Lewnidas1995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω εδώ και 3 μήνες σχεδόν καινούριο υπολογιστή (όλα κουτιού καινούρια) και έχω πολύ χαμηλή ένταση σε σχέση με τον παλιό μου πύργο (με τα ίδια ακουστηκα). Δοκίμασα realtek drivers και δεν άλλαξε κάτι, δοκίμασα το loudness αλλά χάλασε η ποιότητα. Η μητρική μου είναι h110 s2h. Μάλλον πάω για καινούρια κάρτα ήχου;
m0i Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ερωτηση(ισως χαζη) σε ποιες θυρες βαζεις τα ακουστικα?Στις μπροστα του κουτιου ή στις πισω της καρτας;
kostas_anes Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αλλαξε τα πορτ αμα γινεται, βαλτα μπροστα και δες εαν εχεις συνδεσει το HD AUDIO καλωδιο τυ κουτιου. Εαν και εκει εχεις το ιδιο προβλημα τοτε στανταρακι ειναι η καρτα ηχου και πας για αλλη μητρικη, η για μια PCI καρτα ηχου (που θα συνεστηνα μιας και ειναι οικονομικοτερη επιλογη). Αλλιως αμα δεις οτι αλλαξει ο ηχος τοτε ισως να φταει και η υποδοχη. Τελος τεσκαρε μια μην την εχεις παθει απο software την ζημια και χαλασεις τζαμπα λεφτα. Εαν προκυψει κατι καινουργιο πες μου.
Lewnidas1995 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αλλαξε τα πορτ αμα γινεται, βαλτα μπροστα και δες εαν εχεις συνδεσει το HD AUDIO καλωδιο τυ κουτιου. Εαν και εκει εχεις το ιδιο προβλημα τοτε στανταρακι ειναι η καρτα ηχου και πας για αλλη μητρικη, η για μια PCI καρτα ηχου (που θα συνεστηνα μιας και ειναι οικονομικοτερη επιλογη). Αλλιως αμα δεις οτι αλλαξει ο ηχος τοτε ισως να φταει και η υποδοχη. Τελος τεσκαρε μια μην την εχεις παθει απο software την ζημια και χαλασεις τζαμπα λεφτα. Εαν προκυψει κατι καινουργιο πες μου.Ίδιος είναι ο ήχος. Δεν είναι πάρα πολύ χαμηλό για να έχει πρόβλημα η μητρική , πιστεύω ότι είναι ικανοποιητική αλλά δεν αρκεί σε μένα. Άρα πάω για μία pci ήχου, έχεις να μου προτείνεις κάποια;
kostas_anes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ίδιος είναι ο ήχος. Δεν είναι πάρα πολύ χαμηλό για να έχει πρόβλημα η μητρική , πιστεύω ότι είναι ικανοποιητική αλλά δεν αρκεί σε μένα. Άρα πάω για μία pci ήχου, έχεις να μου προτείνεις κάποια; Δυστυχως, εδω δεν μπορω να σε βοηθησω μιας και δεν μου εχει χρειαστει να παρω ποτε καποια. Μπορεις να ανοιξεις ενα καινουργιο thread και βαζω στοιχημα οτι πολυ πιο εμπειρα ατομα σε καρτες ηχου απο εμενα, θα σε βοηθησουν να διαλεξεις μια καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα