Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Μήπως είδατε το ματζαφλάρι;Δε μπορώ να ξεκλειδώσω το pc.

Θα το άφησα στην κουζίνα που πήγα για καφέ.

Create more/solve less.Εμ ες.

Εσύ που διάβασες ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το pc αν το 'ματζαφλάρι' είναι στην κουζίνα; 

Δημοσ.
Μπορώ να πω ότι είναι ιδιαιτέρα χρήσιμο το PiP, ειδικά όταν το παράθυρο:

ακόμα και όταν ο χρήστης μεταβαίνει σε διαφορετικό workspace. Εφόσον ο player υποστηρίζει και streaming από διάφορες ιστοσελίδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την παρουσία browser.

Με έχει βολέψει αρκετά τα τελευταία 15 χρόνια στο linux.

15 χρόνια υπερβολή.

Πάντως υπάρχει και στον Opera Neon και όντως είναι πολύ βολικό.

Δημοσ.

Προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Θα'χεις ένα bluetooth να εκπέμπει όλη την ώρα,για να μην πατήσεις δυο πλήκτρα να κλειδώσεις το desktop.

Ξέρεις από πότε έχω να κλείσω nfc και bluetooth από τότε που πήρα τα ασύρματα ακουστικά μου, με το που τα ακουμπώ κατευθείαν περνάει ο ήχος σε αυτά απίστευτα εξυπηρετικό αλλιώς πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα το power on των ακουστικών για να κάνει σύνδεση χωρίς το nfc.

Όσο αφορά την κατανάλωση ούτε 2% ανά εικοσιτετράωρο κάπου εκεί το βγάζω πραγματικά αμελητέο.

Μόνο το wifi κατεβάζω μερικές φορές όσο είμαι εκτός τώρα πια.   

Μα δεν φεύγεις προγραμματισμένα κάθε τόσο αλλά λίγο το ένα λίγο παρακάτω και εξαφανίζεσαι για αρκετά λεπτά εκεί θα μπορούσε να είναι σωτήριο αν περάσεις το παράθυρο των 30 δευτερολέπτων. 

Δημοσ.
Προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Θα'χεις ένα bluetooth να εκπέμπει όλη την ώρα,για να μην πατήσεις δυο πλήκτρα να κλειδώσεις το desktop.

Τι ματζαφλαρι ρε μάστορα ένα Bluetooth wrist θα φορας ...

• Members
Δημοσ.

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν για το PIP, ένα πολύ βολικό προγραμματάκι είναι το ontopreplica (https://ontopreplica.codeplex.com/). Κυκλοφορεί χρόνια τώρα (την εποχή των Vista νομίζω το ανακάλυψα) και παίζει άψογα σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Κρίνοντας από αυτά που γράφει το άρθρο μάλιστα για την υλοποίηση της MS, δεν βλέπω να το αποχωρίζομαι σύντομα, αφού το ontopreplica δεν ενδιαφέρεται για το παράθυρο που θες να προβάλλεις - μπορείς να δεις βίντεο, κάποιο live chat ή ακόμα και συγκεκριμένο τμήμα μιας σελίδας ή ενός παραθύρου που θες να παρακολουθείς για αλλαγές.

• Like 1
Δημοσ.

Τι διαφορα εχει το ΡΙΡ απο το να εχεις πχ το VLC always on top?

φανταζομαι οτι το VLC μπορει να το μετακινησεις καταλαθος απο την θεση του.

βεβαια, με ενα απλο AHK script, μπορεις να εχεις οτι παραθυρο θελεις, σε οποιοδηποτε μεγεθος και τοποθεσια μονιμα on top με το πατημα ενος κουμπιου η αυτοματα.

Δημοσ.

Ελπιζω αυτο με το bluetooth να το σενιαρει οταν το βγαλει γιατι τωρα στο insider build 15031 που το πρωτοεμφανισε το εκανε σκατα .

Για να το ρυθμισεις πρεπει να πας settings->Devices

και ω μαντεψτε..το Devices κρασαρει :) (το αναφερει στα known problems).

Δηλαδη εισηγαγε κατι το οποιο...δεν μπορει να δουλεψει :)

Δημοσ.

Τι ματζαφλαρι ρε μάστορα ένα Bluetooth wrist θα φορας ...

Μα και του κινητού το bluetooth μπορεί να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά, μια χαρά πάνω σου το έχεις άλλωστε κάθε ώρα και στιγμή.

Απαιτεί ειδικευμένο πιστοποιημένο hardware δε νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...