλλοι πάνε προφανώς σε DDR4 και δεν ασχολούνται.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...