kosto21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα Insomniacs, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν πατάω το power button να ξεκινήσει το pc ανάβει ξεκινάει για 5 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει. Ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσει είναι να πατήσω το κουμπί MemOK που έχει πάνω η motherboard. Το σύστημα είναι αυτό που έχω στην υπογραφή μου. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα βοήθεια. Ευχαριστώ !
soteras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Βασικά έχεις βρει το θέμα λογικά σου κάνει και κολλήματα άλλα.Στην αρχη οταν ανοιγει ενας υπολογιστης κανει ενα υπεργρηγορο τσεκ οτι ολα ειναι κομπλε λογικα καποια ραμ σου εχει θεμα
kosto21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το pc δεν έχει κανένα πρόβλημα δηλαδή δεν μου κολλάει ούτε μου κάνει διαφορα. Όταν πατήσω το MemOk ξεκινάει κανονικά και αναγνωρίζει τις ram.
giorgos xaritos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 εξαρτατε το board για το τσεκ που λεει ο φιλος δοκιμασε τις μνημες μια μια για αρχη! δεν εκανες καμια αλλαγη στις μνημες απο το bios για oc? 1
FasTaker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Nαι βασικα για κολημα στο POST μου φαινεται κε εφοσον τα περισοτερα POST περνουν γυρω στα 5 δευτερολεπτα κατι παιζει μετις ram. Πρωτα δες αν τις βλεπει ολες δλδ και τα 8gb. Αν οχι αλλαξε θεση σε DIMM αν παλι οχι τοτε εχει θεμα το DIMM. Aν τα βλεπει ολα αλλαξε θεση στα 2 DIMM αν πχ ειναι 0 και 2 δοκιμασε 1 και 3 εχει πολλα τεστ μπορεις να δοκιμασεις με αλλο DIMM αλλα να ξερεις οτι 99.9% ειναι η ram. ΥΓ: Οσοι εχουν διαβασει και αλλα post μου το εχουν διαβασει ηδη αλλα ας το ξαναγραψω. POST= Power On Self Test και το περναει παντα με την εξης σειρα: 1)GPU 2)CPU 3)RAM
kosto21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες δοκίμασα να βγάλω τις Ram μου κάνει το ίδιο. Έπαιξα μπάλα και με τις 4ς θέσεις αλλά τίποτα. Με το που πατάω το κουμπί ξεκινάνε τα ανεμιστήρια και τσουφ σβήνει μετά από πέντε δευτερόλεπτα . Ο μόνος τρόπος να πάρει μπρος είναι να πατήσω το MemOk πάνω στο motherboard να μου βγάλει ένα μήνυμα στο Bios ότι "Memory is ok and save settings in bios" πατάω alt+ctrl+del κάνει restart και vou a la!
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κανε ενα bios update αν δεν εχει το τελευταιο, αλλαξε μια μπαταριουλα μηπως δεν σου κραταει τις ρυθμισεις που πρεπει και καθε φορα τις κανει απο την αρχη...(Αν και θα επρεπε να σου χανει ρυθμισεις μονο με διακοπη ρευματος αν δεν ειχες μπαταρια..) Το εχω δει κι αλλες φορες με αυτες τις asus με τα mem ok.. Οταν παρει μπροστα κανε ενα memtest 5-6 ωρουλες να γουσταρουμε για αρχη! 2
cpc464 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 "Memory is ok and save settings in bios" πατάω alt+ctrl+del κάνει restart και vou a la! Άλλαξε τη μπαταρία στη motherboard, είναι πιθανό επειδή χάλασε να μήν κρατάει setttings, επειδή με το alt+ctrl+del κάνεις επανεκίνηση χωρίς να κοπεί το ρεύμα τα settings μένουν και το pc ξεκινάει,ζήτα μία μπαταρία cr2032, άλλαξέ τη, σώσε τα settings στο bios και ΄δες αν θα το κάνει ξανά.
stelios5 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Aν δοκιμάσεις όλα αυτά με RAM και μπαταρία και το "μουλάρομα" παραμένει, δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών έστω μεταχειρισμένη. Όταν αδειάζει μπαταρία αυτό που παρατηρούμε μόλις ανοίξει Η/Υ είναι η λάθος ημερομηνία και ώρα.
kosto21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι! Σήμερα πήγα πήρα καινούρια μπαταριά και πάλι τα ίδια. Το θέμα είναι ότι μου έκανε κάτι περίεργα και δεν ανοίγει πια ούτε με το κόλπο, μετά από αρκετή ώρα στο bios ξεκίνησε . Δεν ξέρω πως και τι. Τώρα φοβάμαι να τον κλείσω μην δεν ανοίγει μετά . Είμαι σε απόγνωση !
vasdim1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δες εδώ https://forums.adobe.com/thread/941548 Το τελευταίο post μου φαίνεται ενδιαφέρον.
stelios18120 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε και με μία μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών να το βάλεις μπρος να δούμε αν θα ανοίξει.
dancer_69 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε αυτό που προτείνεται στο link. Αν συνεχίζονται τα προβλήματα, τότε ίσως να υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Ίσως δε δίνει το κατάλληλο ρεύμα που χρειάζεται(λόγω βλάβης) και γι' αυτό παρατηρούνται όλα αυτά τα φαινομενικά άσχετα με αυτό.
Chronos83 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, Έλεγξε αν είναι καλά κουμπωμένο το οκτάπινο καλώδιο τροφοδοσίας που πάει στη μητρική. Δοκίμασε να βάλεις τις μνήμες στις θέσεις Α1 & Α2 ή Β1 & Β2 (δίπλα - δίπλα). Σιγουρέψου ότι οι μνήμες είναι κουμπωμένες καλά (ζμπρώξε μέχρι ν' ακούσεις το κλακ, χωρίς να βοηθάς τα αυτάκια να κλείσουν) και ότι δεν έχει σκόνες ή βρώμα όπου γίνονται επαφές. Δοκίμασε να κάνεις boot χωρίς άλλες συσκευές συνδεδεμένες (σκληρούς, dvd κλπ). Δοκίμασε να κάνεις load optimized defaults στο BIOS. Δοκίμασε να κάνεις restore defaults στο BIOS. https://postimg.org/image/bqnwdzwmr/
kosto21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για τα tips . Θα τα τσεκάρω αύριο και ελπίζω να βρούμε λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα