nek3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...γυρισα απο τη δουλεια ανοιξα τον υπολογιστη εκανα κατι που ηθελα στο ιντερνετ μετα τον αφησα στην επιφανεια εργασιας μπηκα για μπανιο και οταν βγηκα ερχομενος παλι στον υπολογιστη τον βρηκα με μαυρη οθονη (ενω δεν εχω προφυλαξη οθονης ουτε να μπαινει σε αναστολη) αλλα ο υπολογιστης δουλευε κανονικα αλλα δεν ανταποκρινοταν τιποτα...το ποντικι δεν ειχε καν φως απο κατω....τον εκλεισα απο button πατησα να ξανα ανοιξει εκανε ενα πραγμα σαν ρρ δηλαδη πηρε μπροστα εσβησε και ξανα πηρε κανονικα μετα αλλα χωρις να δειξει κατι η οθονη...επισης δεν κανει ουτε τον ηχο του start pc...τι μπορει να ειναι οποιος γνωριζει εας με βοηθισει παρακαλω...Κώστας.Ευχαριστώ.
IT chef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις κάρτα γραφικών; Ή τη βγάζεις ή βάζεις μία,να αποκλείσεις τα καμμένα γραφικά.
odystam Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δοκιμασε να βγαλεις την γραφικων και να συνδεσεις το vga/hdmi στην μητρικη (αν ο επεξεργαστης σου εχει γραφικα, αν δεν εχει μη το κανεις) και μετα ανοιξε το και δες τι θα γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα