enakaiena1821 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ναααα τους πήγε Τι να τους πήγε; σιγά τι κάνανε κλασική intel... σε λίγο θα πούνε πως βγάλανε και καλά νέους επεξεργαστές πχ i7 7745KKXXULTRA που η μόνη διαφορά τους απο τους προηγούμενος θα ειναι ότι η μπογιά που χρησιμοποιείται πάνω στο στο σώμα της CPU για να γραφτεί το σήμα της intel θα ειναι απο θερμοαγώγιμο υλικό και έτσι θα ψύχεται κατα 0.00001% καλύτερα απο πριν με κόστος ΜΟΝΟ +50 ευρώ απο το προηγούμενο μοντέλο Τα λιγουρεύεστε;;; !!
freegr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Βλέπουμε πάντως να αλλάζουν αρκετά συχνά τα socket αλλά τουλάχιστον θα έχουν καλή θερμική συμπεριφορά, ωστόσο δεν ξέρω αν ικανοποιήσει τους χρήστες..
uesugi1989 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Με ποια λογικη καποιος επενδυει στο ακριβο socket για να κουμπωσει πανω 4-core cpu? Είναι θέμα επιλογών. Μπορεί να είσαι gamer και να προτιμάς τους υψηλούς χρονισμούς από τους πολλούς πυρήνες, γιατί να μην έχεις την επιλογή να βάλεις 4core ο οποίος θα χρονίζεται πιο ψηλά από τους 6c/8c του ίδιου socket αλλά και να έχεις και quad channel μνήμες? Και αν ποτέ βγουν περισσότερα games και applications τα οποία χρησιμοποιούν περισσότερους πυρήνες, θα έχεις την επιλογή να πας σε 6core i7 7xxx ή ακόμα και i8xxx ( δεδομένου ότι τα extreme socket τα κρατάει συνήθως για δύο γενιές). Οι περισσότερες επιλογές είναι πάντα καλύτερες για τον καταναλωτή
Bigi444444 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Είναι θέμα επιλογών. Μπορεί να είσαι gamer και να προτιμάς τους υψηλούς χρονισμούς από τους πολλούς πυρήνες, γιατί να μην έχεις την επιλογή να βάλεις 4core ο οποίος θα χρονίζεται πιο ψηλά από τους 6c/8c του ίδιου socket αλλά και να έχεις και quad channel μνήμες? Και αν ποτέ βγουν περισσότερα games και applications τα οποία χρησιμοποιούν περισσότερους πυρήνες, θα έχεις την επιλογή να πας σε 6core i7 7xxx ή ακόμα και i8xxx ( δεδομένου ότι τα extreme socket τα κρατάει συνήθως για δύο γενιές). Οι περισσότερες επιλογές είναι πάντα καλύτερες για τον καταναλωτή Και με τα +300€ που θα θες για τη high end πλατφόρμα θα έχεις 2% καλύτερες επιδόσεις στο gaming σε σχέση με τον αντίστοιχο επεξεργαστή της mainstream ή όπως θες πες την. Τα δίνεις στη Gpu λοιπόν τα +300 και πας δύο σκαλιά πάνω σε επιδόσεις στο gaming.
Jophiel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ναι ... σου δίνει 8 core 16t με 316 .σε ιντελ θες 1000 ευρω εννοείς κλειδωμένο επεξεργαστή στα 319$ ( δηλαδή καμία 400αρια ευρωπουλα στο Ελλάντα). Τσάμπα πράμα. Κάποτε κάποιοι φώναζαν όταν άκουγαν τέτοιες τιμές. Όχι δε θα αγόραζα επεξεργαστή σε αυτή την τιμή. Είτε από intel, είτε Amd. Απλά κάποτε έλεγα ότι οι εταιρείες δεν είναι καλές ή κακές, είναι θέμα θέσης στην αγορά. Όταν η Amd πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει οι τιμές ανεβαίνουν. Οι δυο εταιρείες είναι το ίδιο χάλια. Η πρώτη σε επιδόσεις πουλάει ακριβά η δεύτερη φτηνότερα. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα πέσουν και οι τιμές των intel ή θα βγάλουν κάτι πιο ανταγωνιστικό. Το έχουμε ξαναζήσει... Αν περιμένεις ότι θα υποστηρίξω τη μια ή την άλλη εταιρεία θα πέσεις πολύ έξω φίλε μου. Μακάρι να βγουν καλοί οι Ryzen και θα πάρω 2. Από το 1995 μέχρι σήμερα έχω αγοράσει 6 Amd και 8 intel. Μακάρι να μπορέσω να αγοράσω τον 7ο Amd... Πιστευα και πιστεύω ότι αυτή η γενιά Amd θα είναι πολύ καλή.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι πάντως σκεπτικός ακόμα. Μόλις βγουν τα νούμερα, αν είναι επιπέδου Intel, δεν με νοιάζει να είναι καλύτεροι, έτοιμο το έχω το 300ευρω για την AMD.
Jophiel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Οι τιμες αυτες που λες φιλτατε ειναι για 16 νηματα κι οχι για 4 και για 8 που λογικα θα ειναι αρκετα χαμηλοτερες και δεν τις ξερουμε ακομα ουτε σαν φημη που ειναι και οι πιο πανω... Δηλαδη αν σου φαινεται πολυ το 490$ που ο αντιστοιχος της ιντελ κανει 1000 $, ε αστα να πανε τοτε... Απλα δεν ξερουμε στην ουσια τις ακριβεις τιμες για να μιλησουμε καθαρα χωρις υποθεσεις.. Ασε να δούμε επιδόσεις στην πράξη και ξαναμιλάμε. Έτσι κι αλλιώς θα πέσουν και οι τιμές των intel, αν οι καινούργιοι Amd είναι ανταγωνιστικοί. Πριν δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Τα ίδια δεν έκανε και η Amd την εποχή πχ των fx 57, 60, 62. Στα 1000€ ήταν και αυτοί. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός από την intel. Το ίδιο έκανε και η intel τόσο καιρό. Τα ίδια σκ@τα είναι και οι δυο τους. Αυτό λέω. 3
greengroser Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 τρομος πονος πανικος στο μπλε στρατοπεδο AMDARA κανε το θαυμα σου και μας κοβω ολους φετος ........ τραλαλα με 8/16 με 450ε και ασε τους αλλους με 4/8 χαχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχαχα και πλατφορμα στα 300ε παναγια μου 1
xampo_s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 potential pricing https://www.youtube.com/watch?v=nGbC6XLCneU&t
xampo_s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Στο xtremesystems τους έχουν ξεφτιλίσει στα benchmarks με de-lided parts και aftermarket TIM τα οποία αποδίδουν τουλάχιστον 10ºC κάτω από το nominal. a link would be much appreciated.
xampo_s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 ναι ... σου δίνει 8 core 16t με 316 .σε ιντελ θες 1000 ευρω 3
xampo_s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αν περιμένεις ότι θα υποστηρίξω τη μια ή την άλλη εταιρεία θα πέσεις πολύ έξω φίλε μου. Μακάρι να βγουν καλοί οι Ryzen και θα πάρω 2. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Μακάρι να βγουν καλοί οι RYZEN να πέσουν οι τιμές. Αν βγουν καλοί και δεν πεσουν οι τιμες τοτε θα έχουν σχηματίσει κρατέλ κατα τη γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα