KilliK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Eνας φιλος μου θελει να αγορασει ενα pc gaming headset και ψαχνει να δει τι καλο παιζει στην αγορα. τι του προτεινετε να παρει; το κοστος του δεν εχει σημασια. βασικα επειδη θελω να παρω και εγω, προτεινετε αν μπορειτε και τιποτα σε πιο χαμηλη τιμη, στο ευρος των 50ε. ευχαριστω.
fearbit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εγω είμαι ο φίλος....ενδιαφέρομαι για wireless ακουστικα...διευκρινίζω!! Ευχαριστώ.
LambisElef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πρέπει να ξέρουμε έστω ένα budget στο περίπου. Κατά τα άλλα, ένα αρκετά καλό και δοκιμασμένο headset είναι το HyperX Cloud. EDIT: Ops, δεν είναι wireless... Δικό μου λάθος, συγνώμη! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2017 από LambisElef
kosto21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα! Εγώ μόλις χθες πήρα τα HyperX Cloud ΙΙ. Φίλε μου ξέρω δεν είναι wireless αλλά αν αλλάξεις γνώμη τα Cloud ΙΙ δεν υπάρχουν. Από που να ξεκινήσω συσκευασία, ήχο, ποιότητα κατασκευής, ηχομόνωση! 1
fearbit Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Budget δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμένο...απλα θα προτιμούσα καπου στα 200 ευρω...οτι εχω δει απο reviews sto Youtube ... επιλογες ειναι τα Logitech G933 , Ta Razer Man o War , Steelseries Actris 7 ,Astro A50 , Turtle Beach 800,....Με τα 2 τελευταία να ανεβαίνουν αρκετα στην τιμη και να ειναι λιγο εκτός budget....αλλα εαν τα εχει κάποιος και μου πει οτι αξίζουν τα λεφτα τους...ισως το σκεφτω...γιατι διαβαζω οτι είναι απλα η μαρκα που πληρώνεις.... Τωρα να σας πω οτι εχω τα turtle beach X41 wireless και εχουν παλιώσει αρκετα..ετσι θα ηθελα να παρω καποιο καλυτερο headset...
iCyd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ειχα τα Cloud ΙΙ και πηρα τα G933 μιας και ηθελα wireless. Πανω κατω τα ιδια ειναι απλα τα G933 υστερουν λιγο στο θεμα ανεσης! Να τονισω πως δεν θεωρω οτι δεν ειναι ανετα ΑΛΛΑ σε σχεση με τα Cloud II που ηταν οτι πιο ανετο φορεσει,ειναι λιγο πιο βαρια!
fearbit Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ειχα τα Cloud ΙΙ και πηρα τα G933 μιας και ηθελα wireless. Πανω κατω τα ιδια ειναι απλα τα G933 υστερουν λιγο στο θεμα ανεσης! Να τονισω πως δεν θεωρω οτι δεν ειναι ανετα ΑΛΛΑ σε σχεση με τα Cloud II που ηταν οτι πιο ανετο φορεσει,ειναι λιγο πιο βαρια! Α,ωραία...για πες μου γιατι διαβαζω πολλα αρνητικα σχόλεια για τα g933...οτι έχουν θεμα με το καπάκι που βγαίνει με το παραμικρό,οτι κλεινουν κάθε πέντε λεπτά εαν δεν πιάνουν ήχο και κατι τέτοια....
iCyd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο με το καπακι δεν νομιζω να ισχυει,δεν μου εχει συμβει ποτε! Νταξει αμα τα πετας απο δω και απο κει λογικο ειναι να βγαινει το καπακι γιατι κρατιεται με μαγνητη! Το οτι κλεινουν τα ακουστικα μετα απο 5 λεπτα αδρανειας ισχυει αλλα μπορεις να το αλλαξεις γιατι ειναι ρυθμιση μεσα απο το software της logitech!
fearbit Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Τα Razer Man o war τα είχες "δει/φορέσει" καθόλου πριν πάρεις τα g933?btw εχουν εκλείψει τα τελευταια απο τα μαγαζιά...μονο σε 2 μαγαζιά στην αθήνα τα βγάζει στο skroutz...!!
iCyd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Eγω τα 933 τα ειχα παρει απο αμαζον. Με τα razer δεν τα παω καλα,πρωτου τα Cloud II ειχα τα Κraken 7.1,πολυ μπασατο ηχο(δεν με χαλουσε) αλλα δεν γινοταν με ΤΙΠΟΤΑ να τα κρατησω στο κεφαλι μου πανω απο 2 ωρες! Ηταν παρα πολυ σφιχτα και επειδη φορουσα γυαλια στον υπολογιστη ειχαν φτασει σε σημειο να με πληγωνουν πισω απο τα αυτια! Γενικα στην Logitech εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη απο οτι στην Razer. Eχουν περασει απο χερια μου αρκετα προιοντα razer και βγηκαν οff. (Deathadder,Blackwidow 2014,kraken 7.1)
fearbit Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Σε καταλαβαίνω!!Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να μην μπορείς να κρατήσεις τα ακουστικα για αρκετή ώρα στο κεφάλι σου...ειδικά όταν μου λες οτι φοράς και γυαλιά !! Εγώ να πω την αλήθεια άρχισα να καλοβλέπω τα steelseries arctis 7...φαίνονται αρκετά καλα,έχουν πολύ θετικά σχόλια μέχρις στιγμής ,έχουν minimal design (αν και δεν πρόκειται να βγω έξω φορώντας τα!) και έχουν αρκετά καλή τιμή (με 200 ευρώ στην πόρτα σου από Amazon.com)!! το μονο αρνητικό που σκέφτομαι είναι σε βάθος χρόνου εάν θα αντέξει το λάστιχο που έχουν για να "πατάνε" στο κεφάλι σου!! Δυστυχώς είναι καινούρια στην αγορά και δεν υπάρχει το ανάλογο feedback ! Και γω στην αρχή έκλεινα προς τα Logitech ,αλλά μετά από τόσες περιπτώσεις με προβληματικο hardware και software(της εταιρείας)...νομίζω είναι λιγάκι ρίσκο να τα αγοράσει κάποιος!?
iCyd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Εγω νομιζω πως παλι σε logitech θα πηγαινα,ειναι και πιο φτηνα απο τα steelseries (https://www.amazon.co.uk/Logitech-Artemis-Spectrum-Wireless-Surround/dp/B015HG77FC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486831138&sr=8-1&keywords=logitech+g933) . Προσωπικη γνωμη βεβαια αλλα μιας και οτι Logitech εχω παρει , εχει κρατησει για πολυ καιρο για μενα ειναι καπως μονοδρομος!
fearbit Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικη γνωμη βεβαια αλλα μιας και οτι Logitech εχω παρει , εχει κρατησει για πολυ καιρο για μενα ειναι καπως μονοδρομος! Εγώ εαν και εκτιμώ πολύ τα προϊόντα της ,τα τελευταία χρόνια με έχει απογοητεύσει!!Η τελευταία μου αγορά Mx master mouse δεν εχει βγει ιδιαίτερα καλή...και αυτο γιατι μου κάνει κάτι lag όταν κουνάω το ποντίκι κάποιες στιγμές που λες "Τοσα λεφτά έδωσα και δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε" Δεν έχω κάτσει να το ψάξω και πολύ για να το φτιάξω, δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί games παιζω με gamepad...anyway...ξεφύγαμε απο το θέμα... Thanks for Helping !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα