rofl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε αυτό που προτείνεται στο link. Αν συνεχίζονται τα προβλήματα, τότε ίσως να υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Ίσως δε δίνει το κατάλληλο ρεύμα που χρειάζεται(λόγω βλάβης) και γι' αυτό παρατηρούνται όλα αυτά τα φαινομενικά άσχετα με αυτό. κι εμενα αυτο το στην αρχη δεν παιζει, αλλα μετα απο καποια ωρα παιζει για τροφοδ μου κανει.
Runner25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 εμενα αυτο που λες μου το κανει στο συστημα της υπογραφης οταν δεν παιρνει το κλοκι στις μνημες μηπως τις εχεις πουσαρει τιποτα μηπως εχεις κανα xmp ενεργοποιημενο και βρισκει δεν ξερω αν θα βοηθουσε να δωσεις ταση και συχνοτητα καρφωτα στο μπιος
kosto21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, Έλεγξε αν είναι καλά κουμπωμένο το οκτάπινο καλώδιο τροφοδοσίας που πάει στη μητρική. Δοκίμασε να βάλεις τις μνήμες στις θέσεις Α1 & Α2 ή Β1 & Β2 (δίπλα - δίπλα). Σιγουρέψου ότι οι μνήμες είναι κουμπωμένες καλά (ζμπρώξε μέχρι ν' ακούσεις το κλακ, χωρίς να βοηθάς τα αυτάκια να κλείσουν) και ότι δεν έχει σκόνες ή βρώμα όπου γίνονται επαφές. Δοκίμασε να κάνεις boot χωρίς άλλες συσκευές συνδεδεμένες (σκληρούς, dvd κλπ). Δοκίμασε να κάνεις load optimized defaults στο BIOS. Δοκίμασε να κάνεις restore defaults στο BIOS. https://postimg.org/image/bqnwdzwmr/ Καλησπέρα. Φίλε μου δοκίμασα όλες τις συμβουλές σου και τίποτα. Ακόμα τα ίδια. Μίλησα και με την asus και μου είπε ότι μάλλον δεν είναι συμβατές οι RAM με την motherboard και μου ζήτησε να τους στείλω τα part numbers από τις RAM. Παίζει κάτι τέτοιο? Αυτό μου βγάζει όταν πατήσω το Memok και bootarei. http://imgur.com/a/S0xob
cpc464 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό μου βγάζει όταν πατήσω το Memok και bootarei. http://imgur.com/a/S0xob Γιατί βγάζει 2 mice?, έχεις 2 ποντίκια στο συστημα?, για βγάλε όλα τα usb στο σύστημα εκτός πληκτρολογίου και δές θα αλλάξει κάτι?.
Chronos83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Φίλε μου δοκίμασα όλες τις συμβουλές σου και τίποτα. Ακόμα τα ίδια. Μίλησα και με την asus και μου είπε ότι μάλλον δεν είναι συμβατές οι RAM με την motherboard και μου ζήτησε να τους στείλω τα part numbers από τις RAM. Παίζει κάτι τέτοιο? Αυτό μου βγάζει όταν πατήσω το Memok και bootarei. http://imgur.com/a/S0xob Αν είναι νέα συναρμολόγηση και στο παρουσιάζει εξ' αρχής, αντί να είναι κάτι που εμφανίστηκε ξαφνικά, παίζει αρκετά, δυστυχώς.
kosto21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αν είναι νέα συναρμολόγηση και στο παρουσιάζει εξ' αρχής, αντί να είναι κάτι που εμφανίστηκε ξαφνικά, παίζει αρκετά, δυστυχώς. Δεν γινόταν από την αρχή. Ξαφνικά το ξεκίνησε .
Chronos83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι να σου απαντήσουν δοκίμασε, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μία - μία τις μνήμες. Αν στη μία είναι εντάξει και στην άλλη έχει πρόβλημα, καταλαβαίνεις ότι φταίει η μία από τις δύο. Από 'κει και πέρα χρειάζεσαι ανταλλακτικά για να κάνεις σκάντζες μέχρι να εντοπίσεις το πρόβλημα διά του αποκλεισμού (τροφοδοτικό, μνήμες, motherboard). Αν βρεις ότι όντως έχει πρόβλημα κάποια μνήμη, δεν την πετάς. Έχουν εφ' όρου ζωής εγγύηση.
kosto21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι να σου απαντήσουν δοκίμασε, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μία - μία τις μνήμες. Αν στη μία είναι εντάξει και στην άλλη έχει πρόβλημα, καταλαβαίνεις ότι φταίει η μία από τις δύο. Από 'κει και πέρα χρειάζεσαι ανταλλακτικά για να κάνεις σκάντζες μέχρι να εντοπίσεις το πρόβλημα διά του αποκλεισμού (τροφοδοτικό, μνήμες, motherboard). Αν βρεις ότι όντως έχει πρόβλημα κάποια μνήμη, δεν την πετάς. Έχουν εφ' όρου ζωής εγγύηση. Τις έχω δοκιμάσει και διαφορετικά. Μίλησα σήμερα με την Asus και μου είπαν να δοκιμάσω να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα στο bios να δω αν την κρατάει. Την κρατάει κανονικά, άρα δεν είναι θέμα μπαταρίας που ούτως η άλλος την άλλαξα πριν τρεις μέρες. Μάλλον έχει θέμα η motherboard. Η motherboard μου λέει ότι έχει πέντε χρόνια εγγύηση. Ελπίζω αν έχει θέμα να μου κάνουν αλλαγή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ξανακάνει Rma και δεν ξέρω καν την διαδικασία! Μακάρι να είχα ανταλλακτικά και να μπορούσα να τα τσεκάρω, αλλά οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν πολύ παλιά pc.
Chronos83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Επικοινώνησε με το κατάστημα που την αγόρασες και θα σου πουν τι πρέπει να κάνεις. 99% την πακετάρεις καλά με μια φωτοτυπία την απόδειξη, τη στέλνεις κι αν έχει πρόβλημα στην αντικαθιστούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα