FasTaker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Nα μαζευει αλατα οι επαφες της κεφαλης μου φαινεται απιθανο γιατι υπαρχει το calgon! Γενικοτερα η πλειοψηφια των δισκων χαλαει μπαμ και κατω είτε φται πλακετα είτε ο βηματικος κινητηρας. Δεν μπορεις να τρεξεις διαγνωστικο για καποιο απο αυτα (από οσο ξερω) το hd sentinel σου βγαζει μονο υγεια και bad sectors.
IT chef Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ένας δίσκος δέν έχει προβλημα να λειτουργήσει χωρίς το κάλυμα του. Δέν είναι βέβαια ότι καλύτερο long-term, όμως θα λειτουργεί κανονικά. Γιατί τους έχουμε να γυρνάνε γύρω γύρω,για αέρα και εφέ.
Alexlooker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι, λοιπόν έχω φάει τον τόπο να ψάχνω αυτό που θέλω και δεν έχω βρει κάτι. Στο παρελθόν ήθελα να ανοίξω σκληρό να τον μελετήσω και να δω τι έχει μέσα, όταν τον ξανά έκλεισα και τον σύνδεσα στον υπολογιστή δεν δούλεψε ξανά. Υπέθεσα και άκουσα ότι ο δίσκος έχει μέσα κενό αέρος και ότι μόλις τον άνοιξα καταστράφηκε αυτόματα. 10 Χρόνια μετά λοιπόν καλή ώρα ανέλαβα μια δουλεία για recovery αρχειών από έναν "διαλυμένο" δίσκο. Ο δίσκος να φανταστείτε δεν αναγνωριζόταν καν οπότε τον άνοιξα και είδα ότι το πρόβλημα ήταν στην κεφαλή. Άνοιξα λοιπόν έναν λειτουργικό ίδιο δίσκο ώστε να πάρω την κεφαλή και να την βάλω στο χαλασμένο, τελικά το μόνο που έκανα ήταν να ανοίξω τον λειτουργικό δίσκο και απλά σε 2 δεύτερα να τον κλείσω. Όταν τον σύνδεσα στο pc δεν δούλευε. Λοιπόν τι συμβαίνει και γιατί έγινε αυτό? για 5 δευτερολεπτα αν τον ανοιξεις, εχει καταστραφει, μα καλα στο google τι βρηκες και διαβασεs;
Illsigvo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5CAn22TiVV0 Δεν ανοιγεις ποτε σκληρο δισκο χωρις τα καταλληλα εργαλεια/cleanroom. Αν τα δεδομενα ειναι τοσο σημαντικα απευθυνεσαι σε εξειδικευμενη εταιρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα