Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 4770κ και 16γβ ddr3,αξίζει να αναβαθμίσω για ddr4 και αν ναι,ποιον επεξεργαστή σχετικά καλύτερο απο αυτόν που εχω και με γνώμονα το κόστος/απόδοση;

Α και μια μητρική που θα χρειαστώ,τώρα έχω asus maximus hero6.

Δημοσ.

Όχι. Περίμενε zen από amd και δες benchmarks, αλλιώς στην intel για να δεις αισθητή διαφορά πρέπει να πας στην πολύ ακριβή πλατφόρμα 2011-3 με 6850Κ

Δημοσ.

Κατά την προσωπική μου άποψη, και έχοντας επίσης 4ης γενιάς i7, θεωρώ πως όχι-δεν αξίζει να αναβαθμίσεις τουλάχιστον όχι άμεσα. Άλλωστε δεν νομίζω πως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δυσκολεύεται ή ζορίζεται κάπου.

• Like 5
Δημοσ.

DDR4 πλατφορμα περιμενε καλυτερα μεχρι τον Μαιο να δεις τι παιζει με τους ryzen της AMD. Δεν αξιζει να σκασεις 1 καρο λεφτα για να πας σε intel πριν δεις τι εχει ο ανταγωνισμος και νομιζω οτι η intel παρουσιαζει και αυτη καινουργια πλατφορμα.

Αυτη τη στιγμη το συστημα σου δεν κολλαει πουθενα. Ηθελα και εγω να αναβαθμισω σε 2011-3 αλλα απλα φορτωσα αλλα 8 bg μνημη πηγα στα 16 και θα κατσω ετσι μεχτι το καλοκαιρι και απο αρχες Σεπτεμβρη θα κοιταξω για νεο συστημα

ΥΓ: Εγω εχω 4670Κ και ειναι τερας στα 4.8Ghz που τρεχει αν εχεις και μια καλη καρτα γραφικων GTX1060+ ή RX480+ εισαι μια χαρα για μια 2ετια τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος λογος για να αναβαθμισεις  αυτον τον επεξεργαστη, εκτος απο φαγουρα στην τσεπη...για καινουργιλα....

• Like 6
Δημοσ.

Επειδή το έχω απορία FasTaker με τι μητρική, ρεύμα και ψύξη παίζεις στα 4.8 με τον 4670k ; 

μητρικη Ζ97Χ gigabyte, psu XFX 750W ,cooler arctic freeze evo 15. Aν θες να μαθεις το TDP ειναι στα 89W.

Για να πω την αμαρτια μου στο stress test ειχα δει κατι 80αρια αλλα ειχε γινει καλοκαιρι και ηταν οταν ετρεχε στο 100%.

Για οποιον ρωτησε δεν θα αναβαθμισω το υπαρχον συστημα θα στησω ενα απο την αρχη και το υπαρχον θα μεταφερθει στο εξοχικο μιας και βρηκα τσαμπε 24αρα οθονη θα εχω και pc στο εξοχικο.

Δημοσ.

μητρικη Ζ97Χ gigabyte, psu XFX 750W ,cooler arctic freeze evo 15. Aν θες να μαθεις το TDP ειναι στα 89W.

Για να πω την αμαρτια μου στο stress test ειχα δει κατι 80αρια αλλα ειχε γινει καλοκαιρι και ηταν οταν ετρεχε στο 100%.

Για οποιον ρωτησε δεν θα αναβαθμισω το υπαρχον συστημα θα στησω ενα απο την αρχη και το υπαρχον θα μεταφερθει στο εξοχικο μιας και βρηκα τσαμπε 24αρα οθονη θα εχω και pc στο εξοχικο.

Μηπως μπορεις να μας πεις που ειναι...το εξοχικο? Και ποτε με το καλο θα το πας εκει το pc?Χεχεχε :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Μηπως μπορεις να μας πεις που ειναι...το εξοχικο? Και ποτε με το καλο θα το πας εκει το pc?Χεχεχε :ph34r:

Αμα μαθεις φωναξε με να το τσικνησουμε.. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Xαλκίδα, Δημος Ανθηδωνος, δημοτικο διαμερισμα δροσιας,οδος κερκυρας 8

Το pc θα παει οταν παω και εγω σε 2 -3 εβδομαδες αλλα δυστυχως για εσενα το σπιτι εχει συναγερμο

συνδεδεμενο με την αστυνομια οποτε εχεις 1 θεματακι αν θες να γινεις φερελπις μπουκαδορος :D

_zpsrn5z5hml.png

παρε και το screen shot

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...