Tempor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ετρεξα prime 95 σε λαπτοπ και στους πυρηνες υπαρχει διαφορα εως και 15 βαθμων. Γιατι; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2017 από Tempor
LambisElef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Θα μπορούσα να φανταστώ την πάστα να μην εφαρμόστηκε σωστά ή την ψύκτρα να μη βιδώθηκε καλά. Από κει και πέρα, έχω δει διαφορά μέχρι και 6-7 βαθμών στους πυρήνες, αλλά 15 παραπάει νομίζω.
Tempor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Υπαρχει περιπτωση να ειναι λογω ακαλυτπου απο παστα επεξεργαστη; Αποτι βλεπω και σε αυτο το βιντεο https://youtu.be/TZPjQoQXMx0?t=904 ενα μερος ειναι ακαλυπτο.
LambisElef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Στο συγκεκριμένο βίντεο θα μπορούσε να φαίνεται έτσι επειδή αφαιρέθηκε η ψύκτρα και μέρος της πάστας έμεινε εκεί. Τέλος πάντων, οι θερμοκρασίες μετά από prime 95 είναι αρκετά καλές (ξαφνιάζομαι κιόλας, θα περίμενα 80-85 σε όλους τους πυρήνες), οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Illsigvo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Περα απο καθαρισμα και εφαρμογη νεας παστας και προσεκτικη εφαρμογη της ψυκτρας ωστε να παταει το ιδιο σε ολες τις πλευρες (σταυρωτο βιδωμα σιγα σιγα) δεν μπορεις να κανεις πολλα. Ειναι "feature" αν και 10 βαθμοι ειναι ομολογουμενως μεγαλη διαφορα. 1
fallen4ngel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Τόσο έχουν, όντως feature είναι!! Προσωπικά έχω δει μέχρι 12!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα