Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι κάτοχος της κάρτας γραφικών του τίτλου η οποία μάλλον είναι προβληματική διότι ακόμα και με 40% fan speed η κάρτα ακούγεται. Στο 50% γινεται τουρμπινα!

Έχω ψάξει στο
internet και έχω ρωτήσει κατόχους της ίδιας κάρτας και μου είπαν ότι ξεκινάει να κάνει θόρυβο από 60% και πάνω!

Σας στέλνω 1 ηχογράφηση για να δείτε αν αναγνωρίζετε το πρόβλημα. Θα ξεκινήσω με τα
fans στο αυτόματο που σημαίνει ότι θα είναι κλειστά και σταδιακά θα ανεβάσω την ταχύτητα τους μέχρι και το 65% που εκεί κάνει σαν τουρμπίνα αεροπλάνου.. Στο 45% αρχίζει και ακούγετε πολύ!

Να αναφέρω ότι αυτά τα έκανε από την πρώτη στιγμή απλά δεν ήξερα αν είναι όντως πρόβλημα η είναι έτσι η κάρτα.. Έχω δοκιμάσει να σβήσω τους
Drivers και να ξανά τους ξανά εγκαταστήσω αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα..

Αν υπαρχει κατοχος της συγκεκριμενης καρτας να κανουμε μια συγκριση θα βοηθουσε πολυ!

recording-20170209-190855.mp3

Δημοσ.

Αμα ακουσεις εδω θα καταλαβεις οτι δεν ειναι Normal

Αυτου δεν του βγαζει κιχ, μεχρι και η Titan στο βιντεο που κανει εναν θορυβο ειναι πολυ καλυτερα απο την δικη μου καρτα..

Εμενα η καρτα κανει βουητο σαν τουρμπινα, ενω αυτου η Titan του που κανει τον περισσοτερο θορυβο ακουγεται οντως σαν ανεμιστηρας!
Δημοσ.

Εμένα πάντως η xtreme edition η ίδια, δεν ακούγεται τόσο θα έλεγα, ακόμα και όταν είμαι over 65 βαθμών.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα παιδια, μερικοι μου λενε οτι ειναι normal αλλοι μου λενε πως δεν ειναι, θα την στειλω στο μαγαζι να ησυχασω απλα ελπιζω να μην την κρατησουν κανενα μηνα..

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα παιδια, μερικοι μου λενε οτι ειναι normal αλλοι μου λενε πως δεν ειναι, θα την στειλω στο μαγαζι να ησυχασω απλα ελπιζω να μην την κρατησουν κανενα μηνα..

Αρκετά θορυβώδης θα έλεγα.....σε σχέση και με την δική μου g1 που έχω!

Δημοσ.

μπορεί να έχεις ζεστό κουτι

αν έχεις για παραδειγμα AMD cpu πρέπει να έχεις μεγάλο - άνετο κουτί με καλό airflow

Άλλος ένας που πιστεύει οτι οι amd είναι "ψησταριές" . Τι θα γίνει με εσάς ρε παιδιά,θα την κόψετε την καραμέλα? Φιλικά το λέω.

Δηλαδή αν έχει πχ κανένα i5-i7 με μικρό κουτί χωρίς καλό airflow ,θα είναι μια χαρα...οκ

Δημοσ.

Με i7 4790K ειμαι και 4 fanakia να δουλεουν.. Οι θερμοκρασιες τις καρτας μετα απο 3 συνεχομενα Benchmark στο Heaven φτανουν 68 και 54% fanspeed

Δημοσ.

Οι ti είναι πιο ζεστές, είναι συνηθισμένο φαινόμενο αυτό. Παρολα αυτά δεν είναι αυτό μάλλον το πρόβλημα σου. Παίζει να έχουν πρόβλημα τα fans.

Είσαι λίγο άτυχος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...