kostas808 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και τι σημασία έχει αυτό δηλαδη; Οι διαφορές είναι αστείες, βλέπε lollipop --> marshmallow (τίποτα, μηδέν ουσια). Για μένα λάθος της Google που βγάζει κάθε τόσο έκδοση με αστείες διάφορες και ο καθένας λέει ότι του φανει Μάλλον δεν ξέρεις τι θα πει ασφάλεια... 1
Jophiel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Οχι, δε φταίει η Google που δεν πιέζει λίγο τους κατασκευαστές για το θέμα των αναβαθμίσεων. Αφού τους το δίνει δωρεάν θα έπρεπε να θέτει τουλάχιστον κάποια στανταρς. Η φύση του συγκεκριμένου λειτουργικού επιβάλει αναβαθμισεις, προκειμένου να καλύπτονται αδυναμίες και κενά ασφαλείας. Δε το λέω ούτε ειρωνικά, ούτε για να ανοίξω flame. Δεν είναι κρίμα να πληρώνεις εκατοντάδες ευρώ για μια ναυαρχίδα android, να λαμβάνεις αναβαθμισεις με το σταγονόμετρο και σε 1-1,5 χρόνο να σε έχουν γραμμένο... Ο ανταγωνισμός δίνει για 4 χρόνια (iOS) ή να δίνει αναβαθμισεις ακόμα και σε κινητά των 60€ (Windows 10 mobile). 2
Jophiel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και τι σημασία έχει αυτό δηλαδη; Οι διαφορές είναι αστείες, βλέπε lollipop --> marshmallow (τίποτα, μηδέν ουσια). Για μένα λάθος της Google που βγάζει κάθε τόσο έκδοση με αστείες διάφορες και ο καθένας λέει ότι του φανει Κενά ασφαλείας ποιο έχει περισσότερα; Οι αναβαθμισεις δε γίνονται μόνο για καινουρια χαρακτηριστικά.
Jophiel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 H Google πρέπει να σφίξει το ζωνάρι στους κατασκευαστές. Τους "hardcore" δεν τους νοιάζει. Πραγματικά δεν με νοιάζει αν η δικιά μου συσκευή δεν πάρει ποτέ update. Το XDA να ειναι καλά. Δεν ειναι ομως ολοι διατεθιμένοι να ασχολούνται με το XDA. Γνώμη μου ειναι πως η Google πρεπει να βάλει τελεσίγραφα. Ο κάθε κατασκευαστής έχει 1 μήνα απο την ημερομηνία κυκλοφορίας της νεας εκδοσης να δώσει το update αλλιώς χάνει την πρόσβαση σε Google Apps. Αυτό θα έπρεπε να κάνει. Επιπλέον θα έπρεπε να τους υποχρεώνει να βγάζουν αναβαθμισεις για 18 μήνες. Σε κάθε έκδοση θα έπρεπε να βγάζει τα μίνιμουμ στις απαιτήσεις hardware και όσα κινητά πληρούν τις προϋποθεσεις να παίρνουν υποχρεωτικά την αναβάθμιση. Ίσως στην αρχή να μην μπορούσε να το κάνει, αλλά με τη διείσδυση που έχει σήμερα στην αγορά, μπορεί να αρχίσει να το επιβάλει.
Hatsos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έχω Xperia Z, δεν λέω ότι είναι καινούργιο κινητό αλλά μπορεί να πάρει και άλλα update. Είναι κρίμα. Πριν απο αυτό είχα Galaxy S4. Εκεί και αν ήταν χάλια τα πράγματα. Τι να πώ.
nickname2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Η κατάσταση εχει καταντήσει αηδία. Κάθε φορά τα ίδια. Το χειρότερο είναι ότι η τιμή του pixel, πήγε στο διάστημα. Τώρα με το nexus 5x, είμαι καλά, ειδικά όταν το είχα πάρει 260 ευρωπουλακια. Αν πχ σε 1 χρόνο θέλω να το αλλάξω, γτ ρε φίλε να πρέπει να σκάσω 950 για το pixel. Η κατάσταση αυτή οδηγεί χρήστες προς την apple ή ενδεχομένως και στη Microsoft, αν παρουσιάσει κάτι αξιόλογο με το surface. Κρίμα για το Android, τόσα χρόνια το είχα συνηθίσει.
wakabanka Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παλιά τουλάχιστον "χρειαζόταν" ν' άλλάξεις το κινητό πιο συχνά λόγω των μεγάλων αλμάτων που γίνονταν στα specs. Τώρα που ακόμη και τα midrange έχουν υπερικανοποιητικό hardware για αρκετά χρόνια είναι ξεφτίλα να σ' έχουν 3-4+ εκδόσεις πίσω. Κανονικά θα έπρεπε υποχρεωτικά να δίνουν ότι υpdate βγεί για τα επόμενα 2 έτη απ'την Google, η οποία με τη σειρά της να το πάει στα 4 για τα pixel. 1
Dimis6694 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια σοβαρα τωρα, αντε τη jelly bean να τη καταλαβω φταιξιμο των εταιριων αλλα ποια συσκευη εχει ακομα android gingerbread και ice cream?
marioshaidari Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Και από την αντίπερα όχθη έχουμε το iPhone 5 με το τελευταίο iOS 10.2.1! Ναι,συσκευη με 4" οθονη,270 ευρω..... Το αντιστοιχο σε android ειναι ενα xperia M των 80 ευρω...... Σαν τις mercedes......Αφου σκας ενα καρο χρηματα,σου εχουνε καλο service http://www.gottabemobile.com/iphone-5-problems-fixes/ 1
imoaix Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια σοβαρα τωρα, αντε τη jelly bean να τη καταλαβω φταιξιμο των εταιριων αλλα ποια συσκευη εχει ακομα android gingerbread και ice cream? η σωστη ερωτηση πιστευω ειναι "πως διαολο μετρανε τα gingerbread που με τα specs της εποχης αποκλειεται να μπορουν καν να συνδεθουν στο net"
AggelosTz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ναι,συσκευη με 4" οθονη,270 ευρω..... Το αντιστοιχο σε android ειναι ενα xperia M των 80 ευρω...... Σαν τις mercedes......Αφου σκας ενα καρο χρηματα,σου εχουνε καλο service http://www.gottabemobile.com/iphone-5-problems-fixes/ Με την διαφορά ότι στα 250 ευρώ ανταγωνίζεται κινητά των 300+ έχει την τελευταία αναβάθμιση ενώ το πιθανότερο τα αντίστοιχα αντροιντ αν δεν είναι μοτορολα να έχουν Lollilop ,MM και να μην πάρουν ποτέ Ν. Το iphone 5 επίσης είναι 5ετιας ενώ κινητά αντροιντ εξαμήνου δεν παίρνουν καν την επόμενη αναβάθμιση... samsung, και ένα εκατομμύριο κινεζικά που αγοράζει ο κόσμος και μετά ψάχνετε τρόπο να τα ρουτάρετε...Η ανωτερότητα της Mercedes έγκειται στο καλό σέρβις? χαχαχαχα το ακούσαμε και αυτό....4" ήταν οι πλειοψηφία των κινητών πριν 5 χρόνια αν θυμάσαι και το 5 κυκλοφόρησε σαν ναυαρχίδα τότε...βρες μου ναυαρχίδα αντροιντ που να έχει κάποιος 5 χρόνια μετά με αναβαθμίσεις και εξαιρετική κατασκευή.
basilis5 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Google φταιει που πχ το Huawei P8 δεν θα παρει Android 7(εκτως αν αλλαξει κατι)ενω το P9 lite 2gb με χειροτερο επεξεργαστη θα παρει? Η Google φταιει που υπαρχουν εταιρειες που εχουν Near stock android εμπειρια και αλλες που εχουν μεσα ενα καρο αχρηστες εφαρμογες προεγκατεστημενες? H Google φταιει ναι, γιατι δεν οριζει προδιαγραφες στη υποστηρικη και την ενσωματωση του λειτουργικου της απο τους 3ους κατασκευαστες. Κι ολοι φανταζομαστε γιατι το κανει αυτο...
Tsalikis177 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποια έκδοση είπαμε ότι βρίσκεται το iOS 9-10? ωραία. Παρακαλώ τους υπεύθυνους του φόρουμ, όπως κάνανε αυτό το άρθρο Στο 1,2% των συσκευών Android βρίσκεται το Nougat να κάνουν και Κάτω από 1% των συσκευών iPhone βρίσκεται το iOS5 (δεν ξέρω αν είχε κάποια κωδική ονομασία) Δίκαια πράγματα μάγκες! Γιατί υπάρχουν και καχύποπτοι που θα νομίζουν ότι αυτό το άρθρο προπαγανδίζει.
chrisxkar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Με την διαφορά ότι στα 250 ευρώ ανταγωνίζεται κινητά των 300+ έχει την τελευταία αναβάθμιση ενώ το πιθανότερο τα αντίστοιχα αντροιντ αν δεν είναι μοτορολα να έχουν Lollilop ,MM και να μην πάρουν ποτέ Ν. Το iphone 5 επίσης είναι 5ετιας ενώ κινητά αντροιντ εξαμήνου δεν παίρνουν καν την επόμενη αναβάθμιση... samsung, και ένα εκατομμύριο κινεζικά που αγοράζει ο κόσμος και μετά ψάχνετε τρόπο να τα ρουτάρετε...Η ανωτερότητα της Mercedes έγκειται στο καλό σέρβις? χαχαχαχα το ακούσαμε και αυτό....4" ήταν οι πλειοψηφία των κινητών πριν 5 χρόνια αν θυμάσαι και το 5 κυκλοφόρησε σαν ναυαρχίδα τότε...βρες μου ναυαρχίδα αντροιντ που να έχει κάποιος 5 χρόνια μετά με αναβαθμίσεις και εξαιρετική κατασκευή. Εγω αν μεινει συσκευη πανω απο εναμιση χρονο στα χερια μου νοιωθω οτι κανω κατι λαθος στην ζωη μου.Και δεν θα αντεχε στα χερια μου για κανενα λογο.To nexus 5 θα παρει το καινουργιο update στην ερωτηση σου ναυαρχιδα του 2013. Η google βγαζει αμεσα αναβαθμισεις και δυστηχως βγαζει και αρκετες οι εταιριες φταινε που δεν βγαζουν update για τα μοντελα τους
toyo73 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εγω αν μεινει συσκευη πανω απο εναμιση χρονο στα χερια μου νοιωθω οτι κανω κατι λαθος στην ζωη μου.Και δεν θα αντεχε στα χερια μου για κανενα λογο. Βρε τι προβληματα εχει ο κοσμος.Τα λεγομενα σου ερχονται σε αντιθεση με την υπογραφη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα