sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πω πω τους αλητες.... φανταζομαι θα τρεμεις οταν σε προσπερνανε ετσι μεσα στο προστατευμενο κουτακι σου [/font][/color] Να μη σε σκοτώσει φοβάται. 1
visualizer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση αν δεν κανει καποιον αποτομο ελιγμο χωρις λογο , ακομα και οταν δεν ειχα μηχανη ποτε δεν φοβηθηκα οτι θα σκοτωσω καποιον επειδη χωνεται αναμεσα,ισως βεβαια να παιζει ρολο οτι παντα ειχα αντιληψη τι γινεται γυρω μου και ελενχα καθρεφτες και για τον παραμικρο ελιγμο. 1
NickTG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αν υπάρξει λόγος η μηχανή θα εξαφανιστεί μαγικά? Βέβαια αν ο άλλος είναι διατεθειμένος να βασίσει τη ζωή του στον κάθε οδηγό που κυκλοφορεί ποιος είμαι εγώ να του κλέψω αυτή τη χαρά! 2
visualizer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σχεδόν όλοι που οδηγούν μεγάλες μηχανές έχουν και αμάξι ..Προφανώς και πριν χωθούν κάπου έχουν ελέγξει την κατάσταση απλώς μάλλον δεν έχεις επίγνωση τι συμβαίνει γύρω σου για αυτό αγχώνεσαι .
NickTG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Έγραψα πουθενά ότι αγχώνομαι? Με είδες ιδρωμένο? Βγάζεις συμπεράσματα? Γελάω πραγματικά με το προφανώς! :lol: 1
παπι Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ειμαι στην βενιζελου στη νεα σμυρνη, φτανω στη πλατεια και κοβω στα 30χλμ επειδη πεταγονται αρκετοι εκει. Ξαφνικα πλακονομαι στα φρενα και κανω ελιγμο...Μια πατσαβουρα απλα περασε μπροστα μου, με το βλεμμα καρφωμενο στο φουμπου. Αν ημουν με αμαξι θα την παταγα με 30 χλμ. Πραγματικα ειμαι τυχερος που ημουν με το χρεπι και εκανα ελιγμο.Πρωτη φορα βλεπω τοσο αποβλκωμενο ατομο. Ελπιζω και το τελευταιο. 2
gdriver Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση αν δεν κανει καποιον αποτομο ελιγμο χωρις λογο , ακομα και οταν δεν ειχα μηχανη ποτε δεν φοβηθηκα οτι θα σκοτωσω καποιον επειδη χωνεται αναμεσα,ισως βεβαια να παιζει ρολο οτι παντα ειχα αντιληψη τι γινεται γυρω μου και ελενχα καθρεφτες και για τον παραμικρο ελιγμο. όταν κάποιος κινείται αντικανονικώς έχει αποκλειστικώς την ευθύνη των πράξεων του. δε μπορεί συνεχώς να ρίχνει την ευθύνη πάνω σε άλλους. όχι δεν επιτρέπεται να κάνει αυτό που κάνει. να κινείται νομίμως για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο. Αυτό που λές περισσότερο μου κάνει για κινούμαι στην τύχη και όπως κάτσει. μί αφορά θα γίνει η στραβή, ένας οδηγός όλο και κάποια λακούβα σε κάποιο δρόμο θα προσπαθήσει να αποφύγει, γενικώς δε μπορείς να ξέρεις πως ένας άλλος οδηγός ή καβαλάρης τί κίνηση μπορεί να κάνει. το θέμα είναι εσύ τί κάνεις για να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο. από τη στιγμή που κινείσαι επικίνδυνα , είσαι μόνος. Και δεν μπορείς να επιβάλεις στον άλλον να νιώθει ανέτως, έχοντας ένα όχημα που για πλάκα μπορεί να διαλύσει ένα δίτροχο ακόμη και με το πιο ανεπαίσθητο ακούμπημα. δε μας νοιάζει το όχημα, μας νοιάζει η ζωή που θα πάει χαμένη από κάτι που θα μπορούσε να είχε αποτραπεί με μία απλή κίνηση. να μην κινείσαι ανάμεσα σε ήδη κινούμενα με μεγάλη ταχύτητα οχήματα. τόσο απλό. 1
gdriver Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 χθεσινή απόφαση του Αρείου Πάγου για το θέμα που συζητήσαμε ανωτέρω, σχετικώς με μήνυση αναβάτη σε οδηγό Νταλίκας. υποθέτω πως βρέθηκαν πολλοί μάρτυρες γιατί συνήθως τέτοιες υποθέσεις είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις και να στηρίξεις την όποια υπόθεση. http://www.ant1news.gr/news/Society/article/467360/areios-pagos-ypeythyna-gia-atyximata-ta-mixanakia-poy-kinoyntai-anamesa-se-lorides
*nenya* Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Οσον αφορα τα μοτο στο πεζοδρομιο καντε το εξης απλο: Βλεπετε ενω περπατατε να σας πλησιαζει απο μπροστα μηχανακι ή ακουτε απο πισω σας να γκαζωνει; Συνεχιστε να περπατατε στο πεζοδρομιο με τον ιδιο ρυθμο (ή και πιο αργα) χωρις να αλλαζετε καθολου πορεια. Για να δουμε, τι θα κανει; Θα πεσει πανω σας ενω ειστε εκει που επιτρεπεται ως πεζος; Προσωπικα αυτο κανω εδω και χρονια. Εχω ακουσει κορνα απο πισω μου -στο πεζοδρομιο λεω παντα- δεν αντεδρασα, συνεχισα να περπατω ευθεια κανονικα και ειδα αλλους πεζους να φωναζουν στον μαγκα με το μηχανακι. Δεν προκειται να κανω πισω οταν ξερω οτι ο αλλος παρανομει.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Οσον αφορα τα μοτο στο πεζοδρομιο καντε το εξης απλο: Βλεπετε ενω περπατατε να σας πλησιαζει απο μπροστα μηχανακι ή ακουτε απο πισω σας να γκαζωνει; Συνεχιστε να περπατατε στο πεζοδρομιο με τον ιδιο ρυθμο (ή και πιο αργα) χωρις να αλλαζετε καθολου πορεια. Για να δουμε, τι θα κανει; Θα πεσει πανω σας ενω ειστε εκει που επιτρεπεται ως πεζος; Προσωπικα αυτο κανω εδω και χρονια. Εχω ακουσει κορνα απο πισω μου -στο πεζοδρομιο λεω παντα- δεν αντεδρασα, συνεχισα να περπατω ευθεια κανονικα και ειδα αλλους πεζους να φωναζουν στον μαγκα με το μηχανακι. Δεν προκειται να κανω πισω οταν ξερω οτι ο αλλος παρανομει. Mέχρι να τύχεις σε κανα ουγκάνι που θα σου στοιχίσει κανα κάταγμα σε κανέναν αστράγαλο. Κι εγω το ίδιο κάνω. Έχω ρεκορ δυο παρμπριζ από ταρίφες στη θεσσαλονίκη. (Διαβάσεις πεζών που έχουν πράσινο και παραβιάζονται ΣΤΕΓΝΑ στην Τσιμισκή) Ακριβώς όπως το παρακάτω με τη διαφορά ότι ήμουν τουλάχιστον ο διπλάσιος από τον πιτσιρικά. https://youtu.be/X8olRcnVK8A?t=12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα