noobogadgetakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους.εχω ενα προβληματακι με το xbmc.ενω το εκανα εγκατσταση κανονικα απο το software manager πηγα και εβαλα το προσθετο http//fusion.tvaddons.ag Για να μπορω να βλεπω σειρες και ταινιες.ενω εγιναν ολα σωστα δεν με αφηνει να κανω εγκατασταση το addon και μου δειχνει οτι ειναι broken.ξερει κανεις να με βοηθησει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 παράνομο περιεχόμενο,κάνει τζιζ το φόρουμ. Επανεγκατάσταση του Kodi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ποια εκδοση του xbmc/kodi εχεις? Τα προσθετα θελουν συνηθως προσφατη εκδοση της εφαρμογης για να δουλεψουν, πχ το exodus θελει τουλαχιστον kodi 14. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 παράνομο περιεχόμενο,κάνει τζιζ το φόρουμ. Επανεγκατάσταση του Kodi. Εχεις δικιο τζιζ αλλα και το κατεβασμα των τορρεντς παρανομο ειναι.πως θα δουμε τις αγαπημενες σειρες μας;το εκανα επανεγκατσταση αλλα τπτ.Ποια εκδοση του xbmc/kodi εχεις? Τα προσθετα θελουν συνηθως προσφατη εκδοση της εφαρμογης για να δουλεψουν, πχ το exodus θελει τουλαχιστον kodi 14.βασικα τον εκλεισα τον υπολογιστη τωρα οποτε αυριο θα το κοιταξω και θα σου απαντησω.αν ειναι οντως ετσι οπως τα λες θα δουλεψει.αλλιως θα επιστρεψω στο θεμα.σας ευχαριστω πολυ προς το παρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εννοείς πως δεν βάζεις το 16,1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Βασικα δεν ξερω ποια εκδοση περασε.εγω απλα εκανα εγκατασταση το xbmc.τωρα ποια εκδοση ηταν δεν προσεξα.βασικα εχω α)ο ενα θεματακι.συνδεσα το λαπτοπ στην οθονη της τηλεορασης για να δω μια ταινια που ηθελα που ειζα ηδη στον υπολογιστη μ αλλα μ το εδειχνε πολυ ζουμαρισμενο στην μεγαλη οθονη..ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο;δεν θα επρεπε να την αναγνωριζει απο μονο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για το xbmc. Ποια διανομη εχεις και ποια εκδοση της? Μπορεις να το δεις με ενα απλο lsb_release -dσε ενα τεματικο. Για την εκδοση του xbmc δινεις ενα xbmc --versionπχ απο το δικο μου, που εχω kodi βεβαια $ lsb_release -d Description: Debian GNU/Linux 9.0 (stretch) $ kodi --version 17.0 Git:Unknown Media Center Kodi Copyright (C) 2005-2013 Team Kodi - http://kodi.tvΑν και υποψιαζομαι πως θα εχεις ubuntu 14.04 αρα και xbmc 12.3, οποτε πρεπει απαραιτητα να πας σε κατι πιο προσφατο για να μπορεις να εχεις τα προσθετα που βγαινουν για το kodi σημερα. Για το θεμα με την εικονα πας settings > system > display και αλλαζεις απο εκει την αναλυση. Ισως να χρειαστει και καποια ρυθμιση στην ιδια την τηλεοραση για να δειχνει ολο το interface του kodi. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2017 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εχω περασει linux mint 17.2 Η εκδοση που περασα ηταν αυτη μ εδειχνε στο software manager χωρις βεβαια να θυμαμαι ποια γτ ειμαι στην δουλεια τωρα και δεν μπορω να το δω.θα το ανοιξω το βραδυ και θα δω.θα επιστρεψω στο θεμα τοτε να σ πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) To mint 17.x βασιζεται στο ubuntu 14.04, το 14.04 εχει στο repo του το xbmc 12.3 οπως ειπα παραπανω, οποτε, αν δεν θες να βαλεις καποια νεοτερη εκδοση της διανομης, μπορεις να βαλεις αυτο το ppa και να παρεις το kodi 16.1 17 απο εκει. Απλα να ξερεις οτι η 16.1 που θα βαλεις απο εκει ειναι και η νεοτερη που μπορει να μπει, μιας και στο ppa δεν εχει ανεβει ακομα η 17. Ανεβηκε πριν λιγο και η 17 Οδηγιες εχει στη σελιδα πανω πανω https://launchpad.net/~team-xbmc/+archive/ubuntu/ppa Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2017 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakos1112 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν απο καμμια ωρα μου ηρθε απ το ppa η εκδοση Kodi 17.0 εχει τουλαχιστον τρια τεταρτα που ειναι κολλημενο στο addon migration in progress - please wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Και εδω τα ιδια εκανε και δεν την εχω απο το ppa. Μαλλον προβλημα της λινουξοεκδοσης ειναι. Τα πηρα και σκοτωσα το kodi (killall -9 kodi) μετα απο 2 λεπτα και την επομενη φορα ξεκινησε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakos1112 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 To σκοτωσα τρεις φορες σαν διεργασια απο την Παρακολουθηση Συστηματος και δυο φορες εκκινηση απ το τερματικο. Μετα το δευτερο ρεσταρτ πηρε μπροστα. Πολυ γρηγορο και στην εμφανιση εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Δικαια χαρακτηριζεται απ τις κορυφαιες εφαρμογες Ανοιχτου Λογισμικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα ειχατε δικιο.δουλευει μια χαρα και το προγραμμα και στην οθονη την εξωτερικη πλεον βλεπω κανονικα.σας ευχαριστω ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα