mr.robot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα έχω ADSL γραμμή, με ένα μικρό ρούτερ της zte h108l .. αντιμετωπίζω προβλήματα σύνδεσης εδώ και καιρό, ειδικά όταν παίζω GTA V στον υπολογιστή μου, θέλω να ρωτήσω, εάν πάρω ένα οποιοδηποτε μόντεμ σκεφτόμουν το Xiaomi mi router 3 , θα έχω κάποιο πρόβλημα; Άκουσα πως με την γραμμή της wind υποστηρίζονται συγκεκριμένα modem/router. Αξίζει να το αγοράσω; Στο σπίτι είμαστε πολλά άτομα,5 , με 2 συσκευές ο καθένας οοποτε καταλαβαίνετε...,.. Edit: να προσθέσω ότι έχω δοκιμάσει να κάνω update στο firmware αλλα λέει u put a wrong file.. και γενικά όταν παίζω GTA λαγκαρει πολύ, όχι λόγο του υπολογιστή, το σηκώνει άνετα. Αλλά θέμα γραμμής η ρούτερ.
mr.robot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Λολ σόρρυ είμαι από κινητό, και εχει κάποιο πρόβλημα, όταν γράφω ένα θέμα μπαίνει τίτλος η το όνομα ή ο κωδικός μου. Δεν έχω λόγο να γράψω κάτι.τετοιο στον τίτλο.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 υπάρχει ολόκληρο θέμα που γίνονται προτάσεις adsl/vdsl modems κλπ,αν ο καθένας άνοιγε θέμα καήκαμε. κάνε την ερώτησή σου εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα