Προς το περιεχόμενο

Nitecore Tube Rechargeable key chain light 5.42€ @Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρέλαβα σήμερα τα 2 τεμάχια σε μπλέ.Γράφει οτι έχει 3 διαφορετικά modes:

1)First press1 lumen,Second press 45 lumens  2)Press and hold to enter Momentary Turbo Mode.Release to turn off

3)Second press hold to acess infinitely variable brightness (1 to 45 lumens)

Είναι και water resistant.Το φορτίζουμε στο PC η με φορτιστή 0,5 A;Πώς θα ξέρουμε πότε φόρτισε;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το φορτίζουμε στο PC η με φορτιστή 0,5 A;

Όπου θέλεις.

Πώς θα ξέρουμε πότε φόρτισε;

Σβήνει το μπλέ ledάκι της φόρτισης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για το momentary turbo mode (αυξομείωση εντασης) δοκίμασα σε όλα τα modes σήμερα και δεν κάνει τίποτα παρα μόνο στο πρώτο mode (1 lumen) όταν το κρατω πατημένο μου σβήνει εντελώς και μετά δεν ανάβει καθόλου. Για να ξαναναψει πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία. Σε εσάς λειτουργεί το momentary και αν ναι με ποιο τρόπο?

Δημοσ.

Για το momentary turbo mode (αυξομείωση εντασης) δοκίμασα σε όλα τα modes σήμερα και δεν κάνει τίποτα παρα μόνο στο πρώτο mode (1 lumen) όταν το κρατω πατημένο μου σβήνει εντελώς και μετά δεν ανάβει καθόλου. Για να ξαναναψει πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία. Σε εσάς λειτουργεί το momentary και αν ναι με ποιο τρόπο?

2)Press and hold to enter Momentary Turbo Mode.Release to turn off

Λειτουργει κανονικα με τον παραπανω τροπο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση.

Δηλαδή και όταν ο φακός είναι εντελως σβηστός, κρατώντας πατημενο το κουμπι πρέπει να μπαινει σε momentary turbo mode γιατι στο youtube εχω δει να ενεργοποιείται αφου μπεις στο 1 lumen mode. Σε εμένα πάλι δεν δουλεύει πουθενα το momentary.

Δημοσ.

Προσεχε να δεις. Οταν ειναι σβηστος κ κρατησεις πατημενο το κουμπι, μπαινει σε αυτο το momentary turbo mode δηλαδη φουλ φωτεινοτητα, μεχρι να αφησεις το κουμπι οπου κ σβηνει. Το δευτερο που λες οταν ειναι σε 1 lumen mode κ επειτα κρατημενο το κουμπι τοτε δυναμωνει σταδιακα κ μπορεις οταν αφησεις το κουμπι να το σταθεροποιησεις οπου θες (καπου ενδιαμεσα ας πουμε).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...