adams24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδιά πήρα ένα laptop turbo x a15fb από την δουλειά μου free με πρόβλημα στην μητρική το πήγα σε έναν μάστορα και λέει ότι έχει καμένο τσιπ τροφοδοσίας εγώ τι λέτε να κάνω?? να ψαχτώ για καμιά μεταχειρισμένη μητρική όχι turbo x η να επισκευάσω την ίδια?. επίσης να πω ότι δεν το laptop δεν είχε μέσα μνήμη και σκληρό αλλά αυτά τα βόλεψα με 60€. ψάχνω πληροφορίες σχετικά με το laptop να δω τι μητρική φοράει αλλά δεν βρίσκω τίποτα
soteras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Χμμ δηλαδή δεν ανοιγει καν ουτε με μπαταρία? Συνηθως φορανε clevo πραγματα πανω
adams24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ναι μωρέ δεν κάνει τίποτα και σε αυτόν που το πήγα στην αρχή ειπε να δούμε μήπως ξεκόλλησε το βύσμα για την φόρτιση αλλά δεν είναι αυτό. μπορώ να βρω μια από εδώ για να βάλω?? αλλά όχι turbo x γίνεται αυτό
chralexo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τα προβλήματα είναι μόνο αυτά; ή το έχουν λιώσει το laptop και θα βγάλει και άλλα στο μέλλον; Εγώ θα εδινα το πολυ 150, αντε 180 ευρω να το μαζεψω εφοσον το βλέπεις ενταξει,αν φαινεται ταλαιπωρημένο άστο, μάζεψε λεφτά να πάρεις καινούργιο... προσωπική άποψη 1
soteras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν turbo-x απλά γράφει το κουτί μέσα φοράει ότι να ναι.Εδώ πέρα δύσκολο να βρεις σε άλλες σελίδες άνετα αλλά θέλει γνώσεις κολητίρι και όλα τα λοιπά μια τέτοια διαδικασία.Όπως και πρεπει να εισαι σιγουρος οτι φταιει το τσιπ Αλλά άμα το λαπτο εχει πανω της παναγιας τα σημαδια απο κακη χρηση στη θεση θα επεστρεφα οτι αγορασα και θα ζητουσα πιστωτικο Σαν άλλη ιδέα το περνεις παραμάσχαλα πήγαινε πλαισιο/πυπλιγκ ή οτι αλλο και πες ρε παιδια να δουμε αν με φορτηστει σας ανάβει γιατι σπιτι κανει κολπα αμα αναβει τον αγοραζεις
chralexo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν turbo-x απλά γράφει το κουτί μέσα φοράει ότι να ναι.Εδώ πέρα δύσκολο να βρεις σε άλλες σελίδες άνετα αλλά θέλει γνώσεις κολητίρι και όλα τα λοιπά μια τέτοια διαδικασία.Όπως και πρεπει να εισαι σιγουρος οτι φταιει το τσιπ Αλλά άμα το λαπτο εχει πανω της παναγιας τα σημαδια απο κακη χρηση στη θεση θα επεστρεφα οτι αγορασα και θα ζητουσα πιστωτικο Σαν άλλη ιδέα το περνεις παραμάσχαλα πήγαινε πλαισιο/πυπλιγκ ή οτι αλλο και πες ρε παιδια να δουμε αν με φορτηστει σας ανάβει γιατι σπιτι κανει κολπα αμα αναβει τον αγοραζεις Συμφωνώ απόλυτα με τον συναδερφο
adams24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις αλλά να μην λέμε συνέχεια τα ίδια το λαπτοπ ούτε το αγόρασα ούτε θα το αγοράσω το πήρα τζαπα από την δουλειά μου γνωρίζοντας ότι έχει πρόβλημα αλλά όχι τι πρόβλημα ξανά λέω ότι το πήγα σε μάστορα και μου ειπε για επισκευή του τσιπ δεν θα το κάνω εγώ. αυτό που ρωτάω εγώ είναι συμφέρει να κάνω κάτι τέτοιο η θα χαλάσει σε 2 μήνες και τζαπα τα λεφτά για την επισκευή μήπως είναι καλύτερα να πάρω μια μητρική μεταχειρισμένη αυτό ρωτάω
soteras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις αλλά να μην λέμε συνέχεια τα ίδια το λαπτοπ ούτε το αγόρασα ούτε θα το αγοράσω το πήρα τζαπα από την δουλειά μου γνωρίζοντας ότι έχει πρόβλημα αλλά όχι τι πρόβλημα ξανά λέω ότι το πήγα σε μάστορα και μου ειπε για επισκευή του τσιπ δεν θα το κάνω εγώ. αυτό που ρωτάω εγώ είναι συμφέρει να κάνω κάτι τέτοιο η θα χαλάσει σε 2 μήνες και τζαπα τα λεφτά για την επισκευή μήπως είναι καλύτερα να πάρω μια μητρική μεταχειρισμένη αυτό ρωτάω Πριν προβείς σε αγορά τσιπ πήγαινε και από ένα μαγαζί που πουλάει φορτιστες λάπτοπ να αποκλεισεις το καθε τι μπορεί αυτος να θελει τρελα λεφτα για το τσιπ και μετα να σου πει αλλαξαμε τσιπ αλλα φταιει και ο φορτιστής.Αμα το λεγομενο τσιπ έχει κανα 10-20 δεν χανεις κατι να το δοκημασεις Αλλά δεν μας ειπες το λαπτοπ εξωτερικα το βλέπεις σε καλή κατασταση πχ καθολου σημαδια η αλλίωση χρωματος καπου που δεν πρεπει Πχ μετα το κουμπι τροφοδοσιας το βλεπεις να μπαινει πολυ μεσα η νορμαλ αυτα τα ειδε ο τεχνικος ?
adams24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ναι παιδιά έχει σημάδια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο πωλητής από εταιρία το είχε και ως γνωστόν ότι δεν είναι δικό μας το κακομεταχειριζόμαστε. εντάξει η αλήθεια είναι πως turbo x δεν αξίζει και πολλά αλλά σκέφτηκα με κανένα 100αρικο γιατί όχι
soteras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ναι παιδιά έχει σημάδια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο πωλητής από εταιρία το είχε και ως γνωστόν ότι δεν είναι δικό μας το κακομεταχειριζόμαστε. εντάξει η αλήθεια είναι πως turbo x δεν αξίζει και πολλά αλλά σκέφτηκα με κανένα 100αρικο γιατί όχι Είναι αντοχής τα ρημάδια μου ειχε πέσει ένα σε μπετο με την οθονη δεν ενιωσε χρηστο συνεχησε να δουλευει εφαγε μια πορτοκαλδα ολοκληρη σκηλι το ριμαδι. Λοιπό στο λαπτοπ που εχεις εσυ στα χερια σου αμα το αφησες στον τεχνικο και πηρε και σου ειπε φταιε αυτο και αυτο και αυτο χωρις να δεις τιποτα.Δοκιμασε και αυτα που σου λεω ποτε δεν ξερεις μπορει να φταει το τροφοδοτικο του,να εχει διαλυθει η μπαταρια η ότι.Μια άλλη λύση είναι άμα πιάνουν τα χέρια σου μπορούμε να σε καθοδηγησουμε να το κανεις βιδες και να δεις και εσυ το μεσα αν ειναι κομπλέ η οχι.Μετά ανταλακτικά θα βρεις στους εξωγινους γουγλαρε το στα αγγλικα απλά θα πρέπει να ξέρεις ποιο ακριβώς μοντελό είναι το τσιπ κάτι που λέει το τσιπ επάνω.Γενικά να θυμάσαι κάτι δεν δουλεύει ή ότι μόνο όταν το δεις με μάτια σου και άσε τους τεχνικούς να λένε πάντα δοκημάζεις αυτά που μπορείς εσύ και μετά πράτεις.
adams24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 τα εχω δοκιμαση εγω με μπαταρια χωρις μπαταρια με αλλο τροφοδοτικο τιποτα
rayven18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί να φταίει το ic τροφοδοσίας που σου είπε, δεν είναι και απίστευτο, μπορεί να είναι και απλά μια ασφάλεια που έχει ακριβώς δίπλα στο power jack, κάπως έτσι είναι όπως και να έχει δεν θα ρίσκαρα να το επισκευάσω χωρίς να ξέρω πως προήλθε το πρόβλημα, γιατί μπορεί να ξανακαει αφού το φτιάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα