Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιον ssd μου προτείνετε;

Αναλογα.. 

Ποσα διαθετεις για ssd..
Aν μπορεις φιλε μου συμπληρωσε την φορμα και θα παρεις τις καλυτερες απαντησεις..

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω οτι ο 120αρις SSD θα μου είναι μικρός, οπότε ελεγα για 250GB για τον Samsung 850 Evo αλλά ξεφεύγει λίγο από τιμή. Το ποσό για τον SSD θα είναι το πολύ 100euro.

Το παρόν pc είναι παλιό και λέω να κρατήσω το κουτί, το τροφοδοτικο που ειναι καινουργιο corsair cx 650m και την κάρτα γραφικών που είναι παλιά gtx275 896MB. Πήρα τον G4560 επεξεργαστή.

H χρήση του υπολογιστή προς το παρόν θα είναι γενική, ελαχιστο gaming, σερφάρισμα πιο πολύ. Το ποσό είναι γύρο στα 250euro αλλα ισως βάλω κανα 50αρι ακομα για τον SSD.

Δημοσ.

Νομίζω οτι ο 120αρις SSD θα μου είναι μικρός, οπότε ελεγα για 240GB για τον Samsung 850 Evo αλλά ξεφεύγει λίγο από τιμή. Το ποσό για τον SSD θα είναι το πολύ 100euro.

Yπαρχουν αυτοι μεχρι τα 100 https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=9537199%2C5895583%2C10389965

Υπαρχουν και φθηνοτεροι αν δεν βγαινεις..

• Like 1
Δημοσ.

Θα χρειαστώ κάποια ειδική θήκη (νομίζω bracket) για να τοποθετήσω τον SSD στο κουτί; (ειναι παλιο το κουτί)

Για φθηνότερους ποιους λες;

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8821631%2C6374255%2C8928702%2C9983945%2C6690035%2C7327936

Ολοι καλοι και αξιολογοι...απο αυτους ο adata su800 ξεχωριζει κυριως.

bRACKET ισως να χρειαστεις,δεν ξερω πως ειναι το κουτι σου, εγω εχω βαλει πολλους ssd  και χωρις bracket, με καποια πατεντα αν σε παιρνει καπου βρισκεις να τον βαλεις..

• Like 2
Δημοσ.

kostas.karras εσύ ποια μητρική και μνήμη μου προτείνεις;

Στο παλιο pc που έχω εβαζα θερμική πάστα πάνω στον επεξεργαστή για να βάλω την ψύκτρα. Τώρα στο G4560 που έχει και ψύκτρα θα βάλω πάστα για δεν χρειάζεται και εαν ναι, οποιαδηποτε πάρω στο εμπόριο;

Δημοσ.

Αν πάρεις νέο G4560 θα έρθει με προεγκατεστημένη πάστα πάνω στην ψύκτρα της Intel. Θα φαίνεται, είναι χρώματος γκρι σε 3 διαγώνιες ρίγες αν θυμάμαι καλά. Κατευθείαν την κουμπώνεις πάνω στο cpu αφού καθαρίσεις το cpu με ένα πανάκι, να μη μείνει ούτε ίχνος σκόνης.

Δημοσ.

Αν πάρεις νέο G4560 θα έρθει με προεγκατεστημένη πάστα πάνω στην ψύκτρα της Intel. Θα φαίνεται, είναι χρώματος γκρι σε 3 διαγώνιες ρίγες αν θυμάμαι καλά. Κατευθείαν την κουμπώνεις πάνω στο cpu αφού καθαρίσεις το cpu με ένα πανάκι, να μη μείνει ούτε ίχνος σκόνης.

Άνοιξα το κουτί και όντως έχει πάνω η ψύκτρα, ευχαριστώ Lambis!

• Like 1
Δημοσ.

Την Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 Non ECC CL14 2400MHz την είχα σταμπάρει και γω και έλεγα αυτην να επιλέξω. Η κόκκινη στο χρώμα μνήμη είναι λιγο πιο φθηνή από την μαυρη.

Επίσης στο Corsair Solid State Drive 3.5'' Adaptor Bracket (CSSD-BRKT1) θα ταιριάξει ο SSD samsung Evo στις τρύπες, είναι σε όλα τα bracket οι ιδιες οι αποστάσεις για τις τρύπες στους 2.5'' SSD;

Μάλλον πρέπει να ταιριάζει γιατι στο amazon απο ότι βλέπω τα πουλάνε σετάκι.

Δημοσ.

Την Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 Non ECC CL14 2400MHz την είχα σταμπάρει και γω και έλεγα αυτην να επιλέξω. Η κόκκινη στο χρώμα μνήμη είναι λιγο πιο φθηνή από την μαυρη.

Επίσης στο Corsair Solid State Drive 3.5'' Adaptor Bracket (CSSD-BRKT1) θα ταιριάξει ο SSD samsung Evo στις τρύπες, είναι σε όλα τα bracket οι ιδιες οι αποστάσεις για τις τρύπες στους 2.5'' SSD;

Μάλλον πρέπει να ταιριάζει γιατι στο amazon απο ότι βλέπω τα πουλάνε σετάκι.

Ναι κανει  το bracket..

Οι κουνούργιες μητρικές διαθετουν controllers ide/ata για DVD rec flopy disc κτλ;

Oχι δεν διαθετουν..Τι να τα κανεις βρε?

Δημοσ.

Ναι,υπαρχουν..

Αν τον βρηκες σε συμφερουσα τιμη παρτον..

Το floppy αληθεια,το χρησιμοποιεις?

Eγω την εχω ξεχασει και την σιντιερα,εχει γινει καδρο βασικα.. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...