Προς το περιεχόμενο

Nitecore Tube Rechargeable key chain light 5.42€ @Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επαληθευω τα λεγομενα των προηγουμενων, βολευει απιστευτα, φεγγει καλα και ξεχνας να το φορτισεις. Το καλυτερο EDC φακουδακι που εχω με διαφορα!

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ δυνατός για το μέγεθος του. Με πολύ καλή μπαταρία. Ο δικός μου δυστυχώς παρέδωσε πνέυμα σε λιγότερο από μήνα. Τώρα πια δουλεύει μόνο στο low mode ενώ στο high κάνει strobe!

Δημοσ.

Η μπαταρία αν δεν τον χρησιμοποιούμε συχνά κρατάει;;;

Π.χ Αν τον ανάψω μετά από 1 μήνα θα έχει μπαταρία;

Επίσης, microUSB θέλει για να φορτίσει η miniUSB;

Δημοσ.

εχω παρει συνολικα 3 - 2 για τα κλειδια και ενα για δωρο.Περα οτι εχει δυνατο φως κραταει πολυ καιρο χωρις φορτιση.Must have σε κλειδια οχηματος

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και εγω 2 τετοια, ωραια μικρα και βολικα αλλα μην περιμενετε να κανει και την νυχτα μερα, το φλας του κινητου μου ειναι πιο δυνατο για παραδειγμα. υπαρχει και μια καινουρια εκδοση(Link.png Site: NitecoreTIP αλλα πιο ακριβη στην οποια το φως ειναι αρκετα πιο δυνατο.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και εγω 2 τετοια, ωραια μικρα και βολικα αλλα μην περιμενετε να κανει και την νυχτα μερα, το φλας του κινητου μου ειναι πιο δυνατο για παραδειγμα. υπαρχει και μια καινουρια εκδοση(Link.png Site: NitecoreTIP αλλα πιο ακριβη στην οποια το φως ειναι αρκετα πιο δυνατο.

Ισχυει αυτο για τον TIP, πολυ δυνατος (320 lumens) αλλα τρωει την μπαταρια μεσα σε ελαχιστες μερες ενω δε χρησιμοποιειται. Μονο και μονο για αυτο τρωει Χ. Για κατι πιο δυνατο απο τον Τube, κοιταξτε τον Thumb, πάλι της Nitecore.

Δημοσ.

Ισχυει αυτο για τον TIP, πολυ δυνατος (320 lumens) αλλα τρωει την μπαταρια μεσα σε ελαχιστες μερες ενω δε χρησιμοποιειται. Μονο και μονο για αυτο τρωει Χ. Για κατι πιο δυνατο απο τον Τube, κοιταξτε τον Thumb, πάλι της Nitecore.

Δεν τελειώνει την μπαταρία και κρατάει για μήνες!

Η μπαταρία τελειώνει μόνο όταν τον κλειδώνεις και κρατάει τότε μια εβδομάδα. Στην ανανεωμένη εκδόση έχει διορθωθεί και αυτό το πρόβλημα. Είναι κορυφαίος φακός και δεν έχει καμία σχέση με tube και thump. Αν θέλετε δοκιμάστε και την έκδοση CRI που διάθετει led με πιο φυσικό θερμό φως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...