MrPanozzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αν βάλεις δύο ίδια μελάνια για κάποιο λόγο δεν περνάει την έκπτωση.. Ενώ αν βάλεις δύο διαφορετικά όντως απλά την περνάει στο φθηνότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αν βάλεις δύο ίδια μελάνια για κάποιο λόγο δεν περνάει την έκπτωση.. Ενώ αν βάλεις δύο διαφορετικά όντως απλά την περνάει στο φθηνότερο.. Εμενα περναει κανονικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrPanozzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα περναει κανονικα.. Θα το δοκιμάσω και από υπολογιστή μπας και παίζει τίποτα με το site από κινητό.. EDIT: Τελικά όντως, απο υπολογιστή την πέρασε κανονικά την έκπτωση, δεν ξέρω τι κόλλημα έτρωγε στο κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 τα κινητα ποτε μα ποτε δεν θα αντικαταστησουν τους υπολογιστες, τα πρωτα ειναι για πολυ συγκεκριμενα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω τον ts. Πηρα για το epson ink tank μελανια με 3.90 το καθενα μεσο ορο. Μιλαμε για απειρες εκτυπωσεις σε τιμη χωμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ τον ts! Ήδη μου ήρθε mail οτι τα μελάνια μου παραδόθηκαν στην εταιρεία κουριερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2017 από fastnq2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvupp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ τον Eddy_Gordo για την ενημέρωση!! Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία, έβαλα τα προϊόντα στο καλάθι πήραν μόνα τους την έκπτωση και όλα καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Έκανα και γώ την παραγγελία μου, θα τα παραλάβω την Δευτέρα, κέρδος σε σχέση με τις τιμές skroutz 7€ και κάτι ψιλά για τα μελάνια που ήθελα εγώ. Thanks ts ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δεν βγαίνουν όλα συμφέροντα βέβαια...Το μαυρο HP 932XL και τα 3 εγχρωμα 933XL βγαινουν 51.98€, όταν με 53€ παίρνεις ακριβώς τα ίδια σε multipack συσκευασία και κάπου 55-57€ αν τα πάρεις σε ξεχωριστές συσκευασίες από σκρουτζομαγαζο. Αν είχε το multipack και το public κι έδινε το δεύτερο 50%, θα ήταν καλή περίπτωση...αλλά δεν το έχει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ TS, μόλις πριν μία βδομάδα ακύρωσα παραγγελία για μελάνια από το e-shop γιατί δεν με πρόλαβαν εκεί που ήμουν. Κουτί μου ήρθε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouzouras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 thanx ts & user27. πηρα και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δεν βγαίνουν όλα συμφέροντα βέβαια...Το μαυρο HP 932XL και τα 3 εγχρωμα 933XL βγαινουν 51.98€, όταν με 53€ παίρνεις ακριβώς τα ίδια σε multipack συσκευασία και κάπου 55-57€ αν τα πάρεις σε ξεχωριστές συσκευασίες από σκρουτζομαγαζο. Αν είχε το multipack και το public κι έδινε το δεύτερο 50%, θα ήταν καλή περίπτωση...αλλά δεν το έχει καν. Θα συμφωνήσω και εγώ. Στο δικό μου εκτυπωτή βγαίνει 30€ εάν τα πάρω ένα ένα απο την προσφορά και το multipack έχει 35€.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightfall_2003 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστούμε για την ενημέρωση. αγόρασα 4 για τον hp μου και από 32 ευρώ πλήρωσα 24. Μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Να κανω μια ερωτηση μιας και πρωτη φορα θα αγορασω μελανια γιατι ειμαι ακομα με τα demo.Eχω αυτο το πολυμηχανημα (http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/hp-deskjet-ink-advantage-4535-eghromo-polymihanima-inkjet/prod7843509pp/) , κοιταω μονο για μελανια HP 652 Black και HP 652 Tri-color ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα