Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον το αντίθετο γίνεται. Το μπλε έκτρωμα με τα κίτρινα αστεράκια θα ποδοπατηθεί και οι σημαίες των ανεξάρτητων εθνών θα κυματίσουν ξανά. Αυτοί που ονειρεύονται ένα οργουελικό μέλλον θα απογοητευθούν.

Εσυ να δεις που ονειρευεσαι δραχμες και  βαλκανικες βουνοκορφες  ποσο θα  απογοητευτεις  και η πλακα ξερεις ποια ειναι ετσι?Ουτε ιντερνετ δεν θα εχεις να πεις τον πονο σου .

Το "μπλε εκτρωμα με τα κιτρινα αστερακια " ειναι η αιτια που απολαμβανεις 50 χρονια ειρηνη και κατακορυφη ανοδο του βιοτικου επιπεδου απο το κωλοχωρι που  ησουν πριν .Αν πεσει ετοιμασου να χωθεις μεσα στην λασπη σε χαρακωματα.

Οπως εχω πει ,να προσεχετε τι ευχεστε "το χαστουκι"  που θα φατε  θα ειναι ολο δικο σας .

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσυ να δεις που ονειρευεσαι δραχμες και  βαλκανικες βουνοκορφες  ποσο θα  απογοητευτεις  και η πλακα ξερεις ποια ειναι ετσι?Ουτε ιντερνετ δεν θα εχεις να πεις τον πονο σου .

Το "μπλε εκτρωμα με τα κιτρινα αστερακια " ειναι η αιτια που απολαμβανεις 50 χρονια ειρηνη και κατακορυφη ανοδο του βιοτικου επιπεδου απο το κωλοχωρι που  ησουν πριν .Αν πεσει ετοιμασου να χωθεις μεσα στην λασπη σε χαρακωματα.

Οπως εχω πει ,να προσεχετε τι ευχεστε "το χαστουκι"  που θα φατε  θα ειναι ολο δικο σας .

Και τώρα το χαστούκι που τρώμε είναι ανελέητο.Όταν έμεινα εγώ και η σύζυγος άνεργοι μετά από 15 χρόνια σκληρής δουλειάς να δεις τι χαστούκια τρώγαμε επί δέκα μήνες ζώντα ουσιαστικά από τα τελευταία αποθέματα σκληρών οικονομιών γιατί δεν τα τρώγαμε σε μπουζούκια και σε κλαμπ όπως άλλα φιλικά μας ζευγάρια που  έκαναν καλή ζωή.Και όμως μέσα σε αυτό το έκτρωμα της Ε.Ε όπως διαμορφώθηκε σήμερα) και όχι όπως προοριζόταν να είναι χάθηκαν χρόνια οικονομιών και στερήσεων και ξεκινάμε πάλι φτου και από την αρχή διάγοντας πια εγώ την τέταρτη δεκαετία της ζωής μου και η γυναίκα μου την τρίτη.Ας είναι καλά ένας φίλος που άνοιξε δικιά του δουλειά και μας πήρε άμεσα εκεί και δεν πέρασαν κανά δύο χρόνια ανεργίας που θα μας εξωθούσαν να αρχίσουμε να πουλάμε κιόλας περιουσιακά στοιχεία αντί απλώς να φύγουν οι αποταμιεύσεις τόσων χρόνων.Φυσικά το απλώς έφυγαν οι αποταμιεύσεις δείχνει σε τι χάλι έχουμε περιέλθει γενικώς, από νοικοκύρηδες που είμαστε με τον ιδρώτα μας γυρίσαμε πάλι στο στάδιο των βιοπαλαιστών με δύο παιδιά να έχουν προκύψει στην πορεία.Φυσικά τα πιο πάνω δεν ισχύουν για όσους έχουν περιουσία μεγάλη,οπότε επειδή δεν γνωρίζω συγχώραμε αν είσαι ένας από αυτούς.Αν ναι τότε φυσικά και έχεις κάθε συμφέρων να παραμείνει το χάλι ως έχει και εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα ειλικρινά!

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς ζεις σε γυάλα και μιλάς για άνοδο του βιοτικού επιπέδου. Όσο και για το χαστούκι που θα είναι όλο δικό μας, δεν βάζεις το εαυτό σου μέσα ε; Οπότε καταλάβαμε, δεν χρειάζεται περαιτέρω κουβέντα.

Δημοσ.

Προφανώς ζεις σε γυάλα και μιλάς για άνοδο του βιοτικού επιπέδου. Όσο και για το χαστούκι που θα είναι όλο δικό μας, δεν βάζεις το εαυτό σου μέσα ε; Οπότε καταλάβαμε, δεν χρειάζεται περαιτέρω κουβέντα.

Θα τα εχει τα "γκαφρα" σε τιποτα νησια Κέιμαν μαλλον!

:-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...