jkapas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γειά σας πρόσφατα είδα τον επεξεργαστή που αναφέρεται και στον τίτλο σε καλή τιμή και ωραία χαρακτηριστικά. έκανα μία μικρή έρευνα αλλά οι αντιδράσεις ανάμεικτες. Θα μου συστήνατε αυτόν τον επεξεργαστή για νέο σύστημα; Και εάν όχι το γιατί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 εννοεις amd fx 8350... υπαρχει φορμα στο φορουμ που συμπλήρωνεις για στησιμο νεου pc... αποκει και περα αν εχεις ηδη pc,βαστα λιγο μεχρι να βγουν οι νεοι amd zen.. τελος αν εν τελει καταληξεις σε amd fx καλυτερα να πας στον 8320 μιας και η διαφορα αναμεσα σε αυτον και στον 8350 ειναι η συχνοτητα και τπτ αλλο που με ενα μικρο o.c. τον εχεις φτασει
IT chef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Για ποια χρήση προορίζεται; Αλλά καλύτερα να περιμένεις τους νέους amd. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Πρεπει να πεις τι αλλο εχεις απο hardware κι επεισης ποσα χρηματα διαθετεις και κατευθειαν θα μαθεις αν συμφερει η΄οχι... 2
jkapas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Η ερώτηση είναι γενική εάν και πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω για photoshop (οχι τπτ βαρύ web design κάνω) και για casual gaming.
Federacion Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γι αυτά είναι μια χαρά. Εγώ τον ψάχνω σε καλή τιμή για αναβάθμιση.
jkapas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έχω διαβάσει για τις θερμοκρασίες του ότι δεν είναι καλές μπορεί να μου πει κάποιος εάν ισχύει; Εάν όντως ισχύει θέλω να μου προτείνετε και μια αεροψύκτρα.
jkapas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα είναι ότι επειδή είναι καινούργιες θα είναι και ακριβές σωστά; Και εγώ θέλω ένα σύστημα στα 450€ και με αυτόν τον επεξεργαστή θα είναι καλό πιστεύω
Aten-Ra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Περίμενε ένα μήνα να βγουν οι ΖΕΝ να δεις τιμές και επιδόσεις και μετά πράξε ανάλογα. Το να λες θα είναι καινούργια άρα ακριβά χωρίς να έχουν βγει είναι λάθος. Μόλις 3-4 εβδομάδες έμειναν. 1
jkapas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Περίμενε ένα μήνα να βγουν οι ΖΕΝ να δεις τιμές και επιδόσεις και μετά πράξε ανάλογα. Το να λες θα είναι καινούργια άρα ακριβά χωρίς να έχουν βγει είναι λάθος. Μόλις 3-4 εβδομάδες έμειναν. Θα έρθουν στην Ελλάδα σε τόσο καιρό ή είναι η παγκόσμιο release;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Θα έρθουν στην Ελλάδα σε τόσο καιρό ή είναι η παγκόσμιο release; Το παγκόσμιο release που λες εννοείται πως περιλαμβάνει και την Ελλάδα. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το παγκόσμιο release που λες εννοείται πως περιλαμβάνει και την Ελλάδα. Λαθος αγαπητε μου... Η Ελλαδα ειναι πολυ αλλου...Εμεις ειμαστε απο αλλον πλανητη... 3
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η ερώτηση είναι γενική εάν και πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω για photoshop (οχι τπτ βαρύ web design κάνω) και για casual gaming. Αν πας για casual gaming και γενικα casual χρηση, παρε εναν i3. O fx ειναι τερας σε πολλαπλα workloads, απλα δεν εχει δυνατο single thread, που σημαινει οταν τρεχεις κατι games dx 9 / dx 10 / dx 11 με κακο multithread δεν προσφερει πολλα. Εκτος λοιπον και εαν σκοπευεις να ... τρεχεις games και εφαρμογες (οπως photoshop) ταυτοχρονα, ή να τον βρηκες σε αρκετα χαμηλη τιμη, πηγαινε σε i3. Αν απτην αλλη δεν βιαζεσαι, οπως σου ειπαν ηδη καλο θα ηταν να περιμενεις. Ακομα και fx να παρεις, σε 1 μηνα παιζει να πεσουν αρκετα οι τιμες. Υποψιν ο fx θελει και καλο mobo για να αποδωσει. 90 ειναι τα minimum που θα δωσεις για μητρικη.
LambisElef Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί προτείνεις i3; Πλέον μόνο kaby lake pentium και για παραπάνω από μεριάς intel σε i5. Οι i3 πλέον δεν αξίζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα