Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά εγω θα σου πρότεινα να περιμένεις τους ZEN , θα ρίξουν τις τιμές των FX και θα μπορείς να πάρεις έναν 8350/8320 σε καλυτερη τιμή . Ενα σωρό κόσμος που θα αναβαθμίσει θα δώσει τους 8350 του σε αρκετά συμφέρουσες τιμές φαντάζομαι (και μεταχειρισμένο πιθανόν να το πάρεις και με καλυτερο motherboard απο οτι θα έπαιρνες κανονικά αλλά και με aftermarket ψυκτρα καθώς πολλές ψυκτρες δεν θα είναι συμβατες) .

Οπότε win win!

Δημοσ.

Η ερώτηση είναι γενική εάν και πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω για photoshop (οχι τπτ βαρύ web design κάνω) και για casual gaming.

φιλε μου γενικα για ALL Around συστημα, για πολλαπλες και βαριες εργασιες, ειναι μια χαρα επεξεργαστης.  ουτε με θερμοκρασιες θα εχεις θεματα.  αυτα που ακους ειναι φημες. 

και για παιχνιδια, που λενε ορισμενοι, μια χαρα παιζεις τα παντα, αρκει να εχεις μια καλη καρτα γραφικων, και να μην εισαι κυνηγος των FPS.  

αυτοι που λενε δεν κανει για GAMING, συνηθως εχουν στο μυαλο τους το extreme Gaming και το Online Gaming, τα οποια εχουν και τις πιο υψηλες απαιτησεις.  

αλλα για καποιον που θελει να εχει μια καλουτσικη καρτα γραφικων και να περναει ευχαριστα τον ελευθερο χρονο του, παιζοντας καποια παιχνιδια που του αρεσουν, ειναι μια χαρα...! 

ΟΜΩΣ....... 

1 μιλαμε για μια πλατφορμα, που ειναι πλεον "νεκρη", καθως οπως σου ειπαν ηδη, περιμενουμε την νεα AM4, που σημαινει οτι αν πας εκει, την παντρευεσαι μεχρι να την ξαναλλαξεις ολοκληρη. δλδ μητρικη- επεξεργαστη-μνημες.  

2 αφου μιλαμε για νεο συστημα, καλυτερα να περιμενεις καμια 20αρια μερες να δουμε τι ερχεται, και τι τιμες θα παιξουν.  

Δημοσ.

Γειά σας πρόσφατα είδα τον επεξεργαστή που αναφέρεται και στον τίτλο σε καλή τιμή και ωραία χαρακτηριστικά. έκανα μία μικρή έρευνα αλλά οι αντιδράσεις ανάμεικτες. Θα μου συστήνατε αυτόν τον επεξεργαστή για νέο σύστημα; Και εάν όχι το γιατί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μιας κ είμαι κάτοχος τον 8350 απ το 2012 που έχει βγεί, θα σου έλεγα να μην τον πάρεις.

Γιατί πρώτον είναι ανα τσιπακι του 2012, τι θα μπορούσε να σου προσφέρει σε βάθος χρόνου εκτώς από κατανάλωση ;

Εκτός αυτού, θέλει καλή μητρική και καλό τροφοδοτικό αυτός ο επεξεργαστής.

Θα χρήματα που θα δώσεις για μητρική για να βάλεις τον fx θα μπορούσες να τα επενδύσεις αλλού περνώντας μία ποιο φτηνή μητρική σε πλατφόρμα της ιντελ με ddr4 μνημες

Θα σου ελεγα να περιμένεις τους καινούριους amd οι οποίοι λενε ότι θα είναι εδώ σε κανέναν μήνα.

Αλλά όπως το κόβω μάλλον μετά το Πάσχα θα είναι καλά για να κινηθεί κάποιος σε αυτήν την πλατφόρμα....

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για της απαντήσεις σας όπως πολύ σωστά είπε ο @cabdik δεν θέλω κάτι high-end θέλω να παίξω πολύ απλά και λίγο παλια παιχνίδια με τούτο τον επεξεργαστή πχ το πιο "νεο που άντε να παίξω θα είναι κανά AC BlackFlag άλλα περισσότερο θέλω τον επεξεργαστή για browsing και photoshoping οπότε νομίζω ότι εγώ φταίω που δεν έδωσα αρκετές πληροφορίες για να καταλάβετε τι ζητάω. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι θα ήθελα γνώμες από άτομα τα οποία έχουν δοκιμάσει τον επεξεργαστή και έχουν προσωπική γνώμη και εμπειρία με αυτόν και όχι σύμφωνα με το τι έχετε ακούσει. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Τον έχω από το 13. Για αυτά που θες είναι ότι πρέπει, αλλά και εγώ θα σε προετρεπα να περιμένεις 20 μερουλες ακόμη για τους ΖΕΝ να δούμε τι θα φέρουν. Μπορεί να μην σου κάνουν αλλά θα πέσουν λογικά οι τιμές των fx τοτε να τον πάρεις φτηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για της απαντήσεις σας όπως πολύ σωστά είπε ο @cabdik δεν θέλω κάτι high-end θέλω να παίξω πολύ απλά και λίγο παλια παιχνίδια με τούτο τον επεξεργαστή πχ το πιο "νεο που άντε να παίξω θα είναι κανά AC BlackFlag άλλα περισσότερο θέλω τον επεξεργαστή για browsing και photoshoping οπότε νομίζω ότι εγώ φταίω που δεν έδωσα αρκετές πληροφορίες για να καταλάβετε τι ζητάω. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι θα ήθελα γνώμες από άτομα τα οποία έχουν δοκιμάσει τον επεξεργαστή και έχουν προσωπική γνώμη και εμπειρία με αυτόν και όχι σύμφωνα με το τι έχετε ακούσει. Ευχαριστώ και πάλι.

Το λογικο θα ηταν να κανεις υπομονη για να βγουν οι zen και να πεσουν οι τιμες. Αλλιως αγορασε τον ηδη. Ο επεξεργαστης ειναι κτηνος..

Δημοσ.

αν βαλεις και τον παραγοντα "κοστος",  ειναι VFM ακομα, και θα ειναι ακομα καλυτερα οταν θα βγουν οi Ryzen και πεσουν ακομα περισσοτερο οι τιμες τους.  

αν δε,  βρεις και μεταχειρισμενο 8320 (για 8320 μιλαω παντα, εγω γαιτι δεν λεει να πληρωσεις +25€ γαι 2 κλικ στον πολλαπλασιαστη..!!)   ακομα καλυτερα...!!! 

αλλα καλυτερα περιμενε να βγουν οι ZEN, γιατι μπορει (ΥΠΟΘΕΣΗ κανω, μην το παρεις τοις μετρητοις...) να συμφερει να παρεις 4C/8T ΖΕΝ...!!! 

Δημοσ.

Διαβάζω πολλά παιδιά που λένε ότι με τον ερχομό των Zen θα πέσουν οι τιμές στους Fx. Στα intel αξίζει η αναμονή πχ για κάποιον που θέλει να πάρει έναν i5? Θα πέσουν και εκεί οι τιμές αν είναι καλύτερα τα Zen.?

Δημοσ.

Στα intel αξίζει η αναμονή πχ για κάποιον που θέλει να πάρει έναν i5? Θα πέσουν και εκεί οι τιμές αν είναι καλύτερα τα Zen.?

Οι τιμές στα καινούργια μοντέλα; Πάρα πολύ δύσκολα μέχρι και αδύνατον.

Δημοσ.

Διαβάζω πολλά παιδιά που λένε ότι με τον ερχομό των Zen θα πέσουν οι τιμές στους Fx. Στα intel αξίζει η αναμονή πχ για κάποιον που θέλει να πάρει έναν i5? Θα πέσουν και εκεί οι τιμές αν είναι καλύτερα τα Zen.?

Για καινουργια δυσκολα, τουλαχιστον αμεσα. Τωρα σε βαθος 6μηνου, και αν η Intel αποφασισει να μειωσει τις τιμες, και αν τελικα η Zen ειναι καλοι, και αν βγουν σε ποσοτητες που να βρισκεις να αγορασεις, ειναι πολλα τα αν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...