s2117 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα website με domain name έστω όνομα.gr σε ένα host και τώρα θέλω να φτιάξω νέο website σε άλλο host που θα είναι όμως στο ονομα.gr και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει το παλιό μου. Το νέο website θα είναι με wordpress (divi). Γίνεται κάπως (μέχρι να το στήσω και να είναι έτοιμο) να βλέπω εγώ κανονικά το νέο (υπό κατασκευή) website όταν μπαίνω στο ονομα.gr και να το χτίζω σιγά σιγά, αλλά οι επισκέπτες να βλέπουν κανονικά το παλιό site, μέχρι να αποφασίσω ότι είναι έτοιμα?
Uberalles_gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και γιατί δεν φτιάχνεις έναν φάκελο π.χ. new και να δουλεύεις εκεί; 1
isay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το παλιό host δεν το πειράζεις. Επισης δεν πειράζεις τα δημόσια dns. Ετσι ολος ο κόσμος θα πέφτει στο παλιο. Στο νεο host στήνεις κανονισα domain, βάσεις, htdocs, κλπ Στο δικό σου υπολογιστή, γενικά όπους δουλευεις το νεο site ανοιγεις το αρχείο hosts και βάζεις καρφωτα οτι το onoma.gr ειναι στη διευθυνση 11.22.33.44 οπου 11.22.33.44 ειναι η διευθυνση του host του νεου site. Κανεις επανεκκίνηση και εισαι ετοιμος. Αν χρησιμοποιήσεις subdomains (π.χ. www.onoma.gr , pelates.onoma.gr κλπ ) πρεπει και αυτα να τα δηλώσεις στο host Οταν ερθει η ωρα της μεραφορας, πας και αλλαζεις τα public dns ώστε ολοι να πέφτουν πλεον στο νεο site 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα